- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz
WonderCSabo #29 üzenetére
Egyes mozik előtt 3D előzetesek mennek rajtuk...
-
dabadab
titán
válasz
8nemesis8 #25 üzenetére
A kísérleti adásoknak pont az a lényege, hogy akkora csinálják, amikor a technológia éppen csak indul - ebből persze elég logikusan adódik, hogy csak kevés ember tudja venni. Amikor az első kísérleti rádióadás szólt, valószínűleg kevesebben hallották, mint ahányan 3D-ben tudták nézni ezt a meccset.
-
8nemesis8
veterán
Ezzel aztán igazán hatalmas rétegnek kedveztek....
-
dezz
nagyúr
válasz
WonderCSabo #23 üzenetére
Bocs, persze, akkor a "De lehet, hogy anélkül is, már nem emlékszem." részt visszavonom.
A többire ott válaszoltam. [link]
-
dezz
nagyúr
Nálam volt változás, HD csatornán, HDMI kapcsolattal működött rendesen. SD csatornán (továbbra is HDMI-n) talán csak akkor, ha volt 16:9 indikátorjel. De lehet, hogy anélkül is, már nem emlékszem. Év eleje óta SD boxom van (megszűnt a HD Silver csomag, a Gold pedig túl drága volt ahhoz, hogy néha monitoron nézzem), ezen még nem próbáltam.
-
dezz
nagyúr
válasz
WonderCSabo #16 üzenetére
Most nem tudom, a UPC-nek mennyi köze van a Sport1-hez, mindenesetre a csatornának kell biztosítani a 16:9 indikátorjelet, mint ahogy pl. a Sat1, stb. teszi. Azokkal átvált a tévé.
Egyébként a "médiabox" beállításaiban van olyan, hogy a kimenet 4:3, 16:9 vagy Letterbox legyen-e, nem tudom, ez befolyásolja-e az SD jel kezelését olyan esetben, ha nincs külön indikátorjel. (Most nem tudom kipróbálni.)
-
vans?
őstag
válasz
WonderCSabo #7 üzenetére
Ennyi.
-
dezz
nagyúr
válasz
WonderCSabo #14 üzenetére
HD-ban is letterbox?
-
Steve68
csendes tag
Sehol a meghírdetett 3D adás, én nem találtam... műszakilag minden feltétellel rendelkezem, sőt a UPC-nél fogalmuk sincs miről beszélek!!!!!!????????
Megyek tovább a Chello felé, szeretném kideríteni,hogy hol lakozik az igazság tisztelt Málnay B. Levente igazgató úr!
Észrevétel: 3D fantasztikus látvány, engem nem zavar a szemüveg / Sony rendszert használok /, fontos a tartalom minősége mert nagyok a hatásbeli eltérések
pl. RÉM-ROM alacsony 3D hatás, GRAND CANYON ADVENTURE káprázatos 3D hatás.
Magán véleményem,hogy nagyobb dobás a 3D mint a fekete-színes tv váltás!
Ez a jövő nincs mese,még drága,de 2-3 év és széles körben elterjed! -
dezz
nagyúr
válasz
WonderCSabo #7 üzenetére
Így is szabványos volt, de a szabvány támogatja azt az adásformát is, amiből egy 2D-s készülék rendes 2D-s képet tud kinyerni, egy 3D-s pedig 3D-set. Ehhez az MVC kódolás használata szükséges, amiben az egyik nézet a szokásos H.264-ben van, a stereo-3D-hez szükséges második pedig különbözeti kódolásban. A mai STB-k még nyilván nem támogatják ezt, de a jövőben bizonyára ezt fogják használni a 3D-s adásokra, hogy ne legyen szükség külön 2D-s és 3D-s csatornákra.
Amúgy ha már szabadon fogható volt (digitális tunerrel) az SD változat, remélem, valaki lementette... 3D playerrel elvileg lejátszható PC-n! (A HD változathoz nehezebb hozzáférni a kódolt adás miatt.) Én sajnos lecsúsztam róla.
-
WonderCSabo
félisten
Legalább leiskolázták a Realt!
-
maláj
addikt
válasz
WonderCSabo #7 üzenetére
nincs is mit hozzáfűznöm
-
gondolkodj
csendes tag
Remek lenne, ha a Sport1 és a Sport2 a mindennapokban legalább 16:9 képarányú adással "kápráztatna el" minket, aztán mielőbb HD minőséggel.
A jelenlegi 3D adások parasztvakításnak, szem- és idegrongálásnak jók, teljesen feleslegesek, sőt károsak! Jó lenne a széles körben már használható jó minőséget megteremteni, cseppet sem kedves UPC!
Akkor nem kellene elkeseredni a tenisz-rajongóknak, hogy a férfi meccseket nem a Eurosport HD adja...
-
DraXoN
addikt
válasz
WonderCSabo #7 üzenetére
..hehe..
-
WonderCSabo
félisten
LOL, a SportTV még mindig letterboxban nyomatja a szélesvásznú felvételeket is, így szélesvásznú tévén ez az eredmény, mert még egy nyamvadt 16:9-es kapcsolójel sincs.
Mellesleg megnéztem ezt a 40-es csatornát, 2 összenyomott kép van rajta. Én botor módon azt hittem, h. a nem 3D tévéken egy normális HD adásként jelenik meg, de nem.
Tehát mit néz ma este a magyar szélesvásznú tévé tulajdonos?
Ilyet, LOL.
-
HyP3b0y
senior tag
Ki az akinek megfelelő TV-je, előfizetése és érdeklődése is van a meccs iránt??
Túlságosan leszűkült a kör -
anulu
félisten
részemről először inkább HD Sport 1/2-t néznék. szánalmas, amekkora különbség van a magyar SD és a netről letöltött HD közvetítések között
-
bambano
titán
nem lesz adás, nézhetsz ki az ablakon, az 3d
-
Dany007
veterán
Azért szép dolog, hogy úgy-ahogy de tartjuk a tempót a nyugattal.
De azért kíváncsi lennék rá vajon hányan nézik majd ezt otthon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ivqkzy-: 2. gépem
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Háztartási gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged