- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
ok
a sapphire edition egyslotos 3870esnek volt messze a leggyengébb hűtése, és most finom voltam. a kétslotos, vörös (referencia)hűtős Sapphire relatíve halk is volt meg 80-85fok fölé se engedte a GPUt (baráti körben volt egy olyan), felülvezérelt ventivel hangosan 65-70fokig le lehetett vele menni. a Sapphire edhez hasonlóan rossz megoldás volt a Giga féle Zalmanos (a nem szabályozható ventivel) és a Sapphire ultimate, avagy a passzív. utolsón 130-140 fokos GPU garantált volt (összehasonlításképpen: passzív HR03GTvel max 70fokos volt a GPUm).
az egy tényleg eléggé elrontott széria volt.
-
Quan-Chi
őstag
én is tudnám tesztelni 3 monitoron, mert 3 egyforma Asus VW195D van itthon ... de valahogy nem hoz lázba ez a millió monitor
-
GAbre
veterán
Remélem nekem is jön az atim majd 1 hónap múlva,és én is tudom tesztelni a karimat 3 monitoron...
-
Johnny Cage
addikt
"egy jelenet alkalmával érezhetően megakadt a program, ám komolyabb tesztelés nélkül ezt elsősorban a memória számlájára írjuk"
Az AC2 csinál ilyet, mindegy hány monitorral futtatod.
-
Razermazer
őstag
az asztal alatt az a cosmos rubi eléggé bejövős
elfogadnám
-
Quan-Chi
őstag
nekem egyszer volt Sapphire karim méghozzá egy passzív 9800pro ... teljesen meg voltam vele elégedve
most tervezek majd egy 5850-et de szerintem Asus lesz belőle
-
CsendesMark
aktív tag
mintha lenne benne egy elgépelés:
"...sőt egy egyszerű igényfelméréa után ajánl pár terméket is az aktuális kínálatból."
igényfelmérés?amúgy én is kipróbálnám azt a 6 kijelzős huncutságot
-
Tomcat
őstag
Pontosabban szólva a PC Partner INC. vállalatnak két igen ismert világmárkája van a Sapphire és a Zotac.
-
Bluegene
addikt
hát a 3850 és 3870 között teljesítménybe még kisebb a különbség(kb 15%, de a 3850 sokkal jobban húzható) mint a 4850-4870 közt(kb 20-25-30%)
szal nem csoda h nem sokkal jobb
persze mert kaptál egy referencia 3870-est és egy egyedi hűtős asus-t, de az asusból is van referencia
de a sapphire is tud felárért persze pl ilyet elfogadnék vaporx[link]
lehet fikázni a sapphire-t, de kétségtelen hogy jó áron jót ad, a legjobb ár/értékben, azért mert az AMD kedvezményes áron száállítja nekik a gpu-kat, mert jó a kapcsolat és a nagy mennyiség miatt
-
Sanyix
őstag
én igen, most kaptam egy 3870-et sapphiret ingyé
(hattalmas ugrás az eddigi asus 3850-hez képest, főleg hogy annak gpu-ja is 3870 órajelen járt, szal kb csak a ramok gyorsabbak).
sapphire nyomorék refhűtés, kis játékventilátorral, hűtőborda gyanánt egy aluminiumlap, 55 fokos nyugalmi hőmérséklet, 90-100 fokos terhelés alatt. Ezzel szemben az asuson egy bazinagy rezes hűtőborda, 8 centis nagylapátos venti, alapjárat 32 fok, terhelés kánikulában max 60 fok.még jó hogy a sapphire is szeret a leg filléresebb dolgokon spórolni.
-
proci985
MODERÁTOR
az a két muki hangfal szerintem megvan 15-20 centi magas, legalábbis a Cosmos Ruby editionnal összevetve (65centi magas). igen a kijelző összességében eszméletlenül nagy
más, dualmonitoros setupom már volt, az alapján eyefinity3nak játszani tökéletesnek kell lennie. a hatnak már kevésbé. produktivitásra meg nagyon jó tud lenni, ha pl programozásnál egyszerre több kódrészlet lehet elöl és nem kell folyton ugrálni köztük. szóval szerintem a dolognak nagyon is van értelme.
-
Horbal
őstag
Azért az a két kis muki "hangfal" eléggé vicces ha már 6 kijelzőn megy a móka...
-
Giot
addikt
De rendes a Sapphire-tól hogy segíteni szeretne. Tiszta önzetlenségből!!
Viccet félre nekem tetszik az oldal amit készítettek igaz ez csak külcsín nem mélyedtem bele. Nekem már nem kell segítség.
Az AMD meg jól összekapta magát a 2,3 évvel ezelőtti procfelhozatalukhoz képest. De még van hova fejlődniük az Intel-hez képest. Ez a platformosítás nekem szimpatikus, csak tudják kihasználni az ebben rejlő lehetőséget. És tényleg előnyt jelentsen az hogyha valaki az ő termékeikből állít össze gépet.(#3) Bluegene: Sapphire & Zotac?
-
Gomez86
őstag
Nah ha már az expertben is demózzák, akkor elférne ide a PH-ra is egy Eyefinity-s teszt...
-
gulupeti
senior tag
Ja, hogy így akar a Sapphire segíteni... Azt hittem, hogy ha most veszek Sapphire videókarit, akkor megtoldanak mondjuk 50 dodóval.
-
psylocke
csendes tag
Épp a minap láttam egy jó példát erre a 12 monitor meghajtására képes 5870cf vagy 5970 rendszerről. A Tesoban volt 12 LCD TV összekötve, ami ha minden igaz Atival történt, ha jól tudom a matrox csak 8at támogat, Igen a kávák zavaróak voltak benne, de nagyon jól működött.
-
.mf
veterán
"A grafikus processzor a jól párhuzamosítható feladatokban tekintéjt parancsoló teljesítményt mutat fel,"
Brutális lehet élőben a 6 monitor; de ahhoz már elég kemény erőmű kell.
-
Izzé
őstag
Érdekes ez a Sapphirehelper oldal, 1280x1024-es felbontásra az ajánlott vidkarik: 5450-5970-ig minden.
Szerk: Hopp elnéztem, pont az 5670 maradt ki.
-
törölt tag
"EyeFinity 6 technológia a játékhoz is megfelelő, a személyes tapasztalatunk alapján azonban meg kell jegyeznünk, hogy a vízszintes káva nagyon zavaró. A három monitoros megoldás viszont sokkal jobb élményt biztosít, így az a játékok mellé is ajánlható."
Magának az LCD-nek max. 3-4mm a kerete marad, ha eltávolítjuk a burkolatot.
6kijelzővel viszont a 5-10 fps-es átlagot nem nevezném lenyűgözőnek.Sapphire-ben eddig még nem csalódtam: 9200,9600xt,9800pro/xt,x800xt,1950pro,4850(2db),4890oc,5870(2db) Eddig
-
Quan-Chi
őstag
azért a Sapphire elég jól bírja hogy csak Ati-t forgalmaz , bár ha jól tudom a PowerColor is
meg a HIS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest