Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Nekem pl. a CNC marógép vezérlése LPT portról történik (direkt nem is akartam USB-s vezérlővel vacakolni) és mivel egyik gép sem örök életű (a mostani gép amiről megy az 7 éves), így én még vadászom az ilyennel szerelt alaplapokat.
Persze OK ez egy speciális eset, de azért van akinek még hasznos lehet, mert pl. a PCI-os kártyákkal és a különböző konverterekkel is csak a vesződés van sokszor, tehát jobb az on-board megoldás. Ha pedig mégis át kellene térnem USB vezérlésre mondjuk egy géphalál miatt, az megint egy plusz 20-30.000 Ft-os felesleges kiadás (az új gép ára mellett).
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged