- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Én meg úgy gondolom, ha a csomagra kiemelten írt kérés ellenére is van akkora ökör, hogy nem keres, akkor még meg is érdemli, hogy feleslegesen kerüljön 30 kilométert.
Csak tudnám minek van a megjegyzés rovat rendeléskor, ha magasról szarnak rá. Tény, hogy a sofőr valószínűleg nem áll neki a csomagokat böngészgetni, hogy éppen van-e rá valami plusz infó írva, ám listát viszont kap, amit alá kell írnom. Már ha egyáltalán foglalkozik azzal is. Már bánom, hogy nem jelentettem fel a DHL-t, mikor az előre kifizetett (80e) termék kiszállításakor, a megjegyzésben feltüntetett kérést nagy ívben leszarva ('Munkarendem miatt elképzelhető, hogy dolgozni fogok, kérem csörgessen meg, visszahívom'), odaadta másnak a csomagom az utcában mert nem voltunk otthon, és az hívott fel, hogy meghozták a rendelt csomagom, nála keressem. Hát a k..va anyját az ilyen sofőrnek
Azóta se előrefizetés, se futárcég, pick-pack pontra vagy postapontra rendelem, onnan kapok még üzenetet is ha ott van, akkor megyek érte mikor akarok, és nem mellesleg még olcsóbb is...
Szóval nekem mindegy, hogy 40perccel/30km-el kevesebbet menjen ahelyett, hogy két utcával odébb gurul, ő pénzük, ő idejük...
Persze megértem őket is, legalábbis voltak normálisak akik felhívtak, visszahívtam, és megspórolta magának a felesleges kerülőutat és időt.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Lenovo LOQ 15APH8 Bankmentes, kamatmentes részletfizetés
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest