- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ther
aktív tag
Én a koromnak köszönhetően kimaradtam a Napsteres időszakból, nekem a kezdeteket a könytárban lévő ingyen net, és a chat.hu, majd mikor már otthon is volt modem, akkor volt az emailezős korszakom. Drópostagalambnak voltak beépített levelezőlistái, pár perc alatt letöltöttem az új leveleket, majd disconnect, hogy ne legyen magas a számla
Távoli rokonnokkal, barátokkal pár napos levélváltások voltak. (Ahhoz képest most firefox addon mutatja, ha jön új levelem
)
Ezek után volt az az időszak, mikor olcsón lehetett éjszaka netezni (éjféltől reggel 7ig 0,5Ft/perc), akkor jött a Kazaa, DC++, majd 2002-ben az online játék (Starcraft). Számtalanszor kidobott, szaggatott, de a hangulat felejtehetlen volt.
Ó a régi szép idők
Új hozzászólás Aktív témák
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One mobilszolgáltatások
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest