- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A phandroid.com véleménye a N6 szoftveréről:
No, the Nokia 6 is not running CyanogenMod 14
Dióhéjban: szerintük a "cm" nem a cyanogenmod, hanem a "community" rövidítése -
Várom ezek bejelentését is.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
vicze
félisten
válasz
tibcsi0407 #44 üzenetére
Persze az ő dolguk ha megteszik, ami nem minden esetben történik meg.
-
tibcsi0407
félisten
Persze, de azért az egyedi komponensek (kijelző, kamera, hang, stb) optimalizálása a gyártó dolga. Pontosabban nincs benne a stock droidban.
A ZUK Z2 pl fordítva szerelt panellel készül, ami miatt egy csomót szívnak a dev-ek. A TWRP is elég egyedi hozzá, de pl egy Aroma installer fejjel lefelé jelenik meg benne és nem érzékeli az érintéseket.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
vicze
félisten
válasz
tibcsi0407 #42 üzenetére
Épp azt mondtad, hogy a CM szervereiről jött.
Amúgy az AOSP meg a Google szerveriről jön valóban nem a semmiből.Bár itt megjegyezném, hogy a chipset gyártó ad egy teljes dev kit-et a gyártónak, amiből egy AOSP forgatható kulcsrakészen.
-
válasz
tibcsi0407 #38 üzenetére
Tudom mit érzel
Ezzel én is hasonlóképpen vagyok, főleg mióta tudom, hogy FIH cucc.. Végre valaki megért
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
tibcsi0407
félisten
-
válasz
tibcsi0407 #17 üzenetére
Jól olvastam, hogy már a Nokia 8-ast is pletykálják az MWC-re?
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
tibcsi0407
félisten
Szorítok nekik! A Mydrivers-en voltak már fenn tesztképek is, de sajnos nagyon pocsék felbontásban, kicsinyítva.
A szövegben azt írták, hogy bár lassan készíti el a fotókat, de meglepően jó a minőség. Erre azért kíváncsi leszek.utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
vicze
félisten
válasz
tibcsi0407 #34 üzenetére
Mivel kénytelenek lesznek így nyilván fognak.
-
vicze
félisten
válasz
tibcsi0407 #32 üzenetére
Te linkeleted... Vagy nem tudod végső soron mit linkeltél?
Kernel neve = Build user + @ + Build server + egyéb szöveg.
Jelen estben a cm a user és a build server a CyanogenMod egyik volt build szervere. -
vicze
félisten
válasz
tibcsi0407 #30 üzenetére
Ha még CM szerveren forgatták és nem voltak képesek egy sajátot csinálni, akkor eléggé amatőrök.
-
vicze
félisten
A Nokiának továbbra sincs semmilyen teflonos részlege, a HMD-nek van.
És melyik gyártásra gondoltál? Vietnám vagy Kína és mivel a Foxconn átvette az utolsó indiai Nokia gyárat is, így mint írtam szinte biztos, hogy oda mozgatják idővel a gyártást.
(#28) tibcsi0407: Ott a dátum, 1nappal a szerverek lekapcsolása előtt lett készítve: Dec. 26. 23:23:26
Elég kicsi esélyt látok rá, hogy Lineage legyen belőle, az még elég messze van attól, hogy kész legyen a build szerver, ha lesz egyáltalán.[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz
tibcsi0407 #17 üzenetére
Az ne zavarjon, hogy CyanogenMod Dec. 27.-ke óta megszűnt létezi. A Lineage még sehol.
Ja nem is akármilyen, hanem egy halott fork.Az hogy egy CM szerveren lett forgatva a kernel, max. a HMD igénytelenségét mutatja, és hogy mennyire is "fejlesztik" az OS-t.
-
vicze
félisten
HTC nem került sehova.
Jó akkor nézzük. A Nokia mint cég finn és elsősorban hálózat építéssel foglalkozik, teljes mértekben Finnországból irányítják.
A HMD szintén finn cég finn vezetéssel, de a FIH a tulajdonosa, ami a Kajmán-szigetekre vannak bejegyezve, a gyárak Kínában és Vietnamban találhatóak. Az FIH tulajdonosa a Foxconn, ami a közhiedelemmel ellentétben Tajvani cég.A Nokia feturephoneok mind vietnami gyártásúak, az okostelefonok még Kína de azt szerintem átviszik majd idővel Indiába vagy Vietnamba.
Akkor most döntsd el melyik országból származónak szeretnéd a Nokia készülékeket...
-
RAZR_v3
tag
Ha szinte stock Android szintet hoz szoftveresen és az árazás is korrekt lesz, akkor azok is rárepülnek majd, akiket a márkanév nem érdekel.
Emlékszem még a Moto G szériára és nem csak a Motorola márkanév, hanem a szoftver is eladta magát. Semmi Touchwiz, EMUI, csak stock Android élmény. -
DS39
nagyúr
az Alcatelt az eredeti francia gyártó cég gyártja? nem.
a HTC tajvani még? nem.
a Blackberry kanadai még? nem.
a Nokia finn még? nem.kit érdekel ki gyártja, ha jó telefont raknak le az asztalra.
ha nem, akkor tök mindegy hogy az eredeti cég gyártja-e, megy a süllyesztőbe.
az LG-t pl. az eredeti dél-koreaiak gyártják, de egyre szarabbak a készülékeik. -
User64476
őstag
válasz
tibcsi0407 #17 üzenetére
Ennél jobb nem is lehetne, már csak a hw legyen ütős.
[ Szerkesztve ]
-
-
szaki04
senior tag
válasz
pauliboy23 #8 üzenetére
A skandináv népeknél a négyes szám szerencsétlenséget jelent.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus
-
judas13
addikt
Milyen számokat produkálnak majd nagyon èrdekel ès főleg a nem belpiacos eladásokra gondolván - ha lesz hivatalosan egyáltalán.Idáig felemás èrzèseim vannak.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
-
=Mentor=
őstag
válasz
pauliboy23 #8 üzenetére
Egy hülye babona miatt annyi rémlik, keress utána nem tudom pontosan miért.
-
zolij
tag
Nem igazán találom a hírekben, hátha valaki tudja. Ezek az újhullámos nokiák rendes Google Play támogatással érkeznek, vagy az az öszvér teljesít itt is szolgálatot, ami az MS időkben volt a nokiás android?
-
pauliboy23
senior tag
Tényleg, miért is nem volt soha a nokianak 4-es sorozata?
-
Little Hulk
tag
Nem èrtem az elègedetlensèget, a kínai piacra teljesen jó ez kezdèsnek, sőt mèg ide is jó lesz! A Samsung Galaxy A3 Snapdragon 410-el jött ki, ès 1,5 gb ram-al, senki sem fanyalgott, ès a játèkokon kívül bármire elèg volt, ès cserèben alig fogyasztott! Szeritem ez is rendben lesz, ès remèlem odateszik magukat az mwc-n!
-
C1 nem is volt sehol említve.
Én a valótlan, Photoshop fotóknak nem igazán szoktam felülni.
Ezeket nem a Nokia, és nem a HMD és nem a Foxconn publikálta, hanem valaki, akinek élénk a fantáziája.
Nem kell hamis illúziókba ringatni magunkat, senki nem ígérte, hogy az lesz, és úgy fog kinézni...
[ Szerkesztve ]
-
Cathulhu
addikt
Azt azért tegyük hozzá, hogy a nem is oly régi szivárgás (C1) engem is felültetett a hype vonatra, pedig nem is terveztem telefont cserélni. Aztán jött a 6 és a pofára esés... Mindössze ennyit sikerült? Ki ne lenne csalódott és pesszimista? Ha az MWCn villantanak, az még lehet jó, de akkor ennél elcseszettebb PRt még nem láttam.
#5 számít az? Vedd úgy hogy zárójelbe nem írtam semmit, irreleváns a mondandóm szempontjából. Vagy szerinted jó ötlet 1 hónappal a nagy bemutató előtt egy minden szempontból csalódást okozó készülékkel előrukkolni?
[ Szerkesztve ]
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Sajnos a közhang megcsengetői elég sok pesszimizmust hordozhatnak a mindennapokban is. Nekem ez jött le, hogy örök elégedetlenség megy..
Én már ezért is kevesebbet olvasom a topicokat..
-
Matada2.3
veterán
Valahogy a közhang a fórumokon eléggé a semmisségét hirdeti ennek a Nokia köntösbe bújtatásnak. Érdekelni fog mit szólnak majd az emberek a 26.-i bemutató után.
Finn the human
Új hozzászólás Aktív témák
ma A helyszínt a HMD Global ugyan nem árulta el, ám az időpont gyanúsan egybeesik a barcelonai Mobile World Congress időszakával.
- Honda topik
- Lightyear - befektetési app
- The Stone of Madness teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget