- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
energy4ever #45 üzenetére
Ha nem lesz leopárd mintás fegyver markolat, csak plusz pénzért, az nem zavar. Az ilyesmi nem is fontos, számomra, hogy a SP része legyen. Viszont ajánlom, hogy az előfizetésért kapjunk meg minden térképet és küldetést a későbbiekben.
-
Diopapa
addikt
Ki sem jött még, de már az SP-ról gagyognak.. Brávó...
-
ribizly
veterán
válasz
antikomcsi #37 üzenetére
Ezek az ilyen-olyan skin-ek meg társai pl nem szokott a SP részei lenni. Bár nem tudom ki a fene veszi egy single orineted game esetében ezeket. Multinál még csak-csak megértem. Cserébe a SP tulajokat (pl engem) rendkívül felb@sz.
-
ribizly
veterán
válasz
antikomcsi #31 üzenetére
Az az egy gond, hogy Ubisoft-nál nem jár az összes kiegészítő.
Sok DLC nem része náluk a Season Pass-nak... -
Dr. Akula
félisten
Hát ez volt a kérdés.
Az online lehúzásra berendezkedett játékokhoz rendszerint nem tartozik single player (WoW, PUBG, stb), és gyakran már oda is csak onlinet raknak, ahol amúgy is csak singleben játszik az ember (Elite: Dangerous, Diablo3). Namost a FC-t alapvetően sp-nek ismertem eddig, ezért meglepett az ott értelmezhetetlen season pass.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
energy4ever #28 üzenetére
Nem hiszem hogy ez lesz. Több játéknak is van X360-as meg One kiadása is a Store-ban. Pl. COD: Ghosts.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
antikomcsi #26 üzenetére
Tény, viszont PS4-re nem elérhető. Nézd nem tudom Ubi miért csinálja ezt, nyilván megvan a tervük. Gondolom nem akarták csak PS4-re kiadni azzal a címszóval hogy BC-ben benne van az X360-as kiadás.
Talán lehet reménykedni hogy változtatnak rajta valamit és jobban fog kinézni a Classic Edition, jobban fog futni mint Xbox 360-on, vagy One-on az alap.
-
Jhonny06
veterán
Mondjuk nem tudom, hogy ez mennyire csalogató tényező bárkinek is. A FC3-at kb. 2 babszemért be lehet szerezni bárhonnan digitálisan.
-
antikomcsi
veterán
válasz
energy4ever #20 üzenetére
Nem tudom, hogyan működik ez konzolon, de megfelelő megjelenítővel nem lehet bizonyos játékokat dual play módban használni? Illetve szerintem, a játékból mindenképpen 2 példány fog kelleni, azt lehet egy gépről megoldani?
Elnézést ha triviálisak a kérdések.
-
ribizly
veterán
válasz
energy4ever #20 üzenetére
Régi szép idők. Vicces, hogy PC-n pont a BO3-ban jelent meg sok idő után ez az egyébként szerintem kifejezetten kedvelt feature.
-
ribizly
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
(#9) antikomcsi
Nincs infó még a felújítás részleteiről. Annyit tudni, hogy jön konzolokra, valszeg a felbontást felhúzzák kicsit és ennyi. Az biztos hogy a multi nem lesz benne.
-
energy4ever
addikt
válasz
antikomcsi #9 üzenetére
Semmibol. Elozo konzolgenereciohoz kepest lesz felujitott szerintem...
-
HELLAFLUSH
őstag
na ez egy jó hír, hogy PS4-re is jön a Far Cry 3
egyik legjobb része a sorozatnak
-
Dr. Akula
félisten
Évadbérlet? Már ez a single player játék is online only lesz?
-
ribizly
veterán
Hajaj. Na így leheg már be kell ugranom a komplett pack-ba.
-
antikomcsi
veterán
"A 3. rész felújított kiadásának"
Ez a felújítás miből áll?
(#8) oriic
Tehát akkor PC-n nincs semmi extra, "csak" sima FC3 alapjáték, úgy, ahogy volt anno?
Mert akkor a gesztus szép, csak éppen nem megyek vele sokra. Meg lehet más sem, hisz a játék kedvelőinek már biztos megvan a 3. rész. Elajándékozni jó lesz valakinek. Azt lehet?
-
Wesder
titán
Vajon mennyivel lesz szebb a 3?
-
Segal
veterán
Hú de elborult season pass ez
De tetszik az ötlet -
GodGamer5
addikt
Kemény dlc-k jönnek hozzá. Folytatódik a Blood Dragon hangulat!
-
Mate
nagyúr
PC verzióhoz is jár az FC3 (sima verzió) ha jól tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- PS4 Pro 1TB
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest