Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Megnéztem azt a FB klienst ami eddig volt WP7-re... Már az is ámulatba ejtett. Nagyon bejön ez a rendszer, ez a kinézet, olyan egyszerűen nagyszerű.
PS4
-
blex
senior tag
mintha azt olvastam valahol, hogy a mangótól lehet olyat csinálni, hogy a toast notification-ök oda visznek az appon belül, amiről szólnak. ehhez képest itt megjelenik, hogy új üzenet, rányomok, főoldal, üzenetek, kiválasztom és csak utána olvashatom el... ezt már azóta gyűlölöm, amióta megjelent az app
-
Dunbar
senior tag
FB chat gépen sem áll a helyzet magaslatán, nem ír ki rendesen, beragad (szóval mindig kiírja, miután elolvastam is), de MSN-t már senki nem használ ismerőseim közül, szóval rá van kényszerítve az ember, hogy a szart használja.
-
St_Riv
csendes tag
igen. a fészbúk AZ nagyon fontos.
-
MODERÁTOR
válasz Aeromester #13 üzenetére
Desktop-on igen, de épp ezaz, wp7-en akkor nem enged írni..
Everybody lies.
-
Aeromester
csendes tag
válasz Barthezz2 #10 üzenetére
Ha az illető nincs fent a chaten, akkor FB üzenetként továbbítja amit írsz, jó ideje egy alias e-mail címet kapott (szinte) mindenki, ezért a gyakorlatban a FB Chat és az Üzenet egy és ugyanaz a csatorna. Az más tészta, hogy ha nincs fent a chaten, akkor tudtommal a Mango nem enged írni. Pedig nem nagy kunszt.
-
3XV
tag
Amióta Mangom van, egyszer használtam a Facebook appot: a frissítés után kipróbáltam.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
tök felesleges külön facebook kliens mangóra. Rendszer szinten integrálva van.
Próbálj már meg légyszi a rendszer szinten integrált facebook-al üzenetet küldeni FB-on keresztül
Amúgy eddig is volt notification FB kliensen, legalábbis nálam csempén, és fenti sávban(mint üzenetnél) is jelzett az általam beállított dolgoknál..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
dario_p
tag
nem tudom. a táblagépem android alapú. a facebook app. 100x jobb, mint a wp7-n. Frissítettek rajta, de group fülem még mindig nincs. Ha írnak oda valamit, nem lehet megnézni, kiírja, hogy az oldal nem található. Ráadásul félig felesleges is, mert ott a what's new hub a híreknek, a pictures hub a képeknek, a message hub a chatnek (bár ez sem tökéletes, néha elfelejt megjönni az üzenet), és ha neked írnak valamit, akkor megjelenik a me tile-on. Csak a group nincs sehol.
Samsung Omnia7, Xbox360 Xbox avatar:BaluP1979
-
gzbotii
nagyúr
hat sokkalta jobb az androidos kliensnel..az gyalazat, h mukodott.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
David75
őstag
tök felesleges külön facebook kliens mangóra. Rendszer szinten integrálva van.
gzbotii: Jobbnak jobb mint az androidos facebook kliens viszont dög lassú.
dario_p: Nyugi pc-n is elfelejt megjönni az üzenet rengetegszer chat-en... Nagyon gyenge minőségü ez az fb chat.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
legiaap
félisten
Köszönjük az értelmes hozzászólást
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
porse
őstag
Android kliensnél biztos jobb, annál ... nincs.
... szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest