- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Köszi a linket! Mondjuk időközben én is ráleltem, de nem foglalkoztam vele, mert ott valóban novemberi(vagy inkább decemberi) OpenCL van. Viszont a 13.3b3 telepítőben lévő(a még önállóan telepíthető) az kb. 2013 márciusi, illetve a 13.5b2 és a 13.4 WHQL is az, egész pontosan 10.0.1124.2 a verziószáma mindhárom csomaglévő OCL-nek, míg pl. a 13.1-ben lévő 10.0.1084.4, a linkről letölthető meg 10.0.1016.2, úgyhogy változott November óta, többször is, ezért is rakom fel mindig az újat. De, ahogy elnézem, mostantól kicsit macerás lesz követni a frissítéseket sajnos, de majd megoldom valahogy.
-
törölt tag
Vagy mégsem... A kép és a hang minősége nálam sokat romlott a váltással. A program összetevők lehet hogy nem, de valamivel azért mégis sikerült elrontani a 13.4 WHQL drivert is. Nálam a béta verziók eddig rendesen müködtek, ellenben a WHQL driverekkel. 13.1 WHQL kifagyott néha YouTube 1080HD videó nézés közben. Valley Benchmarkban szaggatott és visszaesett a minimum FPS értékem. Játékok közben nem észleltem hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elite: Dangerous
- Wise (ex-TransferWise)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple asztali gépek
- Google Pixel topik
- Revolut
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest