Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Befutott a Wear OS 6 fejlesztői verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonaldJames
tag
6,3 hüvelykes kijelző és csak 3300 milliamperes akku,rakhattak volna bele nagyobb akkut. [link]
-
-
prolad
addikt
Ha megtartják az s8 arányát, kell is a nagyobb kijelző, az s8+ olyan széles 6.2-vel, mint a note 7 volt 5.7-tel. És a note 7 egyáltalán nem volt nagy telefon, sőt, szerintem phabletnek elég kicsi volt.
-
daninet
veterán
Mondjuk akinek minimális képzelőereje van az S8 után kb kitalálhatta hogy néz majd ki a note8...
-
OutsideR
aktív tag
Ezen a hangszóró nyílásán kívül csak egy kamera helyét látom, se proxi szenzor, se írisz szenzor se az infra led helye.
-
Petyyyyy
addikt
Szvsz teljesen mindegy, ha már egyszer a Samsung volt a "Jani" a phablet érában, a helyükben magasról tennék a konkurenciára. Neki kellene diktálja a trendet, felvállalni a buktát és odatenni a nyolcast.
Most taperoltam a S8-at. Nem tetszik. Nekem nem elég széles, cserébe túl hosszúkás arányait nézve. Ilyen szempontból a Note csak jobb lehet, hiszen az általában széles is.
-
Kasya
nagyúr
Csak legyen szogletes, es nagy az aksija. A tobbi spec. ugyis a szamomra elvart lesz.
-
-
Petyyyyy
addikt
válasz
cezarlacrone #16 üzenetére
Ezt mondtam én is. Pedig jó lenne már egy eltalált Note a 4 után.
-
Fejvadi
nagyúr
Lassan egyre nagyobb fejet kell növeszteni, különben túl messze lesz a mikrofon a szájtól, ha a fülnél van a hangszóró.
-
Ez nem az előlapja, hanem egy full cover védőüveg
-
Hát elég nagynak tűnik, még akkor is ha Noteról beszélünk. Kíváncsian várom.
-
.DLL
veterán
Hmm, jól látom, hogy nem látok hajlítást az üvegen? Nem hinném, hogy sík előlapot kapna, mint a G6, és az "infinite display" sem erre utal. Ebben a videóben tovább mentek, és 3D rendereket is készítettek, ami nem nézne ki rosszul
-
-Ben-
veterán
Ez már tablet.
-
M5Norbi
őstag
Nekem ez nagyobbnak tűnik 6,3-nál.
Nem is lenne nagy értelme a 6,2-es S8+ mellett. -
Anulu79
addikt
Ez hatalmas! Mármint méretre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest