Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
ezt a local install módszert próbáltad? https://community.oneplus.com/thread/1462748069190696964
letölteni a zip-et, rátenni telefonra és betallózni neki a software update menüben a jobb felül 3 pötty gombbal. -
n0is3es
aktív tag
Sziasztok, a napokban váltottam S21 FE-ről 10 Pro-ra, van valami megoldás Android 14-ről downgradelni A13-ra? Illetve EU-s rom helyett Globalt tenni a telefonra? Válaszotok előre is köszönöm.
-
kammler
senior tag
válasz
supertrezi #125 üzenetére
Ahol keveset tartózkodik az ember, de látni kell oda hideg fehér fény kell, 6000K. Fürdő, WC, folyosó, lépcsőház. Meleg fehér oda kell, ahol olvasol, TV-zel, nappali stb. 4000-4500K nap színhőmérsékletű. A normális LED-es izzóban, ahol 360 fokban világít, és rendes üvegből van (ilyen sárga LED szálak vannak benne és full átlátszó, nem műanyag, abból még ritka sajnos a hideg fehér). A 2700K fényűt meg nem tudom hova árulják. Ennyi erővel gyertyát gyújtok. Azok maximum parkba jók hangulatnak. De oda meg nem ilyet raknak, és lumenre is kevés.
-
kammler
senior tag
válasz
supertrezi #123 üzenetére
A vicc az, hogy max fényerőn sokkal fényesebb a oneplus 7t mint a 10 és a színek is sokkal szebbek a 7t-n. Aztán a 10-ben van jobb kijelző. Elvileg. Én szeretem a hideg fehér színt, ha nem is egészséges, nekem ne enyhén sárgás legyen. Újabban ez a mánia. Elvileg állítgatható. Ennyi pénzért, amilyen drága lett, nem tudom nem-e samsung lesz a következő. Mind a három oneplus-om tökély volt. Az5-ös a 7-es a 10-es is amúgy. Megy vele a fizetés, sose indultak újra, fagytak meg. Nemhogy a telefon, de még az appok se. Egyetlen egyszer omlott össze a chrome. De ez drága egy többé-kevésbé ismert márka telefonjáért már.
-
kammler
senior tag
válasz
supertrezi #121 üzenetére
Hát ez tuti nem üveg. A oneplus 7T az az volt. Nem is sima. Nekem ez nem üvegnek tűnik. Ujjlenyomatot nem gyűjt mert érdes. Illetve nagyon nagyon finoman érdes. Olvastam én is, de ha ez üveg akkor sose láttam ilyet. Egyáltalán nem mondanám csúszósabbnak mint a nagy átlag. simán fogom kézben, most hogy a tokból kivettem.
-
supertrezi
aktív tag
Köszönöm a válaszodat! Teljesen igazad van, hogy ez szubjektív, kinek mi felel meg. Egyeseknek, ami teljesen jó, az nekem nem megfelelő, és fordítva.
Ahogy elnéztem teszteken ennek a háta is valami ujjlenyomatot nem gyűjtő, kezelt üveg. Ezzel annyi a bajom, hogy volt Oppo Find X5-öm rövid ideig. Egy fantasztikusan szép külsejű telefon, igazi ékszer (a belseje is csillagos ötös), aminek szintén ilyen matt a hátoldala, és egyszerűen nem lehetett benne megkapaszkodni. Folyton az oldalait kellett fogni, meg alulról kisujjal megtámasztani, mert már esett is lefelé a szerencsétlen, ha kicsit maga megbillentette az ember. Szóval én inkább maradok az olyannál, ami gyűjti az ujjlenyomatokat, de éppen ezért szépen megül az ujjbegyeken is. (Lehet, veszek mégis egy zöld Nord 3-at, ha lejjebb megy az ára kicsit. Az nem csúszós.)
-
kammler
senior tag
válasz
supertrezi #119 üzenetére
Én csak annyit tudok, hogy ha megy valami videó nekem jó. Telefonálás közben sohasem volt olyan érzésem hogy nem érteném mit mondanak. Hangosan ritkán hallgatom. Inkább abba kötnék bele, hogy két hangszoró került volna bele az USB C csati két oldalára. Még halkra állítva is a beszéd teljesen érthető. Full hangerőn se vettem észre, hogy torzítana. Csakhát ezek egy része szubjektív. Ahhoz hogy ez eldőljön kéne vagy 50-60 ilyen vélemény. De például még zajos környezetben sem volt olyan se, hogy visszakérdeznének, mert nem értik mit mondok. Telekom VoLTE WoWIFI megy, yettel VoLTE megy. Úgyhogy mikrofon, zajszűrés is ok.
-
supertrezi
aktív tag
Szia!
A hangszórója milyen ennek a telefonnak? Múltkor vettem egy Nord 3-at, de ezzel az egy dologgal egyáltalán nem voltam elégedett. Nem volt túl jó hangja a Xiaomi Mi 10-eseméhez képest. Szép rajta a beszédhang, ha nézel egy videót? Leginkább ez érdekel. Nem zene, hanem hogy telt, részletes hangja legyen már annak a nyomorultnak, aki beszél a kijelzőn.
(Persze ha a beszédhang szép, a zene is az lesz, ez evidens.)
Üdv!
-
kammler
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #117 üzenetére
Hát döcögni nem fog. Amire nyomsz az ugrik, az biztos.
-
kammler
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #115 üzenetére
Nemigen tudok róla. Nem nagyon vehették az emberek. Nálam működik szépn.
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Van ennek a telefonnak jobban pörgő topikja?
-
kammler
senior tag
Minden gond nélkül jó annak, aki fel tudja fogni, hogy nem huzogatom tekergetem töltés közben a telefont, mert megnézheted te utána az USB C vagy mikro vagy bármilyen más USB csatlakozót. Nem egyet cseréltünk Szombathelyen a nokia meg a microsoft központ szervizében. Jó az a drótnélküli töltés. Néhányan olyan ügyesen töltöttek kábellel, hogy még a fóliát is letépte a csatlakozó a panelről. Nem besélve arról, hogy drót nélkül is nagyon gyorsan tölt, de kisebb árammal. Jót tesz az az akksinak is.
-
kammler
senior tag
Nem rossz. Drót nélküli töltést imádom, de a dokkoló igen érzékeny rá, hogy fém, hangszoró ne legyen a közelben. Van lassú drót nélküli töltés is, kb. 2A-el. Jól jöhet, hogy ne gyikálja az akksit. Mellesleg a dokkolója tölti a Xiaomi órám is, pont rá tudom rakni összecsatolva. Persze drót nélküli töltőt külön vettem. Bekerült aztán a töltések közé az egész napos kíméletes töltés, hogy 80%-nál leálljon. Ezzel gond van. Ha este töltöm 22 órakor, akkor leáll 80%-nál, de nappal nem jó. Van már VoLTE Yettelnél, Telekomnál is, ott WoWIFI is. A 7T-ben gyengült az akksi. Azt félreraktam, ezt vettem.
-
válasz
Viktor0610 #107 üzenetére
Köszönöm szépen.
Lassan egész jó áron van árukeresőn -
-
válasz
Viktor0610 #105 üzenetére
akkor még android 14 és 15 jön rá?
Jól számolom?
-
-
Srácok, esetleg lehet tudni, hogy a Oneplus 10 mobilnak, hány főverzió frissítése lesz még? Tudja valaki, hogy erre mennyit ígért a gyártó?
-
mukkele
csendes tag
Sokan a 11-et várják. Nem tudom a 10 is nem-e lesz olyan mint a 7T. A legjobban hanyagolt teló volt. Igaz az már nemigen támogatott.
-
mukkele
csendes tag
válasz
rodman73 #100 üzenetére
Hát én nem tudom mi van. Az a baj, bogy ez a 9 pro-hoz képest nemhogy több, nagy jóindulattal is kevesebb. A 9 pro-t meg csinálják hivatalosan IP68-ra, a 10 pro-t meg nem? Ezek normálisak? Ugye belerakták az újabb snapdragont gondolom az drágább aztán sporoltak. Mert ugye a minősítésért fizetni kell. A 9 pro már nem igazán van. Maradna 10 pro. Nekem mondjuk mindegy a szín. Ehhez képest a többi oneplus fórumra több ezer bejegyzés van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 1000 eurón nyit a sajátos dizájnú Never Settle mobil.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest