- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
válasz
#20691712 #228 üzenetére
Nem sajna, hihetetlenül hangzik.
Sok VirtualBox-ot hsználok.
Nem is értettem amúgy, de 4 virtualbox darabonként 2 vCPUval a melóhelyi i7es 4/8-as gépem iszonyatosan megfogta, ezt a szerencsétlen fx8350-öt nem. RAM mind a kettőben azonos, OP rendszer is. VMek ugyanazok.Kielemezni nem tudtam eddig, arra nem volt időm.
Az a fura, hogy az egyik egy kb fele annyiba kerülő gép (VGAt nem számítva, az fxben van egy rx480, a melóhelyiben egy alsókategóriás Nvidia) ilyen felhasználásban nem fekszik meg, a drágább meg képes izzadni alatta.Én is nagyon furcsáltam, mert már rég cseréltem volna akár egy 2x ennyibe kerülő i7re is, de feleslegesen nem költöm a pénzt.
Nagyon jó az i7es benti gép, de ez valahogy nem tetszik neki
-
Tanisz
senior tag
Érdekesen hangzik a cikk, csak használják a fejlesztők a jövőben az új lehetőségeket, vagy úgy fogalmazva, hogy engedje a menedzsment használni nekik.
Sokszor ezen áll vagy bukik minden.Amúgy meg rém unalmas már ez a AMD vs Intel vs Nvidia tobbzódás és kakaskodás a fórumokban.
Nekem pl melóra nagyon jó lesz egy Ryzen (szükségem van a sok mag + sok RAM ) kombóra.
FX 8350ről is azért nem váltottam eddig, pedig néztem az Inteleket és vettem is volna hasonló árkategóriába, ha van olyan ami ugyanezt nyújtja.Az meg sohasem érdekelt, hogy 5-10-15 FPS-el többet tudna, hiába játszom is. Menjen fullHD-ban high-on vagy maxon szaggatásmentesen azt kész
Tudom valakinek ez 30 fpst jelent másnak 240 fpst
Tudom igénytelen vagyokAmúgy itt senki sem használja a gépét munkára?
Csak játszik rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest