Ezúttal a Galaxy S7 belsejéről láthatunk képeket

Kétség sem férhet ahhoz, hogy a Samsung már rég a gyártósorra tette a Galaxy S7-et, hogy a jövő évben minél hamarabb bemutathassa legújabb csúcskészülékét. A mobilról egyre több információ és kép szivárog ki, most éppen a Weibo oldalán bukkant fel pár fotó a belső komponensekről, más kérdés, hogy az eredeti forrást azóta törölték.


[+]

Éppen ezért nem lehet száz százalékos biztossággal állítani, hogy ezek a Samsung zászlóshajójának fém belsejéről készültek volna, hiszen nem egy gyártó fabrikál már hasonló kialakítású eszközöket. Tippnek persze jók, és minden bizonnyal a valóságtól sem állnak messze.


[+]

A képek egyértelműen árulkodnak arról, hogy jelentős mennyiségű fémet tartalmaz a ház, ez az irányvonal még valószínűleg évekig a Samsung modellek jellemzője marad.


[+]

A Galaxy S7 várhatóan februárban mutatkozik majd be, vagy egy külön esemény, vagy a Mobile World Congress kiállítás alkalmával. Az eddig felröppent pletykák alapján továbbra is 5,1 hüvelykes, QHD felbontású Super-AMOLED panelre lehet számítani, amit már Gorilla Glass 5 üveg véd majd. A mobil hardveresen abszolút a felső kategóriát képviseli majd, lesz egy Exynos 8890 SoC-vel szerelt variáns, és elvileg lesz egy Snapdragon 820 chipsetes változat is.

Előzmények

Hirdetés