- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
válasz
WonderCSabo #49 üzenetére
Operában lehet úgy, ahogy tiltani, de ez tudtommal nem hat a beépülőkre, igaz, nem igazán próbáltam.
-
sznorbi2
senior tag
válasz
WonderCSabo #61 üzenetére
Hát most már minden fullos!
Köszönöm a türelmedet.
Rendben van, már működik is(megtaláltam) és még ennyire értetlen egyetlen 1 programmal sem voltam.Mégegyszer köszi a szájbarágós stílusodat. Ha nem lettél volna ilyen türelmes meg nem találtam volna.
-
sznorbi2
senior tag
válasz
WonderCSabo #59 üzenetére
Akkor nélam valami bibi van, mert sem a Beta 8-ban sem a Beta 9-ben nincs benne a könyvjelzők kezelése.
-
sznorbi2
senior tag
válasz
WonderCSabo #57 üzenetére
Az ok, hogy van külön könyvjelzők gomb, de a könyvjelzők kezelése nincs benne amiben tudom importálni vagy exportálni a könyvjelzőket akár html fájlból is.
Erre gondoltam. -
sznorbi2
senior tag
válasz
WonderCSabo #53 üzenetére
Köszi az infót és a segítséget.
Csak azért csodálkoztam, mert ugye a 3.6-os szériában van könyvjelzők kezelése funkció, ebben meg nincs. -
Male
nagyúr
válasz
WonderCSabo #49 üzenetére
Csak IE-t meg FF-et használok, ezekben nem láttam... most átfutottam a kiegészítőket is, de azok között sem találtam... lehet kéne egyet csinálni FF-hez?
-
Male
nagyúr
válasz
WonderCSabo #47 üzenetére
Igen, de az úgy elég macerás, és nem is látni folyton (illetve kapcsolgatni kell) -> nomeg nálam ez csodás alaplapi hangkártya néha elnémul (köszönöm asus ezt a csodás driver támogatást, hogy másfél éve nem vagytok képesek kiadni egy frisebb drivert, ami javítaná a hibát
), így ha pl egy netes videónak nincs hangja, akkor nézhetem végig a hangkártya programját + a wines hangerő szabályozót is.
-
amadeus11
senior tag
válasz
WonderCSabo #36 üzenetére
Akkor helyesbítés : Letöltöttem a Firefox 4 beta9 kiadásra szánt ( RC ) verzióját
"A renderelés lassabb , mint Operában , vagy Chrome -ban , de nem gáz , elfogadható
Erre kiváncsi vagyok, h. mérted ki "
Nem mértem , csak böngésztem és egyértelmű volt , hogy lassabb mint a Chrome ill. Opera . Remélem nem baj , vagy igen ??
De futtathattam volna egy Peacekeepert is , de nem láttam értelmét . -
válasz
WonderCSabo #27 üzenetére
Köszi az info-t! -
ntomka
nagyúr
válasz
WonderCSabo #19 üzenetére
És linuxon? Vagy ott az opció poénból van bennhagyva?
-
ddekany
veterán
válasz
"Miért is szólunk bele, amiben nem vagyunk biztosak?
"
Mert nem tudtam, hogy nem tudom, hogy korlátosan D3D-s gyorsítás is lesz. De amúgy pont előtted helyesbítettem, amit te is olvastál...
"Ez sem igaz, a D2D műxik Dx9-es kártyákkal Direct3D 10 Feature Level 9-el"
Fasza... A DX10 szükségességét speciel a meghivatkozott Mozilla cikkből szedtem. Az MS-féle hivatalos "card which supports Direct3D 10.1 and/or Direct3D 10 Feature Level 9"-ból is azt hinné az egyszeri ember, hogy akkor min DX10, de abból sem mind. De hát na, erről szól az IT, hogy mindenhez szakértő kelljen.
-
törölt tag
válasz
"Kizártnak tartom, h. kijöjjön február végén."
Enélkül is igen pesszimistán fogadtam a megjelenési ígéretet, a sok-sok be nem tartott eddigi hitegetés miatt.
Úgyhogy a várakozástól való remegés nélkül, nyugodtan használom a 3.6-ost, és időnként a 4-es bétát. -
válasz
Hoppá! Akkor jó volt a hír, pont tőled olvastam ezt régebben is, hogy XP-n is megy, de nem voltam benne biztos, gondoltam majd bejösz a topikba és kijavítod ha úgy van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest