- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
waithEard
őstag
Egyetértek. Persze a példám sarkított volt, de tényleg nem feltétlenül a tehetség dönt.
Láttam már néhány FB-n szervezett játékot, és tényleg nem a jobb nyert, hanem akinek több ismerőse volt.
(Pl: Powercolor háttérkép tervező játéka) Azóta csak nevetek az ilyen "kihívásokon".
Persze lehet, hogy csak azért, mert engem nem érdekel a FB.... -
jones965
Modder
Sajnos ez jelenleg így zajlik. Számukra nem a szakmaiság a mérvadó, mert abból nincs annyi látogatottság, kvázi üzleti lehetőség.
A FB sajnos sok ember mindennapjait kitöltő dolog lett, és ezt mindenki próbálja valamilyen szinten kiaknázni.
A világ nem mindíg a jó és relalitásos irányba megy el. -
szab.tam
nagyúr
ok. nem lehet akármivel a szavazásra bekerülni.
de szerinted, ha berak a szakmai részleg az első 10-be, tehát rovábbkerülsz a fb-os szavazásra, ismerős hegyek mozgósítása nélkül van 1% esélyed is arra, hogy azért nyerj, mert te csináltad a legszebb modot?valószínű nincs. innentől kezdve a szememben pedig az egész dolog egy ruppót sem ér....
-
Silentfrog
veterán
Elad a Lian Li két házat éa az árából már tudja is fedezni az első három helyezett nyereményének összegét!
-
szab.tam
nagyúr
mi értjük az érveket.
csak nem szeretjük, és nem értünk velük egyet.az ilyen szavazásoknak pedig sajnos sokszor nem szakmai végeredménye lesz. ki tud több szimpatizánst mozgósítani. ez a kiíró marketing szempontjából ok. ezt is értem.
sokkal korrektebb ilyenkor, ha van egy ilyen nyomkodós díj. de mellette egy szakmai is.
és akkor mindenki jóljárt, az igazságérzet is a helyén marad.... -
engusz
veterán
Értem az iróniát, de a szervezők szemszögéből nézve még mindig lényegesen sikeresebb lehet egy facebook szavazás, mint egy "http://www.lian-li.com/v2/en/contact_us/index1.php" oldalra kitett szavazó dobozka
Egyszerűen több embert érnek el. Nem csak azért, mert Gémer Géza tagja a lapjuknak, hanem azért is, mert miután kattint, az ő ismerőseihez is eljut az anyag. És ki tudja, hogy hol van a lánc vége
-
macilaci78
nagyúr
Majd ha a közüzemi szolgáltatók online ügyfélszolgálata fészbukkon fog velem tracscolni és számlarekit csinálni. Majd ha a postás a nyugdíjat fészbukkon hozza. Majd ha a fészbukkra megyek bevásárolni és nem a közértbe...
Nekem nem az a bajom, hogy fészbukkon van ez a lehetőség, hanem hogy csakis ott és nem lekövethető máshol.
szab.tam: +1
-
aram01
nagyúr
többen is csinálhatnának ilyen versenyt
-
Psychopeti
senior tag
Az első helyezetnek járó 1200 dollár jó lenne nekem forintban
Jah meg a videókártya. De mivel zöldpárti vagyok ezért eladnám -
engusz
veterán
Egyszerű: mindenki fent van, mindenki használja. Az emberek sokszorosát meg lehet így mozgatni, ha szavazásról vagy vélemény nyilvánításról van szó, szemben bármilyen "házon belüli" felülettel, eszközzel
A házzal kapcsolatban lenne egy-két ötletem, szívesen nekiesnék a moddolásnak, de ahogy nézem, egyelőre nem olyan könnyű beszerezni. (Talán a felhívással együtt több térségben is elérhetővé válik.) Több talonban lévő ötletem (ábrándozás?) vár megvalósításra, aminek ez a ház pl. tök jó alapanyaga lenne
-
fecg21
aktív tag
Megértelek, de olyan szinten beépült már a facebook mindenhová, hogy képtelenség elkerülni/kikerülni. És ezt a cégek is jól tudják-és igyekeznek profitálni belőle. Azt nem mondanám hogy ez egy szükséges rossz, mert az túlzás lenne. De jelenleg úgy áll a helyzet hogy a facebooknak nagyon megy a szekér, és sajnos vagy nem sajnos de hozzá kell szoknunk ahhoz hogy az interneten mindenhol ott vannak.
-
zolee5016
őstag
-
F34R
nagyúr
nem is tudom ki fog kis hazankba ilyenbe belefogni.....
-
engusz
veterán
Elindult a vezérhangya..
-
.mf
veterán
A 2000 dolláros összdíjazás mellet számos értékes hardverkomponens is
>> melletDe csak dekoratív lányoktól
-
zolee5016
őstag
Na ez se lesz rossz...Bár nem hiszem ,hogy sok hazai emberke belevág.(a házba se mert kb 30-50k-s kuckó) Valóban komolynak mondható dijjazás és a ház is elég jó alap...Jó lenne látni,követni a műveket...Az külön elkeseritő ,hogy mindent ezen a nyomorult facbúkon kell intézni.....
-
ESP
őstag
Szép összeg nem mondom
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest