- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgordon
senior tag
válasz
afterburner_ #55 üzenetére
"van egy olyan erzesem hogy a core i7 az erősen megfelel anno a 423-as bukott p4-nek:-) egyelore én is hanyagolom"
Igen, a 423-as socket akkora bukta volt (RAMBUS-szal kiegészítve), hogy hosszú évekig még játékokban is felvette a versenyt a nála jóval újabb processzorokkal, architektúrával... és egy ilyen "bukott P4" nekem kb 1999 óta atom stabilan működik, rendszeres használattal most is, 2009-ben, 10 év óta...
Ennyit a "bukott" Intel processzorokról... remélem, még sok ilyet csinál az Intel, mint a 423 meg a Core i7!
Én annak drukkolok, hogy minél többen vegyenek AMD-t, elvégre valakinek azt is vennie kell, különben az Intel konkurencia nélkül marad és drágább lesz, de az nekem nem jó. Nekem nem sok szerencsém volt az AMD desktop processzoraival...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged