Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
válasz
tomboy0013 #41 üzenetére
Nem magyaráztam, egyszerűen tényt közöltem.
Az már más kérdés, hogy neked nem tetszik, szerencsére nem is kell megvenni, hisz számtalan alternatíva van a piacon.
Nálam már más a helyzet, én így meg nem váltok, mert nincs mire. -
Peterson_
addikt
válasz
tomboy0013 #36 üzenetére
Tényleg ugyanaz a dizájn kezdetek óta:
Máshogy nézett ki az összes note, mint az előző, A széria nem is volt, csak mondjuk másfél élve kezdték bevezetni, az S széria pedig teljesen új kinézetet kapott.
Plusz felső szegmensben full fém és üveg az anyaghasználat, az új generációs S széria sem hasonlít az előzőekre, csak kb a home gomb maradt meg.
Hangsúlyozom, nekem például személy szerint nem tetszenek az új S-ek, de ilyen téren igazán nem érheti őket kritika. -
S e t h
nagyúr
válasz
tomboy0013 #36 üzenetére
Ezek szerint az okoz gondot, hogy elmész vásárolni és nem tudod megállapítani melyik-melyik és tartasz tőle, hogy rossz készüléket vásárolsz?
Vagy kvízjátékban tippelésnél okoz gondot?
Próbálom elképzelni a szituációt amikor valódi problémát okozhat a hasonló design.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest