- Yettel topik
- iPhone topik
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt
senior tag
-
ttt
senior tag
Ok. Pro diver igen, de azt nem tudom értelmezni, hogy nem ajánlják, mivel pont most ki jött újabb. Sehol se látom, hogy otthoni user ne töltse. (Most látom, hogy Ubuntu user vagy. Ott lehet jobb a helyzet, azt elég jól támogatják.)
Nem támadlak, nehogy azt hidd. Csak leírtam a véleményem, peace!
Amúgy, ha tudsz valami jó linket a nyílt driverükről azt szívesen megköszönném!(Nem igen találok relevánsakat)
-
ttt
senior tag
RX480 tulajként nem érzem magam annyira lemaradva. A nyílt driver meg vicc ahoz képest, amit a kártya tud. Azért ne legyen már nekem elég, hogy a desktopot el tudja vinni. A zárt driverük meg azért vicces, mert kb a csillagok állását hagyták ki azokból a komponensekből, amivel elindul a hardveres GL támogatás.
Nem tudom mennyire néztél már bele a kódjaikba, de az vicc. Sajnos én rákényszerültem már tavaly. Az első működő drivert okt/nov körül hozták ki ( jun/júl megjelenésű kártya), de azóta se kellene "összevissza"
frissítéseket csinálni a rendszeren -azaz ne frissítsek semmit, se kernelt, se desktop kezelőt, stb.- , ha szeretném, hogy menjen. Ha meg megírod nekik, hogy ez meg az ezért meg azért nem megy, esetleg ezt vagy azt be lehetne tenni (nem nagy dolgok, csak néhány eszement direkt drótozás) a füle-botjuk se mozdul.
Most gyorsan rá is néztem hogyan is állnak a driverrel; van egy-két vicces "Known Issues", főleg úgy, hogy ezekből pár lassan egy éves lesz. -
ttt
senior tag
Bár az Intel videokártya támogatásról nem tudok nyilatkozni, de az AMD-éről igen: katasztrofális.
A hozzáállásuk is f.stalicska, nem véletlenül hagyta abba még tavaly a gürizést a SUSE velük, dasztak rájuk, úgy, hogy elvileg koszorús támogatók, de hát a pénz ugye nem minden.A cikkhez: Azért éreztem benne némi maszatolást. Komolyabb probléma ez annál, mint sem bagatellizáljuk el. Az meg külön szép, hogy a "korai példányok"-ra próbálják terelni. Kiadták? Ki. Akkor meg?
De ha tényleg sz.r az első/akármelyik széria, akkor tessék cserélni, szó nélkül. Ne pedig a tulajok "vegyék fel a kapcsolatot", ha ilyesmit tapasztalnak. Ha tényleg létezik ilyen, pontosan be kell határolni milyen sorozatszámtól - meddig fordulhat ez elő, ezeket tessék szépen visszahívni, önköltségen. (Azt ne felejtsük el, hogy mondjuk 1-2 év múlva használt piacra kerülhetnek ezek a darabok és akkor már nem biztos hogy az új tulaj úgy és arra használja, amire az előző) Szóval, ha mikrokód frissítéssel ez nem orvosolható, akkor cserélni illene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest