Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tanisz

senior tag

válasz #20691712 #228 üzenetére

Nem sajna, hihetetlenül hangzik.
    Sok VirtualBox-ot hsználok.
    Nem is értettem amúgy, de 4 virtualbox darabonként 2 vCPUval a melóhelyi i7es 4/8-as gépem iszonyatosan megfogta, ezt a szerencsétlen fx8350-öt nem. RAM mind a kettőben azonos, OP rendszer is. VMek ugyanazok.

Kielemezni nem tudtam eddig, arra nem volt időm.
    Az a fura, hogy az egyik egy kb fele annyiba kerülő gép (VGAt nem számítva, az fxben van egy rx480, a melóhelyiben egy alsókategóriás Nvidia) ilyen felhasználásban nem fekszik meg, a drágább meg képes izzadni alatta.

Én is nagyon furcsáltam, mert már rég cseréltem volna akár egy 2x ennyibe kerülő i7re is, de feleslegesen nem költöm a pénzt.

Nagyon jó az i7es benti gép, de ez valahogy nem tetszik neki :)

• Tanisz

senior tag

Érdekesen hangzik a cikk, csak használják a fejlesztők a jövőben az új lehetőségeket, vagy úgy fogalmazva, hogy engedje a menedzsment használni nekik.
    Sokszor ezen áll vagy bukik minden.

Amúgy meg rém unalmas már ez a AMD vs Intel vs Nvidia tobbzódás és kakaskodás a fórumokban.

Nekem pl melóra nagyon jó lesz egy Ryzen (szükségem van a sok mag + sok RAM ) kombóra.
    FX 8350ről is azért nem váltottam eddig, pedig néztem az Inteleket és vettem is volna hasonló árkategóriába, ha van olyan ami ugyanezt nyújtja.

Az meg sohasem érdekelt, hogy 5-10-15 FPS-el többet tudna, hiába játszom is. Menjen fullHD-ban high-on vagy maxon szaggatásmentesen azt kész :) Tudom valakinek ez 30 fpst jelent másnak 240 fpst :D
    Tudom igénytelen vagyok :D

Amúgy itt senki sem használja a gépét munkára? :D Csak játszik rajta? :D

Új hozzászólás Aktív témák