- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
Teszt várható? Ha igen, mikor?
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
addikt
Realme GT 2 Pro te vagy az zoom kamerával, és plusz 70 ezerrel többért.?
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
Linkin1994
senior tag
válasz Elit3Zotya #2 üzenetére
+wireless töltés
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
addikt
-
félisten
Milyen olcsó lett a hasonmása, aki majdnem pontosan ezt tudja.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
törölt tag
"és tulajdonképpen még lehet annak kell örülni, hogy a 10 Pro remek felszereléséért nem kérdek el még többet."
-
CptAdamica
veterán
Jöhet, bár még nem létfontosságú cserélni a 7 Pro-t, azt hiszem várok valamilyen nagyobb kedvezményt.
Megyen!
-
Linkin1994
senior tag
válasz CptAdamica #8 üzenetére
Én előrendeltem Buds Prot adnak hozzá az meg 150 euro így nem annyira rossz deal eladja az ember 45-50k-ért
-
CptAdamica
veterán
válasz Linkin1994 #9 üzenetére
Na, majd kíváncsi leszek a véleményedre, én egy dolgot biztos nem fogok tenni, mégpedig azt, hogy a 256-osat vegyem, most is annyi van és kb 85%-a szabad.
Megyen!
-
Linkin1994
senior tag
válasz CptAdamica #10 üzenetére
én is a 128-ast vettem a 7 pro 256-os volt aztán használtam belőle 65gb-ot kb.Igazából 899 euro a cucc csak hát magyarország így lett belőle 999
-
hajbel
addikt
válasz CptAdamica #8 üzenetére
Nekem 6T van, ezért elgondolkoztam a váltáson, de szerintem megvárom az ultrát.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
joey04
titán
ennyiért ajándék.
-
realist
őstag
"Összehajthatós" mobilhoz képest szinte olcsó is
Ha jól értelmezem a fő szenzor gyakorlatban gyengébb mint a Realme GT 2 Pro-ban, az ultrawide pedig gyengébb mint a tavalyi 9 Pro-ban. Egy év alatt gyak némi üzemidőben lépek előre (nem hátra ).
-
addikt
-
realist
őstag
válasz Elit3Zotya #16 üzenetére
Kösz, akkor ez elméletben tiszta, a gyakorlat pedig érkezik a tesztben.
Az még érdekes, hogy a gsmarena endurance ratingben, hogy lett jobb az ugyan olyan vassal rendelkező GT2 pro vagy 10%-al.
-
PeteePeti
őstag
válasz Linkin1994 #9 üzenetére
Azért ez nagyon optimista! Nem valószínű, hogy kapkodnak majd egy OnePlus Budsért, amikor tele a használtpiac S22 Ultra előrendelésből kapott bontatlan Galaxy Buds Pro-val!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
PeteePeti
őstag
válasz Linkin1994 #19 üzenetére
Akkor is optimista a 45-50 ezres eladási ár, de legyen szerencséd!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
jacis
nagyúr
-
surgery
senior tag
Én is előrendeltem egy 256 zöld verziót
-
janeszgol
félisten
válasz Linkin1994 #19 üzenetére
Ezt aláírom. Rühellem az agyba dugósakat. Sajnos néha kénytelen vagyok használni (Galaxy Buds és Galaxy Buds Live), de rühellem.
Az Apple féle a jó számomra. -
őstag
Sajnos konstrukciós tévútnak bizonyult ez a telefon miután Zack endurance tesztjében kettétört. Úgy tűnt, hogy még nagyon meg sem erőltette magát, ennek ellenére simán hajlítható készüléket csinált belőle...
-
PeteePeti
őstag
válasz CptAdamica #27 üzenetére
Persze nyilván a hétköznapok során ez nem nagy probléma!
Mindenesetre elég furcsa, hogy gyakorlatilag erőlködés nélkül törte ketté a telefont! Annak, aki farzsebben hordja azért ez nem egy megnyugtató tény!OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
ocsemp
újonc
válasz CptAdamica #27 üzenetére
Keress rá, hogy "Apple bendgate".
-
Linkin1994
senior tag
itt meg egy másik hajlítgatás itt nem tört ketté
[link]YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
Curtain
senior tag
válasz Linkin1994 #31 üzenetére
Ezt mondom.. Zack videóiban egyedül talán az öngyújtós teszt az amiből ki lehet indulni/össze lehet hasonlítani két mobilt. A többi mind csak "bohóckodás". Már elnézést de pl a karcolásos résznél honnan tudjuk hogy mindegyiket ugyanolyan erővel nyomja e rá? Ugyan ez a hajlítás. Egyszerűen nem lehet ebből kiindulni.
[ Szerkesztve ]
"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”
-
CptAdamica
veterán
Ja, vágom a témát, értem én, hogy tesztek során ha erőlködve meghajlítod, akkor törik, de inkább hétköznapi példákra lennék kíváncsi, csak azokról nem lehet olvasni. Ez pont olyan, mint az intel skylake bendgate, ott is valamelyik barom ráhúzta, aztán beletört, de hétköznapi példát nem találsz róla a neten.
Megyen!
-
Curtain
senior tag
válasz CptAdamica #33 üzenetére
Egyszerűen nem értem meg azokat az embereket akik szerint az ilyen "tesztek" (pl zack) mérvadóak.
-
PeteePeti
őstag
Én meg azt nem értem, hogy miként nem látják emberek, hogy ha valami erőlködés ellenére sem hajlik meg, valami meg erőlködés nélkül ketté törik? Azért az látszik, hogy ha erőlködve nyúznak valamit, vagy anélkül! És jelen esetben nem arról van szó, hogy túl erőltette volna, hanem pont az ellenkezője, míg más mobiloknál remegő, feszengő, erőlkődő kézzel se nagyon csinál benne kárt!
Abban természetesen egyet értek, hogy nyilván nem lehet minden tesztet ugyanolyan erővel végig tolni emberi erővel! Erre csak laboratóriumi körülmények között lenne lehetőség erőmérővel!OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Curtain
senior tag
válasz PeteePeti #35 üzenetére
Csak annyit mondtam hogy nem mérvadó. Mérvadó akkor lenne ha mindent ugyanakkora erővel hajlítana, karcolna. Pl a karcolásos résznél te honnan tudod hogy melyiket mekkora erővel nyomja rá? Sehonnan. Nem konkrétan a Oneplus-ot akarom védeni mert ha könnyen meghajlik az gáz csak ha tesztelünk, összehasonlítunk, viszonyítunk azt tegyük azonos körülmények között. Na pont ez hiányzik az illető tesztjeiből. Csinálhatok én videót amin simán kettétörök egy gyufaszálat de olyat is mintha csak erölködve tudnám.... Mégegyszer nem az adott mobilt akarom védeni de ezek a tesztek erősen kérdésesek mivel nem azonos erővel karcolják/hajlítják. Még ha akarná sem tudná ugyanúgy. Ezért sem értem azokat akik ez alapján bármilyen következtetést is levonnak.
-
félisten
Mérvadó akkor ha olyat nézünk ami nem labor körülmény. Pl dobom a céges kulccsomómat, ugrik egyet a padon és telibe vri a telefon kijelzőjét. Megtörtént. A fólia bánta. Nem irodában kell ezt nézni. Volt telefonom ami amint kimentem a kertbe dolgozni meghalt. Mert a legkisebb Koszra elszállt az ujjlenyomat olvasója. Az az esés teszt nálam ha fogod és vasúti zúzott kőre esik, nem tükör sima betonra.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Curtain
senior tag
válasz Kolondrum #38 üzenetére
Jó oké neked legyen mérvadó nekem az ilyen akkor sem lesz. Ezen nem fogunk összeveszni. A példád meg kicsit más tészta. Szerintem ha két dolgot összehasonlítunk azt tegyügy azonos körülmények között. Minden más esetben már közel sem mérvadó.
[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
válasz PeteePeti #28 üzenetére
Ebben a tesztben fejmagasságból esik le és a sarkán lévő kis horzsoláson kívül semmi baja nem lesz.
Egyébként UK-ben valamiért csak 800/900 font. A becserélés is korrekt. 120 fontért számolnák be a 6T-t. Euróban ez 1000/1100 és 140.
[ Szerkesztve ]
-
PeteePeti
őstag
Én most csak a ketté törésre és a hajlításra hegyeztem ki az állításomat! Itt azért látni azt, ha valaki erőlködik, vagy csaknem bohóckodik!
A karcos dologban egyetértünk!OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Curtain
senior tag
válasz janeszgol #43 üzenetére
Ugyanaz az ember de honnan tudod hogy mindíg pont ugyanazzal az erővel. Hagyjuk már. Oké nektek mérvadó de szerintem az ilyen minden de nem az. Összehasonlítani csak teljesen azonos körülmények között lehet. Zack videóiban minden van csak nem teljesen ugyanazokkal a feltételekkel. Egyedül az öngyújtós teszt ami mindíg ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
-
mjani1172
addikt
Ne haragudj, de teljesen azonos körülmény sosem lesz,pláne ha ennyire hitetlen vagy.
Sosem fogod elhinni. Hogy lehetne bebizonyítani neked hogy ugyanaz a műszer,pont ugyanúgy kalibrálva mint az előzőnél? Hogy nem fizette le a Huawei vagy a bármelyik?
És mi van ha csak össze van vágva a videó? A műszer ugyanaz de egy másikkal méri?
Elhinnéd? -
-
realist
őstag
XXL sugarú felhasználó a hátsó zsebében tartja, nem veszi ki problémás szögben leül. Már is ropiként reagál az eszköz.
-
surgery
senior tag
Szerintem meg egyáltalán nem kell rá ülni egy telefonra vagy hajlítgatni vagy pengével neki esni nem az a rendeltetése egy ilyen eszköznek. Mindegyik sérülékeny és ez alól egyik sem kivétel. Ezeket a videókat meg felejtsük el egyáltalán nem mérvadóak. Én úgy hiszem bármelyik telefonon lehet fogást találni csak akarni kell. Soha nem ezek a videók miatt vettem vagy nem vettem telefont.
-
PeteePeti
őstag
Mondhattok bármit, azért ilyen képeket nem sűrűn láttunk Zacktól!
Amúgy meg nyilván lefizette valaki, hogy SOKKAL JOBBAN zúzza porrá a OnePlus 10 Pro-t, mint mást! Ugyan már! Nagyon hamar hitelét veszítené, ha egy ilyen malőr kiderülne! Én 7,3 millió fekiratkozónál ezzel nem játszanék!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest