Új hozzászólás Aktív témák
-
Apunak már volt mobiltelefonja gyerekkoromban, csak ő azt hívásra és SMS üzenetek küldésére használta. Nem tudom a mobiltelefon típusát, csak arra emlékszem, hogy az Ericsson gyártotta, antennája volt és fekete színű volt és nagy volt. A régi filmekben vagy a régi időkben játszódó filmekben az üzletemberek kezében lehet olyat látni, vagy az 1990-es években lehetett látni az üzletemberek kezében. Arra emlékszem, hogy az 1990-es években simán megcsinálta azt apu, hogy mobiltelefonon felhívta a szüleit, amikor meghalt az új autó, mert elkezdett füstölni az autó. Utána apu szülei hazavittek minket az autójukkal a kórházból. Apu cége ekkoriban azzal foglalkozott, hogy a vezetékes telefonhálózatot építette ki, vagyis aki kérte, annak apu cége bekötötte a vezetékes telefont a házba. Szerintem ez úgy volt, hogy apu cége a MATÁV alvállalkozója volt. Néhány helyen voltam apuval, amikor az emberei a kábelekkel foglalkoztak, vagyis a kábel végig vezetésén az utcán, föld alatt, utána be a házba. Apunak ekkor korlátolt felelősségű társasága volt, ami akkoriban, ha jól tudom, akkor 3.000.000 forint törzstőkével kellett minimum, hogy rendelkezzen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest