- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
exedoc
senior tag
Én ennyire nem lovagolnék a MHz-eken. Nem mindegy, hogy 2017-ben a 2400 milyen időzítéssel megy. Engem nem hoz lázba a 2400, meg a 3000 így önmagában. Ám ha valaki azt mondja, hogy 2017-ben 2400-on mennek majd CL8-on, vagy CL7-en, 1,15V-on mondjuk
akkor azt mondom hűű. Mert ez a 3000MHz CL12-vel, 1,65V-os feszen, ez engem tök hidegen hagy.
-
exedoc
senior tag
Való igaz, erről meg is feledkeztem, pedig a cikkben is le van írva. Akárhogy is, mindegy milyen hardvert adnak el, csak kecmeregjenek ki abból amibe vannak. Nem azért, mert ők a nagy AMD, és rajongójuk vagyok, hanem azért mert 2 nagy szereplő van a GPU, és CPU piacon, és nem hiszem, hogy jól járnánk ha bármelyikből is kiesnének.
-
exedoc
senior tag
Részemről jöhetnek az AMD memóriái, én spec örülök neki minél többszereplős a piac. Másrészt az AMD-nek is jobb, ha többlábon áll, és minél több helyről jön be nekik máni, hogy ha nem is tudnak kikeveredni a csávából, de legalább könnyebb lesz nekik. Persze nem hiszem, hogy a piac túl nagy részét megfognák ezekkel a memóriákkal, vagy túl nagy haszon lenne rajta, de aki a kicsit nem becsüli...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest