- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
válasz
fatallerror #123 üzenetére
az már 100%-ig fm2, megvan erősítve
Na akkor hogy is van ez, vegyük az még egyszer.
-
Simid
senior tag
válasz
fatallerror #134 üzenetére
Látom szövegértési gondjaid vannak, vagy csak nagyon figyelmetlen vagy.
"de az volt a kérdés"
Ahh, nem a riporter kérdése, hanem Atti felvetése (tudod amire válaszoltál), ezt írtuk neked ketten is."az mind1 h atti_2010 mit ír, ő csak 1 fórumozó tudtommal és nem az amd-nél dolgozik míg roy taylor igen"
Ez nem tudom, hogy jött ide. Atti felvetette azt ami elég sok FM2 lap tulajdonost (többek között engem is) érdekel. Hogy milyen lesz az FM2 kompatibilitása a Kaverinek. Erre te belinkelsz egy interjút amiben a most megjelent richlandről van szó (legalábbis abban a 2-3 percben ami a linkednél kezdődik). Kaveriről még csak szó sem esik, csak annyit mond a csávó, hogy az FM2 megmarad jövőre is és jönnek bele új fejlesztések (itt feltehetőleg a Kaverire gondol), ezt eddig is tudtuk.
"kaveri-ről beszélt mint következő termék ami fm2-be jön sőt még ami utána jön az is fm2"
Gondolom itt teljesen kevered a Richlandet és a Kaverit. Mint ahogy fentebb írtam, a Kaveri (ami szinte biztosan FM2+ amúgy) szóba sem kerül, nem hogy az utána következő....
-
F34R
nagyúr
válasz
fatallerror #134 üzenetére
a p***ba is beletudom tenni a p*****em csak nem mindegy milyenben mert egyik pont megfelelo, a masikba meg harangozok, de a nagyigazsag megvan belemegy.
-
Simid
senior tag
válasz
fatallerror #131 üzenetére
"kérdés meg az volt h fm2-es lesz e a richland"
Nem, nem ez volt a kérdés."Kaverivel kapcsolatban(!) még nagyon sok a találgatás és gondolom Októberig hagyják hogy főjenek a levükben a kíváncsiskodók, legalább a foglalat lenne már 100 % biztos FM2 kompatibilis."
Ezért kértem, hogy olvasd el még egyszer amit írt, de úgy látszik hiába...
Az elég valószínű, hogy valamiféle kompatibilitás lesz, gondolom mindenkit az érdekel, hogy pontosan milyen feltételekkel. Ezt viszont úgyis csak megjelenés előtt 1-2 hónappal fogjuk biztosan tudni, mert bizony AMDnél semmi sem fix amíg nincs forgalomban.
-
F34R
nagyúr
válasz
fatallerror #131 üzenetére
de igen, en viszont nem arra asszocialok, az ev vegen erkezo Kaveri meg Fm2-s lesz , de ami utanna (es szerintem ez fogja tartalmazni azt a Streamroller magot ami nem keves valtozason megy at.) Excavator (ala Kaveri 2.0 ) szerintem mar nem lesz vele kompatibilis, igy ez eros kijelentes volt reszerol.
-
UnSkilleD
senior tag
válasz
fatallerror #126 üzenetére
a kaveri fm2 kompatibilitása volt a kérdés nem a richlandé
én ennyit találtam kaveriről
-
Simid
senior tag
válasz
Atti_2010 a Kaveriről írta ezt. Amit linkeltél videót abból megnéztem azt az egy percet amiben a foglaltról van szó, de végig a richlandről beszélnek. Ha később szóba kerül ez a videoban akkor írd meg hol.
-
F34R
nagyúr
válasz
Igen am de arrol is volt szo hogy olyan valtozasok erik a Kaverit hogy FM2+ (vagy akarmi mas ami majd lesz a foglalat nev) tudja csak kiaknazni teljesen. vagyis visszafele kompatibilis lehet de nem hiszem hogy az egesz termekcsaladot le fogja fedni az FM2-s soki.
-
mzso
veterán
válasz
fatallerror #1 üzenetére
"nem lesz gddr5 verzió"
Ez mikor volt hír? Legutóbbi Kaveri-s hírnél még nem volt ilyenről szó.Szerk.:
"#6"
Ja, ok. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
fatallerror #1 üzenetére
Valóban úgy néz ki, hogy nem lesz. Az AMD a HEDT platformot a játékosok miatt tartotta, de mivel az új konzoljátékok az útkeresést, a fizikát és minden más jól párhuzamosítható dolgot az IGP-n számolnak, így ehhez a PC-n is igazodni kell, vagyis a gyors 6-8 magos gyors processzor a következő körben nem sokat ér a játékosoknak. Sokkal többet számít majd az IGP és az integráció szintje.
-
TRitON
aktív tag
válasz
fatallerror #1 üzenetére
Itt van egy nagyobb felbontású kép.
-
TRitON
aktív tag
válasz
fatallerror #1 üzenetére
Én is úgy emlékszem, hogy ki lett mondva: lesz Steamroller AM3+ba. Pont ezért vettem AM3+ alaplapot tavaly...
Ami a fotót illeti: szerintem kamu.
-
Kroni1
veterán
válasz
fatallerror #1 üzenetére
Én örülnék egy AM3+ os Steamrollernek, hogyha jó lesz biztosan sok jelenlegi Phenom2 és Bulldozer tulajnak adna még egy utolsó upgrade lehetőséget!
A kaveri-ben akkor már biztosan nem lesz gddr5-ös támogatás? Én azt is várom, bár már egy Richland APU-s laptopon is elgondolkodtam. Jól tudom viszont, hogy a Kaveri-ben már GCN lesz a Richland-al ellentétben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest