- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
Én is erre várok. Volt valami szóbeszéd dual sim 720-ról, de azóta nagy a csend...
-
Lomha 8V
addikt
Támadnak a WP-k.
-
pushalias
addikt
A W1 még fapadosabb volt, tehát a W2 mihez képest a legolcsóbb. A W2 pedig talán, ha fél év késéssel érkezik, mire az 520/620 letarolja a piacot. Keep up the good work Hüvely.
-
Mondjuk ha beleraknának egy 3000-es akksit, akkor tarolnának a piacon...
-
Julot
aktív tag
D.U.A.L. S.I.M. !!! Ez kellene végre egy WP8.-as telefonban! És tökmindegy lenne kinek a lógója feszít rajta!
-
Micsurin
nagyúr
nem tudom... ha nem lennék droidos... inkább ezt mint egy nokiát... a nokia nekem túlságosan nokia... már mint formára....
most a nokia az ingyen szoftvereken kívül miben jobb ? semmiben kb....
-
moleculez
veterán
Énsem értem miért ezt választanám egy Lumia helyett. lefelé nem nagyon éri meg licitálni, még ha olcsón is tudják adni akkor sem, felsőkategóriához meg igemcsak le kell tenni valamit az asztalra, ahhoz meg fel kell még nőnie a huaweinek, még a HTC-nek se nagyon jött be.
-
halottkém
csendes tag
Ha Huawei versenyképes akar maradni, akkor olcsóbban kéne adni, mint a Lumia 520-at
-
törölt tag
Nem ez az a vízálló telefon egy régebbi cikkből?
-
saiyajin
senior tag
válasz
dreamdancer #1 üzenetére
En is igy latom, nem sok eselye van a Nokiakkal szemben. Ennek ellenere nem tunik rossz keszuleknek.
-
DemonDani
addikt
Hatalmas felfedezés! A rajtkor el lett mondva hogy ide szánják, eleve a kínai már rég piacon van...
-
dreamdancer
őstag
A specifikáció alapján inkább a Lumia 720 rokona, az ára meg valahol a 620 környékén lesz nálunk. De nem sok érvet tudnék mondani, hogy valaki miért ezt vegye egy Lumia helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest