- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
A Catalyst 13.5beta2 képmegjelenítése rendben van, de hangban nem felelt meg... Megmondaná nekem valaki, hogy az AMD Audio Driver hogyan volt képes az AIMP3 hangját ASIO kimeneten jelentősen lerontani. Filmeknél és játékok közben nem volt olyan vészes mint a 13.4 WHQL, de elégedettlen voltam. Részben visszatértem a 13.3beta3-ra. A Catalyst 13.5beta2 telepítése közben a Display Drivert frissítettem, a többit kizártam. Ez most okozhat gondot? Most a kép és hang egyaránt megfelelő. Zenehallgatás megint kifogástalan ASIO-n keresztül.
-
törölt tag
Catalyst 13.5beta2 drivert leteszteltem. Megfelelt és ajánlott feltelepíteni.
Fényerőben egy kissé sötétebb tónusú, de tiszta maradt a videókban a kép és a hang. Az 1080P videókban folyamatosabb a lejátszás. Játékok és Valley Benchmark láthatóan gyorsult, és simábban fut.
-
törölt tag
Vagy mégsem... A kép és a hang minősége nálam sokat romlott a váltással. A program összetevők lehet hogy nem, de valamivel azért mégis sikerült elrontani a 13.4 WHQL drivert is. Nálam a béta verziók eddig rendesen müködtek, ellenben a WHQL driverekkel. 13.1 WHQL kifagyott néha YouTube 1080HD videó nézés közben. Valley Benchmarkban szaggatott és visszaesett a minimum FPS értékem. Játékok közben nem észleltem hibát.
-
törölt tag
A Catalyst 13.3béta3 drivert cseréltem le a 13.4 WHQL-re. Nálam nem vált be, ezért a rövid tesztelés után visszaálltam a béta verzióra . Videólejátszásnál a kép sőtét lett és szétmosódott. Az apró részleteket elfedte és az éles éleket sem jól jelenítette meg. Valamiért a hangzás is megváltozott. Mély dübörgés és tompa magas hangok. Visszatérve a 13.3béta3-ra megint jó lett a kép és a hang minősége. Játék közben a hang itt is szokatlanúl tompa volt. A kép meg szagatott rendesen, helyenként már a játék menűjében előfordult, hogy darabosan akadt a kép. Előtte a bétával meg jó volt... Catalyst 13.5béta2-vel érdemes egy próbát tennem, vagy olyan lesz mint a 13.4 WHQL.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest