- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
wikings2
őstag
Nekem hirtelen a Nosgoth jutott eszembe, steamen egyenlőre bétával elérhető cucc. Tetszik az ötlet és az előbb említett játékból kiindulva a tartalmi "szegénység" se probléma mert szórakoztató a műfaj
-
ilyen_85
senior tag
orrlyuk ... hatalmas orrlyuk....
bazzeg nem bírom levenni a szemem arról a hatalmas orrlyukról ami a csákó fején tátong...
A játék tetszik, ötletes is lehet akár
Az orrlyuk meg mondjon le
-
haddent
addikt
Nekem tetszik a dolog.. Nem valami AAA+ -ra számítok, hanem valami Left4Dead 2 féle jó kis coop arcade cuccra, ami nagyon jó tud lenni néha
-
evolva
csendes tag
Csak nekem van olyan érzésem hogy fogták a Borderlands 1/2 (2k games) jól bevált co-op multit, csak a bosst nem AI, hanem játékos irányítja? Azon kevés címek egyike amit várok.
-
Xaels
félisten
Ez a körítéstől is függ. Ha elég nagyok lesznek a pályák és lesz elég lehetőség akkor jobb lesz mint zombibotokat darálni. Na meg ha folyamatosan csepegtetnek új tartalmakat akkor fent maradhat az érdeklődés. Értem amúgy, hogy kétségeid vannak mert elsülhet rosszul is és megfelelő támogatás nélkül hamar unalmassá válhat.
-
.LnB
titán
Tetszik, egy próbát simán megér.
-
VictorHUN
aktív tag
Mi abban a jó, hogy 4vs1 van...
-
Malachi
veterán
a játék is jónak tűnik elsőre.
-
aizen92
addikt
Captain price Monster Dundee-nak állt?
amúgy nagyon bejön a bolygó flórája és faunája. gyönyörű
a zenét meg nagyon eltalálták a trailerben.
-
Televan74
nagyúr
Nem rossz játék lesz ez. Csak nem az én műfajom. Meg akkor lesz élvezetes ha lesz egy összeszokott csapatod.
-
D4M13N
aktív tag
A trailer zenéje valami fantasztikus
És az eddigiekből azt szűröm le hogy lesz olyan jó coop mint a l4d. úgyhogy ide vele!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest