- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Mexildos #978 üzenetére
Illetve a luck számít még, attól függhet, hogy a megtermelt cuccok mellett mennyi kupakot gyűjtenek még be neked. Én ahol tehetem, a +4 Strength / Endurance +1 Luck-os ruhákat szoktam rájuk adni, ez különösen a Nuka Cola palackozónál vicces, amikor 6 maszkos gyilkos rohangál a teremben (Horror Fan Outfit).
Ruhákat gyűjtsd egy darabig, előbb-utóbb jönegy küldetés, hogy adj el 300 outfitet, akkor jól fognak jönni, aztán cserélheted be darabját 10 kupakért.
p
-
válasz
Mexildos #978 üzenetére
igen számít. így lehetnek 11, 12, 13, 14, 15 és 17-es szintű képességű dwellereid... nézd meg a statjainál, zölddel ott van az alap és +x számmal kék színnel az extra statok. ha megtelik a raktár akkor érdemes eladni a felesleges cuccot. én már plasma pisztolyt meg sem tartok...
-
winhate
őstag
válasz
Mexildos #963 üzenetére
Kérem tisztelettel akkor a te is találkoztál deathclaw -okkal.
Itt egész jól leírta a segítséget.
Az elsőben sajnos adott a két ember a többi szobát meg lehető legnagyobbra érdemes tervezni.
Liftet a jobb szélére érdemes rakni a támadások miatt. Nem tudnak annyit kolbászolni,rombolni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Family Link
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- Kerékpársportok
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Legolcsóbban Bivaly érintőképernyős Dell 7430 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb) laptopom eladó!!!
- Samsung Galaxy Watch Ultra + Trail Band
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest