- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgordon
senior tag
válasz
afterburner_ #55 üzenetére
"van egy olyan erzesem hogy a core i7 az erősen megfelel anno a 423-as bukott p4-nek:-) egyelore én is hanyagolom"
Igen, a 423-as socket akkora bukta volt (RAMBUS-szal kiegészítve), hogy hosszú évekig még játékokban is felvette a versenyt a nála jóval újabb processzorokkal, architektúrával... és egy ilyen "bukott P4" nekem kb 1999 óta atom stabilan működik, rendszeres használattal most is, 2009-ben, 10 év óta...
Ennyit a "bukott" Intel processzorokról... remélem, még sok ilyet csinál az Intel, mint a 423 meg a Core i7!
Én annak drukkolok, hogy minél többen vegyenek AMD-t, elvégre valakinek azt is vennie kell, különben az Intel konkurencia nélkül marad és drágább lesz, de az nekem nem jó. Nekem nem sok szerencsém volt az AMD desktop processzoraival...
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- sziku69: Szólánc.
- VGA kibeszélő offtopik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest