- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Hagyjál már a gyári launcherrel. Ki használ már azt manapság? Ez nem WP/iOS. Sajnos a gyártói launcherek egytől egyig gagyik a gyári Googlehez képest. Nova/Apex stb és még is van oldva. Novát úgy szabom testre ahogy akarom. Ugyanúgy használhatom bármilyen készüléken, vissza is lehet állítani mentéssel. Ha unod a gyári ikonokat akkor egy másikat letöltesz és még is van oldva.
Tudom, hogy a gyári TW, LG UX, Sony launcher is tud témázni, de meg sem közelíti a Nova Primeot.
ngabor2: +1 Nekem sem sikerült betörni. Vigyázni kell és akkor nem törik be. Plusz nem árt egy tok amiben hordja az ember. Nekem végig zipzáros van, abban hordom.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Butaság lenne a részükről ha meglépnék.
-
Fejvadi
nagyúr
Miért várnak addig? Csak nehogy késő legyen. Az S6 után, másnap kellett volna már.
-
ngabor2
nagyúr
Nekem valahogy nem sikerült betörni egyik kijelzőt se. Igaz, nem is tettem túl sok ezirányú kísérletet Amúgy valahol olvastam, hogy talán az edge-re nagyobb az igény, vagy legalábbis azt nem győzik gyártani. Nekem mindenesetre az nem kellene.
Mióta az S5-ömet ellopták, azóta egy Lenovot nyúzok, teljes megelégedéssel. Csak az infra távirányító hiányzik róla
Szerintem az S6, de lehet, hogy az S7 is ki fog maradni nálam.
-
dawid92
tag
Amugy az S6 vagy az S6 edge fogy jobban? Erre mindig is kivancsi voltam. Ha egyszer ossze tudnek gyujteni egy kis penzt, en biztosan edge-et vennék.
-
El Gringo
senior tag
a karácsonyi vásári lázat logikusabb is lehet meglovagolni, mint a "síszünetit"
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
joey04
titán
Szerintem hülyeség. Most is elkerülik az iPhone rajtot, amikor meg jön az új Apple telefon akkor mindenképpen visszaesik az érdeklődés minden más iránt. Szóval szerintem nem lépik meg.
-
Kasya
nagyúr
En mar a 20k-s telefontol is elvarnam hogy a gyari launcher ne akadjon...de sajnos ez sem teljesul.
Epp azt probaltam magyarazni, hogy nem veletlen felsokategorias telefon. Pont ezert jobb, mint a tobbi. A kategoriajaban azonban megvannak a konkurens keszulekei ennek is.
Persze ahany felhasznalo, annyi igeny. Valakinek erre nincs szuksege
-
haddent
addikt
Szóval 200+ ezer Forintért nem várható el, hogy a sok "innováció" mellett a launcher ne szaggasson be? Ezt me Te nem gondoltad komolyan... Ha én azt akarom húzogatni egész nap akkor az fusson szépen egész nap...
Nem arról van szó, hogy rossz, hanem hogy nem jobb mint a többi, ennyi -
Kasya
nagyúr
Figyelj ott figyel az aláírásodban, hogy S6, te se hitted el, hogy komolyan tudom venni a válaszodat
Remelem ironizalszHa normális OS futna rajta (WinMo, iOS) akkor kb semmi különbség nem lenne elődjéhez képest szerintem....
Ha' hogyne... mert az ember a launchert huzogatja jobbra balra es a settingset nezegeti egesz nap. A 3rd party appok mukodesen eszre se lehet venni a valtozast (OS-tol fuggetlenul)Galéria meg Samsung app => Samsung élesítse csak amit én gondolok nem a képeket valami kamu filterrel meg algoritmussal
Akar csak WP-n, ugy Androidon is elesit a galeria. A Samsung annyival egeszitette ki, hogy szinhomersekletet is tud valtoztatni, ha a user ugy kivanja.
Ettol fuggetlenul tovabbra is szep a felbontas adta elmeny. Ahogy mar G3-nal is szerettem...
Persze hogy kell. Miert ne kellene? Rengeteg mas termekrol is beszelhetnenk, ahol sokkal kisebb "innovacioert" kernek sokkal magasabb felarat. -
haddent
addikt
Figyelj ott figyel az aláírásodban, hogy S6, te se hitted el, hogy komolyan tudom venni a válaszodat
És azt meg ne magyarázzuk meg, hogy ez a hardver kell. Ha normális OS futna rajta (WinMo, iOS) akkor kb semmi különbség nem lenne elődjéhez képest szerintem.
Galéria meg Samsung app => Samsung élesítse csak amit én gondolok nem a képeket valami kamu filterrel meg algoritmussal
De egyébként persze, van némi igazságalapa a hülye dumának is, különben azért megbüntetnék őket. Csak éppen a "kell ez?" kérdésre a válasz az hogy "nem, de elfér".mazs1 tényleg független, objektív kritikus nézőpontot képviselek. És igen, az iphonok túlárazottak nevetséges áruk van, de kapsz is érte valamit. Az S6 se sokkal olcsóbb, sőt Na akkor mi a túlárazott? Melyik tartja az értéket jobban? Szóval ez nem lenyomni fogja az árakat, hanem emelni. Majd az Apple gondol egyet "igeeeen? S6 is ennyi? Akkor mi még több". Szerintem.
-
Beri78
őstag
Majd az eladások diktálnak. Ha nem megy szeptembertől az s6, akkor lesz karácsony előtt s7...vagy nem
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
PirosHello
senior tag
Pont most akartam 2 db S6-ot venni (kell egy tartalékba).
Most a hír alapján meggondoltam magam, várok az S7-re, majd abból veszek kettőt.
Pont úgy, ahogy az S6-ból vettem volna"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
.Szaki.
addikt
Igaz, de én amióta követem a telefonos dolgokat a HTC és az Apple mindig prémium árazást alkalmazott, míg az általam említett két márkának voltak épeszű árazású jó telefonjaik. Most viszont teljesen elszálltak. Egy S6 árát, nem beszélve az S6 edge-ről még megértem, mert tényleg i6 konkurensek, de egy A3, A5 ~100.000 körüli ára azzal a tudással borzalom, ugyanez igaz a G4c és Stylus modellekre is.
Arról nem is beszélve, hogy tetszik nem tetszik a HTC-t egy időben, sőt a mai napig sok helyen az Android etalonjának tartják, az iPhone meg másik platformon, de szintén baromi jó készülékeket ad ki, így a prémium ár indokolt lehet, de egy Grand Prime-nál, meg a többi modellnél ez inkább nevetséges. Mondom mindezt úgy, hogy nagyon gondolkozom egy Samsungon, most pedig épp egy Lumiáról írok, szóval még elfogultnak se lehet tartani.
-
ngabor2
nagyúr
2 dologban fejlődhetne minden gyártó:
- akku kapacitása, ezzel együtt üzemidő- Ha már tepsi, mehetne bele szép nagy akksi, amivel 2-3(-4-5) napig bírják töltés nélkül.
- árképzés...200+k egy telefonért azért már túlzás. Annyi, mint egy laptop. Lehet, hogy tudásban is annyi, de akkor felvetődik: kell annyi tudás egy telefonba? Egymást hergelik bele a magok számába, a MHz-ekbe, a GB-okba, holott a legtöbb felhasználó igényeit már az S2 is túllőtte. Ez egy nagyon torz fejlődési kényszer.
-
dreamdancer
őstag
Eddig sem nyomták le, ezután se fogják. A Apple-júzerek a leghűségesebbek, minden felmérés azt mutatja, hogy ők hajlandóak a legkevésbé váltani.
Ha a Samu nem fogja fel, hogy a Xiaomi, az Oppo, a Meizu, a Huawei az igazi veszély, akkor nem túl rózsásak a kilátásai.
Nem a lényeg a fontos.
-
mazs1
csendes tag
Én személy szerint örülök a hírnek, és remélem lenyomják a túlárazott apple iphonokat... Meg amúgy is, a piaci versenyt erősíti
-
e-newsee
addikt
Kíváncsi vagyok, mikor jön az első hűtőbordás hátlap. Nyomsz rá egy kis pasztát, rápattintod, és máris bírja az Asphalt 12-t.
Vagy majd jön az első aktív hűtésű okostelefon. Aztán elkezdik gőzerővel fejleszteni a szupervékony (2-3mm) ventilátorokat."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Kékes525
félisten
válasz cezarlacrone #57 üzenetére
Ja, én meg az S10-et
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
cezarlacrone
aktív tag
Én már az S8-at várom.
-
Kasya
nagyúr
Felejtsd el a "neveket", nezd a tenyeket:
- tenyleg gyorsabb
- tenyleg szebb a kijelzo
- Uzemidonem rosszabb, atlagos...bizonyos korulmenyek kozt erosebb lehet
- szebbA marketing ahhoz kell, hogy eladjak. Ettol fuggetlenul a fenti sorok igazak.
Amugy FHD monitorom van itrthon, es igen...a mobilon szebbek a kepek mint a monitoron Bar ehhez az is tarsul, hogy a Galeria elesiti a kepeket...
Amugy meg nem kell aggodni, nem fog jonni ev vegen az S7. Arra kar varni.
-
haddent
addikt
válasz DeathAdder #39 üzenetére
Semmilyen fejlődésről nem beszélhetünk.
El lehet adni, hogy hú 5x olyan erős SoC - jó és kit érdekel mégis? Azt aki telefonon akar Crysis 3 -at játszani, mert minden más tök jópofa kis játékok futnak a most ~3 éves készülékeken is.
QHD kijelző - felejtsük már el a hülyeséget... 5" -re QHD? És a TV -éd milyen felbontású? Remélem minimum 4K monitorral és laptoppal egyetemben, mert különben kiröhögöm azt aki 5" -os QHD telefonnal járkál de max. fhd tv / monitor / laptop bámul.
Jobb kamera - baromi uncsi, iphone 4 / htc one m7 / samsung galaxy s és korabeli telefonok már tök jó képeket lőttek. Igen biztos jobbak valamivel, de felesleges ezzel marketingelni mert objektív az rakás trágya ami mögötte van.. "objektív", hát ha annak csúfulunk 2 kis piszkos fél miliméteres üveget
Jobb üzemidő - ez mindenévbenhopp boccs félévben! elmondják, és valahogy a vége mindig az, hogy évek óta, az összes telefon 1 napot bír ki kb ugyanolyan mint a többi azt kész. Néha 1-1 kivétel (Xperia Z2) esetleg 1.5x annyit mint a többi de ennyi..
Dizájn - hát igen, könnyű úgy mindig újat és nagyot mutatni, hogy a széria 5 szereplője eddig objektíven nézve és finoman fogalmazva is "gagyi" volt. De akkor tényleg nagyon irodalmi nyelven szóltam.Vicc, hogy mikkel el lehet adni egy telefont. Épp a múlt héten néztem ezt a Galaxy S6 -ot, hogy milyen szemrevaló lett, végre egy szép készülék a Samsungtól, mégha nem is új/egyedi a kinézete, kit érdekel, baromi jó! Gondoltam év végén lejár a hűség a mostani készülékemről (nem nevezem meg), lehet, hogy ez lesz a következő. Hát biztos hogy nem, ingyen sem. Addigra már lesz S7.. vicc... szánalom..
-
Z10N
veterán
Hol marad a s6+?
dreamdancer: +1
[ Szerkesztve ]
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
haddent
addikt
De iszonyatosan baromi unalmas ez a pár havonta "[x] múlva érkezik a Galaxy S[n+1]?", "már csak [x] -et kell aludni a HTC M[n+1] -ig", "lassan itt a Sony Xperia Z[n+1]"... Hihetetlen... mostmár még csak 1 évet sem várnak ezek a pofátlan szarháziak, mielőtt kidobnák az újat. Azért ez a mocskos kapzsiság netovábbja. Undorító..
De a legszebb az egészben, hogy pontosan ezeknek a userei és fanboyai azok akik köpködték/ik az Apple -t, mert hogy zéró innováció, semmi újdonság, ugyanaz a design, évente jön fixen stb...
Na, és itt mi van? Fixen fél évente jön, a design ugyanaz mint az előző (vagy ha épp sikerül valami értelmeset akkor az a 4 évvel ezelőtt Apple koppintás, mert az legalább bejött ), innováció meg... nincs. De nem is lehetne, akkor sem lehetett, sosem értettem egyesek mit vártak el. Ja tudom, pulzusmérőt a telefon hátlapjába, mert az aztán kell, must-have. Főleg a 12 nem törölhető Samsung-spam applikációval, úgy az igazi giccs-innovációÉrzem, hogy flame lesz a vége, de nem muszáj ám belémkötni.. Volt Galaxy S -en keresztül, Xperia Z, iPhone mindenfélén az elmúlt mostmár sok év alatt, nem köt semmilyen érdek vagy "vallás" egyikhez sem.
dreamdancer úgy mondanám, hogy az alma elleni háború az egyoldalú és halottnak a csók értékű. Az Apple le se rottyantja őket mert nem ellenfél, a Samsung meg ellenük teker mint egy kis sárga idegzsák. Csak éppen egy fanatikus Apple fannak, de akár csak egy felhasználónak aki évek óta megelégedettséggel használja, az nem fog váltani egy készülékre ami 2 hétig csúcsszuper, 2 hónapig elmegy fél év múlva meg senki nem emlékszik rá, hogy valaha is létezett. Ezt le lehet tagadni, de röviden ennyi. Sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
maggi1886076
addikt
Sony-nak nem, de a Samsungnak bejön
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
törölt tag
válasz dreamdancer #49 üzenetére
Gondolom másképp látja az, aki a piacot gyártói szemmel nézi és azt látja hogy az alma folozi le a profit jelentős részét az iparágon belül.
-
embe
nagyúr
-
MartOOn
addikt
Nekem semmi bajom az S6-tal.... Az árán kívül
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
hnp
csendes tag
Én inkább arra lennék kiváncsi, hogy milyen, és mikor lesz az s6mini… De én sem hiszem, hogy ennyivel előbb jönne ki az s7.
[ Szerkesztve ]
nokia 700 nekem tetszik, én imádom, remélem lumia 720 lesz a következő
-
LyonnaisFan1
őstag
-
iNfAntRy
senior tag
Én sem gondolnám, hogy még idén jönne a folytatás. Arra gondolok,hogy a Samsung úgy érzi, hogy ha nem fogy jól az S6, akkor hozzunk ki egy új generációt, ami jobb annál és akkor talán azt megveszik a hype miatt. Vagy nem tudom, ez is elég bután hangzik. Meg akkor minek jelentették be az S6 Plust?
Galaxy Tab 4, Galaxy S20FE
-
Micsurin
nagyúr
Aki Note , Aki S hű az maradni is fog annál aminél eddig is , ha S-e volt nem fog most Note-t venni , szerintem.Csak megszerkesztetted.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
ctvagyok
őstag
Szerintem nem lesz, egyszerűen nem lesz újabb hardver amit bele lehetne pakolni. Apró fejlesztése lesz max a mostani exynosnak. Esetleg kidobnak egy 4k kiadást, de az meg már tényleg értelmetlen. ( persze VR-ba jó lesz). Lesz note 5 ahogy kell, nem lenne értelme s7 nek karácsonykor.
-
DeathAdder
veterán
Nekem semmi gondom az oprendszerrel.
Samsungom van, ami finoman szólva sem az optimalizálás királya, minden szir-szar rommal használtam már de sosem fagyott, vagy indult újra random.Akadások igen vannak (nálam módosítás óta már nincs, csak ritkán), de erről nem az android tehet ugyanis a legfluidabb androidos telefonom ami valaha volt az a nexus 5 volt, azóta nem voltam stock droidon de szerintem a többi referenciaeszközön sincs ilyen fajta probléma.
Lehet igazad van és jobban fogy évente mintha két évente adnák ki, de én a fanatikusokon kívül nem nagyon ismerek olyat aki minden évben az új csúcsot venné meg, inkább 2 évente. A divatról ne beszéljünk, mert ha 5 évente jönne ki egy új, a divatbolondoknak az is mindegy lenne.
Legtöbben úgy látom két évente cserélnek készüléket, még a márkahűek is, továbbá olyan ordas nagy fejlődésnek azért nem érzem az idei csúcsok QHD kijelzőjét és az ahhoz való (vagy nem való) erősebb soc-ot, de ez itt csak specifikáció, mert szemmel nem igazán látni különbséget, és sebességben sem igazán javultak (nem szintetikus tesztek)
Konkrétan az én telóm esetében is az előd a note 3 volt, az mivel rosszabb mint a 4? Prémium lett az anyaghasználat, jobb lett a kamera, de döcögősebb a rendszer a sokkal nagyobb kijelzőfelbontás végett.
Szerintem ez a gyors technika fejlődés már nem olyan gyors mint teszem azt 5 éve volt, és racionálisan egyáltalán nem érzem szükségét hogy a következő zászlóshajót várjam, mert úgy sem tud többet nyújtani, legfeljebb hangyafaroknyit még jobb lesz a színhűség, és a kamera, vagy akku.
Persze én szeretem ezeket a kütyüket, és tuti megveszem majd a következő csúcsot is, ezért utálom is magamat, és hát jobb lenne nekem is, nyugodtabb lennék ha csak 2 évente jönne az új csúcs, de tudom hogy erre nincs esély
-
törölt tag
Képtelenség. Ez a húzás nem hatna ösztönzőleg a még hezitáló s6 vásárlókra.
-
SirRasor
addikt
Pontosan!
Amúgy onnan jutott eszembe, hogy az S3-amat vajon mikor éri meg lecserélni, de annyira meg vagyok vele elégedve, hogy amíg tönkre nem megy, tuti nem váltok. Vaaagy kéne egy másodlagos telefon, amivel meg telefonálni lehet, de elég volna kb. havonta 1x tölteni (tudom lehetetlen, mert az antenna szívja a kijelző után a legjobban az akksit), viszont akkor az lehetne olyan puritán, ahol még a kijelzőn is lehetne spórolni e-inkkel. Csak ennyi volt a gondolatmenetem
Make Love not war!
-
mirci18
addikt
válasz DeathAdder #28 üzenetére
Annyira gyorsan fejlődik a technika hogy évente ki tudnak adni egy egy újabb nagyságrendekkel jobb erősebb telefont.
Ráadásul szerintem jobban fogy a telefon ha évente másikat adnak ki és nem két évig használod ugyanazt.De mind hiába hogyha egyszer az oprendszerrel problémák vannak.
Hibás működés frissítés utáni hibák rossz frissítés miatt.
Kezdem azt érezni hogy a telefonokat rohamléptékben fejlesztik de magának az oprendszernek nem szánnak kellő időt.[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Kasya
nagyúr
Ez honnan jutott eszedbe itt?
Amugy erre gondolsz? -
SkyLine3000
addikt
Én már az S8-ra vagyok kíváncsi, az S7 már a múlt...
[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
Hmm..miért nem csinálnak olyan butafónt (egyeseknek még mindig olyan kell), aminek e-ink kijelzője van?
Bocs, totál off, ez csak most jutott eszembeEDIT: Van már ilyen
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
M5Norbi
őstag
Azt mondod?
Idén nem lepődnék meg ha nem lenne.
Az S4 kapott erősebb procit,az S6 nak erre semmi szüksége.
Az S5 kapott QHD kijelzőt ez meg megvan az S6-ban.
Esetleg 4GB Ram.Persze meglátjuk mit hoz a Note5.
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
Kékes525
félisten
Így igaz, de ott a konkurencia...
-
HaZse
őstag
Majd az S9 után meg jön az S10, de az már foglalt. [link]
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
haxiboy
veterán
Inkább fordíthatnák ezt a sok erőforrást az optimalizálásra. De az nem járható út pláne android esetében. (félre ne értsetek jómagam is droid párti vagyok), de manapság mindent erőből oldanak meg és előbb utóbb 90W-os tdpvel mennek majd az arm procik is 74 maggal...
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
DeathAdder
veterán
Szerintem bőségesen elegendő lenne 2 évente kidobni egy-egy csúcsmodellt mindkét kategóriában.
Főleg ha az ára is beáll egy fél év múlva.Bármilyen is lesz az S7 és a Note 5, nem szükségeltetik a csere, ugyanis jelenleg semmiben nem szenved hiányt a két csúcs Sams.
Egyedül talán a typec miatt, de utána is szerintem tök felesleg szűk évente új csúcsot piacra dobni, elég lenne egy aprócska ráncfelvarrás, mint az autóknál..
[ Szerkesztve ]
-
áááh már ne vegyen senki 6-ot. Hamarosan elavul. Troll off!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Danny365
őstag
Nem tudom, mit lehetne még beletuszkolni jelen pillanatban az S6-ba, hisz hardveresen jelenleg a csúcs, ha meg fél év múlva kiadnak egy szebb, gyorsabb, jobb változatot, az ugyanúgy nem fogyna jobban.
Amúgy meg minden ilyen hírnél kb. az jön le, hogy a kutya sem veszi az S6-ot, holott ilyenről szó nincs, jól fogy a telefon.
-
HaJózsi
aktív tag
Valamit ki kell tenni a Windows Mobile 10 ellen. S6 kevés lenne. 😈
[ Szerkesztve ]
'Ne higgy el mindent, amit az interneten látsz.' - Albert Einstein
-
Robertoq
őstag
A kulcsszó: karácsony
-
embe
nagyúr
Ez olyan jót tenne az S6 eladásainak? Szerintem üzletpolitikailag is szar döntés lenne. Mert az esetleges - potenciális S7 vásárlók elgondolkodnának azon, hogy lehet csak fél évig lesz csúcs telójuk?
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
parkr
őstag
minek az idézőjel?
-
xmaas
őstag
Szerintem hiaba akarjak kavarni a dolgokat igyis ugyis apple -nek megvan a kovetoi bazisa akik igyis ugyis csakis almat fognak venni nincs semmi ertelme vergodni azokat a vasarlokat ugyse fogjak elcsabitani .
Inkabb arra torekedjenek hogy bugmentes normalis szoftvert es jo minosegu keszulekeket adjanak csak ki a kezukbol es ha mindezt megtamogatjak normalis arakkal akkor majd lesz boven sikeruk meg eladasuk ,de amig ilyen arakkal akarnak dolgozni mint az alma ne is varjanak hatalmas eladasokat mert nekik nincs kiepitve oylan rajongoi tabor es nagy valoszinusegel nem is lesz egy hamar
-
Matada2.3
veterán
Meglepne, ha ezt meglépnék..
(#13) Fall-N:
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Fall-N
veterán
Biztos, hogy lesz S6 javított verzió, S7 csak jövőre.
Lásd:
- S4 ➡ S4 LTE+/LTE-A (Snapi 600 ➡ 800)
- S5 ➡ S5 LTE-A (FHD ➡ QHD)[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Ez hatalmas kapkodás. Inkább koncentrálnának az S6-ra.
-
moleculez
veterán
A Note 5 elég nagy baj lesz az Apple-nek...
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Ugyan ezt tavaly is meg volt írva, majd jött a Samsung hogy nem fogják előrébb hozni. Szerintem ez fake hír. És idén is ez fog bekövezkezni. Gondolom piaci stratégiailag sem lenne megfelelő hisz nem tudnának azonnal reagálni az Apple újdonságairól, más részt a premierek miatt a világ figyelmét ketté osztaná. És így a marketingesek is foghatnák a fejüket.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Gabeszkutya
tag
Apa kezdődik.
-
Blyan
félisten
Kiadják ugyanezt, javított szoftverrel. Így már legalább 5 alkalmazás RAM-ban tud maradni.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
CptAdamica
veterán
Végre galaxy s7 hírek!!!!44!4!!4!4negy!!444
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
kengyel
nagyúr
Ez egy kicsit gyors lenne.
kengyel
-
Kasya
nagyúr
Sztem piaci megfontolasbol sem lenne celszeru az Iphone piacra kerulese utan bejelenteni az S6-ot.
-
Maxentius
addikt
Jelentsék be vele együtt a Note 6-ot is, talán akkor elhiszem a hírt... ja, mégsem.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Motoros topic
- EA Sports WRC '23
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest