Hirdetés
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ulefone Armor 27T Pro - hőkamera mindenáron
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
aranyos.
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
devast
addikt
Ezt nem értem...Érintőkijelző, fészbúk, twitter. Ezzel el lehet adni egy raklap szemetet 2010-ben? Azt látom, hogy futószalagon érkeznek erre a kaptafára a különböző márkájú és típusjelzésű, de kb azonos tudású készülékek.
-
-
EczkE
veterán
Végre van WLAN!
Asszem mindenféleképpen!
-
Samus
addikt
Kísértetiesen hasonlít a GW620-ra. A gombsor alapján egyből ez ugrott be. Szerintem kicsit drágán kezd, bár ha függetlenül nálunk is ennyi lenne...Végre van WLAN...Ellenben semmi hír ilyenekről, hogy microUSB, 3.5 jack...a kamera is 2 megás...tuti fixfókuszos. Nem hiszem el, hogy 3.2es autófókuszos modul olyan hatalmas összegbe kerülne.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
félisten
Tudásban pont ez kell nekem, de külsőre nem tetszik.
Tudtok mondani WLAN-os telót, ami kb. ezt tudja? (qwerty nem létkérdés)
Esetleg olcsóbban, szebbet, jobb kamerával...
Köszi![ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Norbi21
senior tag
ks360 utód? Olyan kis szappantartó szegény. A wifi nagy pozitívum, de a többin is csiszolhattak volna még (kamera, szabványosítás)...
-
veterán
Hát nem valami szép.Elfelejtették megtervezni a fazonját?
duree54
-
Probber
őstag
Hát ez de ronda!
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
HardRic
addikt
Randa, de nagyon.
-
plus44
veterán
Ideális fiataloknak.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Peterson_
addikt
Atyaég...Mint zsidó templomban az utálatos képApu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
BloodRay
veterán
Szerintem nem vészes ez kinézetre, jó nem ezt a színösszeállítást hordanám magamnál én sem az tuti, de egyébként elmegy.
Viszont az ára szerintem egyáltalán nem magas független kezdőárnak.
Szolgáltatók nagyon jó áron adhatják majd, a wifi és a qwerty pedig nagy pozitívum. Ezek általában nem szoktak benne lenni az olcsó nem okos tapimobilokban."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
kispacsirta
csendes tag
ilyet szeretnék! a kinézete tényleg hagy némi kívánnivalót maga után de a tulajdonságai alapján pont megfelelne persze nem ez a kék szín.sokára jön ki? nem bírok várni, kénytelen leszek venni egy montét.micsoda kínok
-
Álmodozó
csendes tag
Sziasztok!
Nekem nagyon tetszik ez a teló, annyira hogy ma meg is akartam volna venni,
igaz nem éppen pasiknak való kinézet!Viszont itthoni forgalmazók hol azt mondják róla,
hogy se 3G nincs benne, sem pedig Wlan, hol meg az ellenkezőjét.
Egyébként tiszta röhej, mert az lg ügyfélszolgálatát felhívtam,
ott először azt sem tudták miről is van szó, végül azt mondták,
hogy de van benne mind a kettő, állítólag utána néztek.A furcsa az, hogy a gsmarena.com-on is azt írják,
hogy egyik sincs benne..., de akkor könyörgöm mi értelme a social network alkalmazásoknak, ha egyik sincs benne?
Meg akkor miért is kerül 30eFt feletti összegbe..., mert hát csak az érintőképernyő végett,
vagy még a qwerty miatt kissé drága lenne!Szóval most akkor kiknek is higgyek? A forgalmazóknak, akik kibontatlan állapotban meg sem nézték egyszer sem bevallásuk szerint, vagy az lg gyártónak, akik azt sem tudták hirtelen, hogy miről is van szó? Ja és kipróbálni még véletlen sem lehet, mert hogy addig nem bontható ki, amíg ki nem fizeti az ember érte a dolgokat, tehát még az sem adott, hogy a saját szememmel lássam, hogy mi is van benne!
-
Álmodozó
csendes tag
Egyébként az is fura, hogy nem angol nyelvű videó tesztekben ugye látni is, hogy betöltik a facebookot stb. és pikk-pakk, tehát ha csak 2g lenne benne, akkor nem töltődne be pikk-pakk semmi , na de az azért nem éppen egy biztonságos vétel lenne, ha csak erre hagyatkoznék!
És nekem 2g-és teli nem kell, főleg ennyiért! -
Álmodozó
csendes tag
Egyébként még valami, a kamera 2 megapixeles...ebben is eltérő adatokat adtak meg több helyen is, ez viszont 100%!
-
Álmodozó
csendes tag
-
Álmodozó
csendes tag
http://www.gsmarena.com/lg_town_gt350-pictures-3135.php
-
sdd2
veterán
LG GT350 specifikacio
EDGE is lehet gyors ha nem kell sok adatot leszednie.Itt azt írják hogy EDGE-s és van Wifi.[ Szerkesztve ]
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Witcher topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A Magyar Telekom sem ad már ki telefonkönyvet
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile (ARPG)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest