Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Én ugyan nem játszottam még vele, de úgy olvastam, hogy ez még inkább a pusztában játszódik mint a F3. Amikor kijött a F3 nekem is nagyon antipatikus volt az FPS nézet, de hamar megszoktam. Ma már azt mondom, hogy telitalálat volt. Az egyik legjobb PC-s szerepjáték tudott maradni FPS-ként is. Bizonyos tekintetben kenterbe veri a Witchert és a Dragon Age-t is. A Skyrimot meg főleg.
-
Ryder62
őstag
Megcáfolom én is. A 3 nagy kedvenc de a new vegas úgy nyersen írtó gagyi sztem. A dlc-k adnak már valamit de leginkább egy tucat mod után lesz élvezhető.
Jah és a 3-at nem modoltam annyit az alap játék nagyon bejövős volt dlc-kel meg fantasztikus. Azóta egy két modot feltettem de nagyon kicsiket mert így tetszik ahogy van
Am pc hol van? Steamen lesz? Egyáltalán a bethesda miért szemétkedik? Steamen megvenném a játékot de csak egy teljes változatot az összes dlc-vel.
De félek hogy mivel az utolsó két dlc nem elérhető itthonról ez sem lesz ha esetleg felkerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Resident Evil Requiem - Amit a játékról tudni érdemes
- Megújult a PROHARDVER!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest