- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Hirdetés:
Törölt hirdetésJeanne d'Arc értékelést adott Csiki24 számára:
A megbeszéltek szerint eljött a termékért a tisztelt fiatalember, majd a töltő nem felelt meg neki ami járt volna a készülékhez (USA töltő) ezek után kapott egy gyári EU töltő fejet. A semleges vélemény leadása rólam semmilyen körülmények között nem jogos, hiszen azonnal orvosoltam ezt az országos problémát.
Csiki24 értékelést adott Jeanne d'Arc számára:
A töltő tévesen szerepelt a hirdetésben, de egyeztetés után végül azt kaptam, amit vártam.
Aktív témák
-
Csiki24
csendes tag
Töltője lehet bárminek bármilyen, de ha csak annyit ír valaki a hirdetéshez, hogy “töltő”, értelemszerűen a gyári EU-s töltőre gondol, nem? És itt nem az “oszágos problémáról” van szó, hanem arról, hogy nyilván elbírt volna +3 karaktert (USA) a Hardverapró rendszere és akkor tud merlegelni az ember (hogy ez így jó-e, tudok-e esetleg valahol venni parkolási díj és sorbaállás nélkül, alkuképes pozíció, stb.). Kérlek, ezért hagy ne én legyek a hibás. Az óra tökéletesen működik, és tölteni is tudjuk, de ne menjünk el amellett a tény mellett, hogy erről beszélnünk kellett az átadás során.
-
A megbeszéltek szerint eljött a termékért a tisztelt fiatalember, majd a töltő nem felelt meg neki ami járt volna a készülékhez (USA töltő) ezek után kapott egy gyári EU töltő fejet. A semleges vélemény leadása rólam semmilyen körülmények között nem jogos, hiszen azonnal orvosoltam ezt az országos problémát. De ha így érzed, ám legyen.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest