- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxbury
őstag
Én nem csináltam semmiféle szintetikus tesztet.
Ahogy feltelepítettem (akkor még a 7-es bétát) érzésre sokkal gyorsabb, minden oldal betöltésnél érződik, legalábbis nálam.
De egyértelmű, hogy mért, később utána néztem.. A 7-es béta kapta meg, ha jól emlékszem az új Javascript motort, ami éppen, hogy kicsit lassabb csak a Chromenál. Azóta nem vettem észre ahhoz képest gyorsulást. (most a 9-es van fent)Viszont a 64 bites az valami iszonyat gáz. Annyira lassú, hogy hihetetlen (azt próbáltam ki először). Utána néztem annak is, kiderült, hogy az meg abszolút optimalizálatlan sajnos.
-
Roxbury
őstag
Nekem oldalak betöltésénél, tehát a Javascript részre gondoltam. Indulás az érzésre ugyanolyan lassú nekem, mint a simának. De Javascript téren köröket ver a simára. Szerintem csak az a lényeg. Most, hogy mennyi idő alatt tölt be, az meg tulajdonképpen számomra teljesen mind1
-
WonderCSabo
félisten
Tévedés! XP-n is van D3D9 layers compositing gyorsítás! Jó volt a hír eredetileg... Miért is szólunk bele, amiben nem vagyunk biztosak?
ja és persze DX10-es
Ez sem igaz, a D2D műxik Dx9-es kártyákkal Direct3D 10 Feature Level 9-el.
A layers compositing min követelménye: Dx9-es (vagy ennek megfelelő OGL-es) GPU 4k*4k px textúra méret támogatással.
D2D/DW min követelménye: Dx9-es GPU.
---------------------------
Kizártnak tartom, h. kijöjjön február végén. Csak akkor, ha az összes maradék feature kivágják, és bennhagynak renteteg bugot...
Eddig hátra van:
212 BetaN+ blocking bug
178 final+ blocking bugMost azzal trükköznek, h. a blockereket osztályozzák hardblockerre és softblockerre. Az első fajtának mindenképp benn kell lennie Fx4.0-ában, a második adott esetben tovább tolódhat Fx.next-re...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest