- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blazs120gl
aktív tag
Hmm... Köszi
(Csak azon morfondíroztam, hogy a GCC által fordított programok (nemtom h pl. a PST azzal lett-e) végső soron mutathatják-e ugyanazokat a hibákat, mint maga a GCC (->következményhiba). Egy teljesen független fordítóval történő build (az ott látott/nem látott hibák) progi az eltérő eltérő rutinok használatával talán jobban szűkíti a hibateret.
)
Egyébként vevői oldalról sztem az lenne a korrekt, ha pl. egy AMD-s programmal mindenki lemérhetné mennyire érintett (repro-zható). Az alapján a progi generálna egy report-ot, amivel lehetne az AMD-nél igényelni árleszállítást (voucher), vagy RMA-t, user igény szerint. Vagy sorozatszám alapján (AMD fórumos komment alapján batch függő lehet a problémá) visszahívás.
-
ttt
senior tag
Ok. Pro diver igen, de azt nem tudom értelmezni, hogy nem ajánlják, mivel pont most ki jött újabb. Sehol se látom, hogy otthoni user ne töltse. (Most látom, hogy Ubuntu user vagy. Ott lehet jobb a helyzet, azt elég jól támogatják.)
Nem támadlak, nehogy azt hidd. Csak leírtam a véleményem, peace!
Amúgy, ha tudsz valami jó linket a nyílt driverükről azt szívesen megköszönném!(Nem igen találok relevánsakat)
-
ttt
senior tag
RX480 tulajként nem érzem magam annyira lemaradva. A nyílt driver meg vicc ahoz képest, amit a kártya tud. Azért ne legyen már nekem elég, hogy a desktopot el tudja vinni. A zárt driverük meg azért vicces, mert kb a csillagok állását hagyták ki azokból a komponensekből, amivel elindul a hardveres GL támogatás.
Nem tudom mennyire néztél már bele a kódjaikba, de az vicc. Sajnos én rákényszerültem már tavaly. Az első működő drivert okt/nov körül hozták ki ( jun/júl megjelenésű kártya), de azóta se kellene "összevissza"
frissítéseket csinálni a rendszeren -azaz ne frissítsek semmit, se kernelt, se desktop kezelőt, stb.- , ha szeretném, hogy menjen. Ha meg megírod nekik, hogy ez meg az ezért meg azért nem megy, esetleg ezt vagy azt be lehetne tenni (nem nagy dolgok, csak néhány eszement direkt drótozás) a füle-botjuk se mozdul.
Most gyorsan rá is néztem hogyan is állnak a driverrel; van egy-két vicces "Known Issues", főleg úgy, hogy ezekből pár lassan egy éves lesz. -
ttt
senior tag
Bár az Intel videokártya támogatásról nem tudok nyilatkozni, de az AMD-éről igen: katasztrofális.
A hozzáállásuk is f.stalicska, nem véletlenül hagyta abba még tavaly a gürizést a SUSE velük, dasztak rájuk, úgy, hogy elvileg koszorús támogatók, de hát a pénz ugye nem minden.A cikkhez: Azért éreztem benne némi maszatolást. Komolyabb probléma ez annál, mint sem bagatellizáljuk el. Az meg külön szép, hogy a "korai példányok"-ra próbálják terelni. Kiadták? Ki. Akkor meg?
De ha tényleg sz.r az első/akármelyik széria, akkor tessék cserélni, szó nélkül. Ne pedig a tulajok "vegyék fel a kapcsolatot", ha ilyesmit tapasztalnak. Ha tényleg létezik ilyen, pontosan be kell határolni milyen sorozatszámtól - meddig fordulhat ez elő, ezeket tessék szépen visszahívni, önköltségen. (Azt ne felejtsük el, hogy mondjuk 1-2 év múlva használt piacra kerülhetnek ezek a darabok és akkor már nem biztos hogy az új tulaj úgy és arra használja, amire az előző) Szóval, ha mikrokód frissítéssel ez nem orvosolható, akkor cserélni illene.
-
nemlehet
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Quadro FX 570 eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged