- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darda Csabi
tag
Úgy sem lesz olyan vékony, hogy kárt okozzon az emberben, az Apple mérnökei eddig is igyekeztek a készülékeiket a stabilitás, a design és az előző szériánál jobb tulajdonságok harmóniájában előállítani és piacra vinni, nem gondolnám, hogy majd pont most fognak az eddig jól bevált stratégiájukkal szakítani.
-
A szép vékony ívek az akku harmadolását jelenti...
-
válasz
FókuszPók #46 üzenetére
Nem vagyok guru, szerintem ezt hívják soft resetnek. Nagyon lájtos, csak a RAM-ot pucolja ki, semmi tartalom, vagy beállítás nem száll el. (becsszó!)
1-2 hetente megcsinálom, ma már volt egy, hogy megnézzem úgy az Asphaltot (1047 csillagom van, a 8. szezonban nem bírom megcsinálni az Iceland Gate Driftet, amúgy komplett
)
-
FókuszPók
tag
Pedig nálam szaggat, főleg induláskor, meg amikor sok másik autó is van egyszerre egymás mellett.
(#37) HardRic: Nekem mindig tok van rajta, van vékony klasszikus meg egy armor jellegű, mikor mit csinálok vele, de a fő oka, ha túl akarok tenni valamikor rajta, igen nagy előny a karcmentes külső, az alma meg festő(maszkoló)szalag alatt figyel, tükörsima
-
C$abi
aktív tag
Én várom, első tabletnek tökéletes lenne, csak ne legyen cérnavékony, mert a végén még kettétörik, vagy elvágja a kezem.
-
HardRic
addikt
válasz
kazsmerlaca #36 üzenetére
Tényleg, ez milyen igaz. Air-re pont azért nem teszek állandó tokot, mert éppen pont kényelmes súlyú. Ha erre még rájönne egy 1/3 vagy 1/4 súlyú tok, engem már zavarna.
-
kazsmerlaca
senior tag
Jó, hogy vékonyodik! Ha tokot raksz rá akkor is még élvezhető vastagságú lesz.
-
joey04
titán
Ha nem csökken az üzemidő (márpedig nem fog) akkor nem gond (ugye ez nem okostelefon, ahol nevetséges üzemidők vannak 1-2 kivételtől eltekintve), bár szerintem fölösleges, a súlyát viszont lehetne csökkenteni. Nem mintha nehéz lenne, sőt. De ettől függetlenül jó lenne ha még kevesebb lenne.
-
kpal
nagyúr
mennyi lesz széthasadva öröm lesz nézni ...
-
Szabikaa20
őstag
Túl vékonyra kár csinálni hisz nem lesz fogása!
-
macskea
őstag
-
DemonDani
addikt
-
macskea
őstag
Az utolsó mondat azért erősen megütötte a fülemet. Az úgynevezett "olcsó" alternatívák azért többnyire igen nagy szutykok. Míg a telefonos piacon még akár vitatható is az Apple ár-érték aránya a konkurenciához képest, de tablet fronton szerintem nagyon jók az ajánlatai. Nem is tudom van-e párba állítható androidos tablet reális áron a piacon, WP-s pedig szinte biztos hogy nincsen.
-
babkukta
senior tag
Tök fura egyébként, h az Apple kimagasló üzemidővel tudja kiadni a tábláit és a notebookjait is, de bezzeg a telefonja csak a sor végén kullog. Bár ez picit OFF, de na...
Egyébként kíváncsi leszek, mit fognak gurítani. Egy biztos, nálam a telefon határ max 5", tabletnél a max 10,1. Lesz.rom h mi a divat, felőlem a 20"os is bejöhet divatba, ha egyszer kellemetlen használni.
A vastagságra visszatérve, legalább lehet majd mivel marketingelni... Lassan minden kimagasló termékben lesz vmi egyedi, amivel lehet tömni az emberek száját: felbontás, kamera, dizájn (vastagság, keret), vízállóság, sztereó hangszóró és a többi
-
dreamdancer
őstag
Egy iPad 3 után az Airt kézbe véve nagyon érezni a különbséget. Szerintem minden vastagság- és súlycsökkenés pozitív dolog, az Apple pedig eddig sem adott ki soha horpadozó cuccokat, szóval kár ezen agyalni.
-
Csapoati
nagyúr
Ennyire bevalt volna a 12,2-es Samsung Tab Pro, hogy az Apple-nek is erdemes kihoznia egy ekkora tablat? Ez meglep engem.
-
dejaris
addikt
válasz
dilajoska1 #13 üzenetére
LOL
-
gerii
addikt
Az üzemidő nem fog csökkenni, így lényegtelen hogy milyen vastag.
A kérdés, hogy a retina mini-t megtartják-e olcsósított verzióban (80k-ért venném mint a cukrot) -
dilajoska1
őstag
-
Schmidi
tag
Szerintem a legjobb az lenne, ha lenne egy vékony változat azoknak, akiknek az a fontos, hogy könnyű legyen és lenne egy vastag azoknak, akik a hosszú üzemidőt preferálják jobban. Én például akár egy 1cm-nél vastagabb tablettel is együtt tudnék élni ha ezzel lényegesen növelni lehetne az üzemidőt.
-
SentryGun
aktív tag
A súlyt csökkentsék még tovább, hogy hosszú távon se legyen kellemetlen kézben tartani (pl. könyv/újság olvasás). Az iPad mini jelenlegi vastagsága szerintem rendben van.
-
Nigér
őstag
Az eddigiek voltak a vágódeszkák, de ez már olyan vékony és így éles is lesz hogy ezzel már szeletelni is lehet a zöldséget
-
BoC1ka
senior tag
válasz
Mooka-Miki #4 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy a vékonyítás ellenére is marad az akkuidő vagy növekedni fog. Nekem sima Ipad minim van, de simán el tudom képzelni, hogy 1 mm-rel vékonyabb legyen...így vékonyabb tok kell rá könnyebb lesz stb.
-
szaszimi
tag
gondolom megint mi másból, mint az aksiból fognak lefaragni pár mm-t, meg mAh-t...
-
törölt tag
Remélem nem megy más tulajdonságok rovására.
(Bár igazából az x86 Windows 8.1 tabletemet nem szívesen cserélném le semmire)
-
halkow
őstag
Na erre az a8 soc-ra is kíváncsi leszek vajon ezen is szaggatni fog az aspalt
-
Mooka-Miki
senior tag
Én arra várok, hogy mikor ismeri fel egy gyártó, hogy a kényszeres vékonyítás csak balgaság. Egy bizonyos vastagság már bőven elég, hogy ne érezze az ember "nagynak" a cuccot és akkor elférhetnének erősebb akkuk is az eszközökben, na meg normálisabb hűtés, hogy ne lehessen tükörtojást készíteni némelyik eszköz hátlapján.
-
stewe780
őstag
A végén még megvágja a kezünket a széle...
-
Thaaleum
aktív tag
Szerintem a tableteknél olyan 7 mm-nél kellene meghúzni a határt, a Tablet Z2-t is meg lehet hajlítani, olyan vékony.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest