Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
Egész tűrhető fotókat lőtt ahhoz képest, hogy nem ezen a vonalon nyomul.
-
mrlujoak
veterán
válasz
Maxentius #47 üzenetére
Miért, ezt hol írtam, hogy elsődleges?! Sehol. Tettem egy megjegyzést.
Főképp, mert van IPS kijelzős eszközöm, és a valaha látott legrosszabb IPS került abba bele, amit láttam.
Annak van hasonló fátyolos tónusú sz@r képe.
Színtelen, a kék inkább szürke, rossz, bevilágításos fekete, ami még torzul is. De IPS...Tény, az "csak" 30E+os kategória.
Strapabíróság oldaláról nem közelítettem meg a dolgot, kérlek, ne is magyarázd bele...
-
batai15
félisten
Kifejezetten jó cucc. Igaz tényleg réteg telefon.
-
Radeon_5
aktív tag
franko
-
korcsillio
addikt
Melós telefonnak tökéletes lenne nekem!
-
sirkan13
aktív tag
Honnan tudnám megrendelni?Köszönöm a választ előre is
-
habo70
csendes tag
Sziasztok én már három hete nyuzom ezt a telot semmi gondom vele .....az usb töltésnél én is pofára estem csak a gyári kábel jó hozzá,és való igaz vakuval nem lehet közeli képet késziteni.
az én egyetlen problémám hogy nem találok olyan forumot ami kifejezetten evolveokkal foglalkozik ,szeretném rootoltatni..... -
nextman
aktív tag
Nekem tetszik, kiraly lenne , ha lenne egy ilyenem.
-
HawerKing
őstag
Elfogadnam komolyan mondom, elegem van mar az ugyan ugy kinezo telefonokbol
ez legalabb nem hasonlit a tobbire
-
mrlujoak
veterán
...ez is nem egy szép darab... Még mindig nem.
Ezen a képen az az IPS sem brillírozik...
-
xmaas
őstag
Kamerat belenyomoritani egy ilyen keszulekben meg mindig vicc plane az ilyen szir-szar minosegueket, hosszu akkumulator ido,GPS, alap telefonalas, sms,esetleg egy kis emailezes + legyen tererod az isten hata mogott is ezeken kivul nem is lene szukseg masra vagy esetleg muholdas telefonalas veszhelyzetekre ,minden mas folosleges sallang
-
Johnny194
aktív tag
válasz
malnabokor #26 üzenetére
butatelefonból sokkal olcsóbb a strapabíró, ráadásul könnyebb pótolni
a tabletet meg nem kell feltétlenül munka közben magadnál tartani, de sokkal kényelmesebben használható, mint mondjuk egy ilyen készülékde csak kötekedek, elismerem, hogy van, akinek ilyenre van szüksége
-
törölt tag
válasz
tothmaxy182 #11 üzenetére
Nincs olyan nagy telefon, amire felfér egyes betűmérettel a Nemzeti Mobiltelefongyár kifejezés. Meg a szarbarna hátlap sem lenne túl kelendő a nemzetiszín pántlikával a kamera körül.
-
malnabokor
senior tag
válasz
Johnny194 #24 üzenetére
Attól hogy buta, még nem lesz por-ütés-vízálló
Ha viszont valaki olyan területen dolgozik, hogy kell neki egy ilyen védelemmel ellátott készülék, akkor nem fog magával vinni egy még törékenyebb (és nem mellesleg jóval nagyobb) tabletet - de ha szeretné néha megnézni a beérkező emailjeit, netán leelenőrizni valamit a neten, akkor ez a telefont tökéletese megoldás
-
gipsztigris
addikt
Egy dolgot hiányolok a tesztből eggyel pedig vitatkoznék!
Hiányolom a készülékben lévő szenzorok felsorolását! Egy ilyen telefonban szinte alapnak kell(ene), hogy legyen barometrikus szenzor és hőmérő is. Lehet, hogy van benne, de akkor viszont ki kellett volna térni rá.....szerintem.
A másik amivel pedig vitatkoznék, hogy MTK-s telefonban nem láttam még Glonass támogatást. Ha lehetne egy bizonyíték erről akkor nyugodtabb lennék. Ez a legegyszerűbb Glonass teszt. [link]
Ha Glonass képes akkor azonnal fogja mutatni. -
Johnny194
aktív tag
Én lehet inkább egy "butatelefont" vennék munkahasználathoz, meg mellé mondjuk egy tabletet
-
Lomha 8V
addikt
Tetszetős strapamobil, a hardver munkára bőven elég szerintem.
-
takacsbotond
őstag
válasz
tothmaxy182 #1 üzenetére
Dehogy nincs: MyAudio!!
-
WinPho
senior tag
-
-
-
Maxentius
addikt
Egészen kiváló lett, később best buy is lehet akár.
-
osztraksajt
őstag
válasz
tothmaxy182 #1 üzenetére
A ConCorde is magyar.
-
xtibi
tag
Igen, a MyAudio magyar. Belépő szint, amihez képest azért nem olyan rossz. Tabletben ismerem, nem business masina, minden másra (net, játék és videó a gyereknek, stb.) jó.
Ez a vas pedig gáz, szerintem. A Moto Defy is tudja az IP67-et, ezért nem kell feleslegesen drabális gumiházba tenni semmit. A törhetetlen műanyag azt hiszem nagyjából magyar találmány (lásd sörösüvegek vagy Defy bevonat). A Motorola évekkel ezelőtt bebizonyította, hogy nem kell kompromisszumot kötni a kinézet és az ellenállóság között és kortársaihoz képest legalább ilyen képességekkel vértezték fel. Az 1 GB memóriából megmaradó 400 MB ma már semmit se ér, pár hónap és sír a masina, hogy kevés a memória, majd lassul és elkezd fagyni.
Röviden: ronda, nagy és a hw sem nagy szám ráadásul gigahiba, hogy nem fér be minden töltő.A többi ízlés kérdése, hogy valaki a basic Android-ot szabja testre vagy szereti élvezni a gyártói gondoskodást.
És itt már az is kérdés, hogy a cseh "sajátmárka" mennyire fog a frissítésekkel és rendszer fejlesztésekkel foglalkozni... -
tothmaxy182
őstag
válasz
DarknessHope #4 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy ahol a profit legnagyobb része marad, az a márka székhelye. Valószínűleg hiába kínaiak az Overmax alkatrészei, ha a profit valószínűleg Lengyelországba vándorol, mert a cég maga lengyel.
#8; #9: Nem is tudtam, hogy az magyar. Ezesetben inkább ne lenne...
Amúgy meg ha már magyar, akkor miért nincs valami normális magyar neve, pl Betyár, Kuruc, Orbán, vagy ilyesmi, amiről a külföldiek rögtön tudnák, hogy ez magyar.
-
helixP
nagyúr
Túrástelefonnak első lenne nekem. De talán még a mindennapokra is elfogadnám
-
domerator
veterán
válasz
tothmaxy182 #1 üzenetére
Van: MyAudio
(hogy milyen minoseg es support azt hagyjuk)
kestem egy percet
-
válasz
tothmaxy182 #1 üzenetére
MyAudio...
-
Retekegér
MODERÁTOR
Egész ügyesen összelegózták, mind külsőleg, mind hardveresen. Jól tették, hogy erősítettek a strapatelefonos felhozatalon.
-
Nigér
őstag
Összességében véve ez egy egész jó készülék.
Az ára sem eltúlzott, és lesz ez még olcsóbb is. -
DarknessHope
senior tag
válasz
tothmaxy182 #1 üzenetére
ez jó kérdés most nem lenne olan vészes piacra lépni... androidos mobilokkal vagy olcsó gombsorosok.. néhány kétkártyás..
egyébként ez a cseh gyártó meg kármilyen gyártó... nos szerintem az apple sem amerikai... az öszes alkatrészt amíg nem ott gyártják a elgutolsó kis biszbaszik addig nem teljesen. már pedig procikat vagy atok alegységeit tudtommal nem amcsiba készítik hanem valahol keleten kína japán korea stb.
amúgy tetszetős.. nagyon vagány külső bár én ilyen külsővel már IP/(-at szeretnék akkor már elgyen ténylegesen vízben is használható dedikált fotó gombbal. nem rossz elképzeni hogy strapakamera és telefon egyben.. persze ettől jobb kamerával. amilyen drágák a vízálló kompaktok már alap hogy legalább akkor telefon is legyen
-
Kasya
nagyúr
Komolyan egy olcson beszerezheto, vagy mar meglevo MicroSD kartya hianya miatt nem kapott megakanlottat?
Azt hittem azert lesz, mert retegtermek.
A rendszer lassucska. Kellene egy ilyen nekem, csak erosebb vassal, vagy wp-vel. A kameraban viszont kellemesen csalodtam a teszt alapjan.
-
törölt tag
Hát, akinek ilyen kell az vegye
A procin viszont meglepődtem. Ára viszont kezdőárnak nem rossz.
-
tothmaxy182
őstag
Cseh Evolveo, lengyel Overmax... Magyarországnak miért nincs telefonmárkája?
Nem rossz cucc, de a bunkó formával sajnos nem tudok megbarátkozni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Spórolós topik
- Mass Effect
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Windows 11
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest