Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Új hozzászólás Aktív témák
-
fojuzer
aktív tag
Nosmai ár 73.600:-HuFt s ehez még a többi költség aki majdanan hazánkbol megrendeli,azt úgysem az ára érdekeli föképpen!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
duni84
aktív tag
válasz
Root Banane
üzenetére
mindegyik kínai. még a koreai is
-
petipetya
nagyúr
válasz
Root Banane
üzenetére
Jó kérdés, de a tablet topicban pikk-pakk megmondják majd neked.
-
Metal213
tag
sziasztok!
Én szlovákiába(sic!), Komáromba járok dolgozni, és ott fogok venni n7-et. Aki gondolja egyik nap tartson velem amikor megvesszük.
Déli, keleti pu-ból 1h:20min, az út és oda vissza olyan 3500.-
Mindenki beszél magyarul odakint.Szerintem ez a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás.
-
erneszt96
csendes tag
ukrajnában vajon mikor lesz kapható?
-
Kanczy
veterán
Tudok ismerősömmel hozatni USA-ból ilyen gépet. Lesz valami különbség az európaihoz képest? Lesz valami funkciónális hiányosság vagy valami hasonló?
köszi
-
petipetya
nagyúr
Ha jól értem, akkor idehaza is lehet majd olcsóbban kapni azzal a különbséggel, hogy csak 1 év gsm boltos gari lesz rá (szürkeimport)? Ez ellen semmi kifogásom.
-
Applord17
csendes tag
Az enyém ma érkezik meg!

-
Csabyka92
csendes tag
-
blade zte
őstag
válasz
cipofuzo87
üzenetére
A zárójelben leírt dolgok nem igazak
:
[link]
De azért érdekes ök minek árusítják, amikor google playen hovatalosan elhozzák neked 90-ezerért?De mindegy ennyiért van már más 4magos tablet, amit nem a felárazás, hanem a minöség miatt adnak ennyiért.Hajózsi: "Kiváló tabletta, a hosszú akkumulátoros üzemidő akár 9 órán keresztül az operációs rendszer legújabb Android 4.1"
Ez mindent elmond a 70ezer forintról. -
HaJózsi
aktív tag
Már kapható itthon, 77000 Ft...

http://tablet-pc.arukereso.hu/google/nexus-7-16gb-p107775889/ -
bigkrisz96
tag
Várjuk, egész jó az ára.

-
gzbotii
nagyúr
Az egeszben az a legszebb, hogy a 250 euro mar mar a 199 dollar duplaja fele tart

-
callmeakos
veterán
Mennyenek a sutyerákba.... a 8gigásat akarom max 250dodóért itthoni árom... wáh

-
cipofuzo87
tag
Azért mekkora durva, hogy google megtervezi, legyártatja, fejleszti a szoftverét, elszállítja, supportot ad rá átszámítva 44e Ft-ért, erre mire ideér 90eFt, több mint a duplája lesz. Nevetséges, hogy a pénz azoknak a zsebébe kerül, akik semmilyen értéket nem tesznek hozzá ahhoz, hogy ez a termék eljusson hozzám (a 200$-ban a kiskereskedői haszon már benne van).
-
dezs520
senior tag
5500 ft.(oda,5500 vissza)
Ha jól emlékszem Molnár trans....kis 10-20 személlyes busz. -
blade zte
őstag
válasz
zozo2001hu
üzenetére
Épp emiatt nincs értelme bejelenteni az amerikai cégek akcióit magyarországon úgyis értelmesebb ázsiai modelleket venni. És ezalatt nem csak kínát értem.Onnan olcsóbban epjut.
-
jan101
tag
válasz
zozo2001hu
üzenetére
megértem, én se vennék sd bővítés nélküli táblagépet, max ha 64 vagy 128gb tárhely lenne benne
-
zozo2001hu
tag
Hali!
Sokat gondolkodtam ezen a tableten amikor bejelentették, aztán úgy alakult, hogy vettem egy Samsung Galaxy Tab2 7.0-át!
Egyáltalán nem bántam meg, gyönyörű a kijelzője, tartalmaz egy microSD foglalatot így pluszba bővíthető 32GB-os kártyával, és van benne hátlapi kamera is, tehát Skype közben megtudom mutatni mi megy a háttérben.

Jelenleg egy CyanogenMod 9.0.0 Android 4.0.4 fut rajta, teljesen higanyul.
A tablet bruttó 70e Ft-ba került. Szerintem best buy ebben a kategóriában.
-
blade zte
őstag
1.Mi a rák?? 16gb-nál mi alapozza meg az árát 8gb-hoz képest?!Most olvasom: az 50-dolláros felár 7,5 dolláros gyártási ár növekedés van a nexus 7-nél.
2.Megint ez a tipikus euró=dollár amikor azt hiszik emellé, hogy az összes európai úgy él, mint a németek,franicák,angolok.
3.Magyarországon még rájön erre az 'ezek úgyis elvetemült, fanok/csak bejönnek megnézik, még mindig olcsóbb a többinél akkor megveszik' 50 dolláros felár.
4.emellé még jön a kapzsi magyar eladók saját zsebébe menő 40 dolcsija.
5.még az áfát is kifizetik emellé.
Na ilyet sem veszek, inkább egy kínai táblagép, ott csak áfa van.
-
HuMarc
veterán
Egyik Nexus-ban sem volt eddig MicroSD foglalat. De kérdezd a Google Inc.-t
A 90 000 Ft-os ár engem felháborít. Konkrétan olcsóbb, ha veszek egy vonatjegyet, kimegyek Németországba, megveszem a tabit és visszajövök. Ha 250 € a tabi, és 10 000 Ft az útiköltség, akkor is spóroltam 10 000 Ft-ot, mivel 250 € az 70 000 Ft. Persze nem hiszem, hogy 10 000 Ft lenne egy Budepest - München vonatjegy.
-
duni84
aktív tag
a másik (főbb) ok a tárhely bővítés elkaszálására: mindegyik gyártó nyomja a saját felhőjét! amíg mindenkinek van elég tárhelye helyben, addig nem lesznek rákényszerülve a felhőre

gúgölék úgy gondolták, hogy a 8gb még az átlag júzer ingerküszöbét csak épphogy érinti, viszont pont elég arra, hogy a felhőbe kényszerüljön a jónép.mistery solved!
-
butyek
senior tag
Úgy tűnik ez még mindig nem egy olyan Nexus, ami nálam landolni fog.
-
sziklassy
csendes tag
JailBreak lesz az, a feltörés
Először nekem is szemet szúrt. -
catroot
veterán
válasz
Mr.Wiking
üzenetére
Bemész a fórumba, kiválasztod a témát (pl. ezt), aztán pedig jobb oldalt, ahol a neved is szerepel, felette van egy gomb "Új fórumtéma nyitása" néven.
Fontos, hogy olyat nyiss, ami még nincs és a kérdésedre nem találtál rá választ sehol, különben zárják a topicot.
(durva egyébként, de én is most találtam meg, soha életemben nem nyitottam....
) -
törölt tag
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
blackmajesty
üzenetére
Így már más azért

-
szpali
addikt
tudtommal azért nem került a nexus készülékekbe microSD foglalat, mivel ezeket fejesztői készüléknek szánta a Google és ezen minden aktuális appnak futnia kell, és ezzel védte ki, hogy mindenféle kótyavetyélt, lassú SD legyen benne.
Az integrált belső memória meg ugye minden készülékben ugyan azt a sebességet tudja. -
Straw
senior tag
válasz
petipetya
üzenetére
Ez már azért pofátlanság, azt már megszoktuk hogy ha valami kint x dollár az itt x euró, ezt még le lehet nyelni mert hajózik/vagy repül a cucc egy darabig meg vámolni is kell és még az egyéb kiadások is hozzáadódnak, de ez itt nem csak sima dollár-euró szócsere, hanem egy laza 20K-val még több is, így ennyiért sok.
Én is olvastam már máshol ezt az árat de nem akartam el hinni. -
.mf
veterán
Az első mondatoddal egyet értek, ekkorára elég az SD is; a második mondatoddal már nem
(nekem azért már bántsa a szemem).90? Mondjuk már ez is jobb, mint a jelenlegi, hasonló kategóriás tabletek ára, de azért a 250 eurótól is messze vagyunk, nemhogy a 250 dollártól... igaz, idehaza mi mást is vártam volna...
-
kissdanca
tag
Följebb görgetsz ott van egy szalag amin ott van hogy hírek tesztek stb, na ott megkeresed hogy fórum katt rá körülnézel a témában ahova írni akarsz és ott van rögtön jobbra hogy Új fórum indítása vagy valami hasonló szöveg.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hmm amikor jöttek a hírek anno: 199$-ért jön majd. Na ebből inkább 199 euró lett. Sajnálatos.
-
Mr.Wiking
tag
Sziasztok! Tudom hogy ez nem a témába vág, de hogyan lehet topicot létrehozni?
-
crhis86
tag
válasz
Valentino K.
üzenetére
Szerintem teljesen felesleges 7 colon HD filmet nézni. Nekem sokszor a 23 colos fullHD monitoron is megfelel a DVDRip.
-
kiskaktusz
addikt
válasz
Valentino K.
üzenetére
Bocsánat, nem fogalmaztam túl egyértelműen. Nem vagyok nagy filmes, így nálam a 2 film, 2 sorozatrészt jelent
sorry -
Valentino K.
senior tag
válasz
kiskaktusz
üzenetére
2 film 8 gigán? Ha már 720p-s a felbontása akkor csak rárakok egy HD filmet, amiből nem nehéz 8-10 gigásat találni.
-
hurrikan
addikt
Akkor Németben és Spanyolban ez 70ezer forint....
várom az itthoni árat. Nem tudom arra mekkora AFA-k vannak. -
kiskaktusz
addikt
Engem nem érdekelne a 8GB, úgy sem egy táblán akarnám tartani minden adatom.. Pár zene, 2 film, csókolom. Kb úgy is java részt netre használnám.
-
turit
tag
Ilyen bonyolult belerakni egy memória-kártya foglalatot? Vagy mért van ez?
-
sdd2
veterán
Várjuk itthonra is, a samsung-apple per meg no comment. Egyik kutya másik eb...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Autós topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

:

De amúgy igazad van
De az alsó szomszéd most jött haza amerikából. Megkérhettem volna, hogy vegye meg ő kint. Na mindegy

De azért jöjjön csak ide is.