- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cranberries
aktív tag
-
Mr.Csizmás
titán
egy GT neo 2 mellett (ráhúzva egy tokot arra) kb. semmi racionalitása nincs.
-
válasz
Cranberries #4 üzenetére
Attól mert egy márka nem ismert nálunk, az még nem hozza magával azt, hogy olcsóbban kéne adni, szerintem persze.
Arra ott van a Realme.
-
mjani1172
addikt
Azoknak akik az árak miatt sírnak.
Nem kell félni ezektől, nem rosszak ennyiért.
- Azért mert egy viszonylag ismeretlen márka,
- már a bevezetés alatti szuper ár - érték is nevetséges,
-szinte borítékolható, hogy az igéretek ellenére szoftveres gondok lesznek,
- a támogatása is (az igéretek ellenére) ratyi lesz.
-prémiumSzokjátok meg ezeket, mert ez a világ lesz.
Mindez annak a következménye, hogy a kínaiak tönkretették a konkurenciát, (és ezt mindenki ujjongva fogadta) most már szabadon benyújthatják a számlát, nem lesznek szívbajosak. -
Cranberries
aktív tag
Ettől az árazástól féltem. Nem kicsit van túlárazva annak ellenére, hogy még mindig a bevezetési/megismertetési fázisban van a márka, legalábbis a hazai piacon.
-
Az Oppo a Reno kapcsán beleszaladt egy túlárazásba és a Realme minősége házon belül kannibalizálja majd az eladásokat.
Az Oppo prémiumvonal, ezt teljesen megértem, viszont az a baj, hogy még felénk mindig egy Samsung - iPhone tengelyen mozognak a userek, és ebből nem is fognak kibillenni.
-
KillBorn
senior tag
Kezd értelmet kapni a Samsung Galaxy A53.
-
esoember
csendes tag
Magentáéknál már kapható a Reno 7 5G! Bár manapság majdnem minden telefonról elmondható, de ennél különösen áll, hogy 189 ezer forintért ez egy iszonyatbrutálmódon túlárazott telefon! Értem én, hogy Oppo, de azért ne nyomjunk már le mindent a lúzer magyar vásárlók torkán!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest