- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudymester
senior tag
Nekem nagyon tetszik. Egyedi és gitárosoknak különösen stílusos!
-
8nemesis8
veterán
Nekem nem jön be külsőre, a belső meg a "szokásos".
-
plus44
veterán
Gitárt nem adnak hozzá, vagy helyette?
-
madarasz92
őstag
Nekem tetszik..
Érdekes persze jó értelembe.. -
skajwa
senior tag
Remélhetőleg a 2.0-ás OS is belefér a különleges kiadásba
-
ALI_G
veterán
Annyira zavaró ez a baromi nagy reklám minden hír elején...pedig nekem le van tiltva a flash, de mindig le kell lapozzak egy csomót.
-
fi:zi'k
nagyúr
Nem rossz, de értelmetlen...ettől a szinezéstől, meg a pár zenétől szvsz nem lesz egyedi.
-
Teszla_
senior tag
Tetszik ez a "színezés". Az lenne az igazán jó, ha fából lenne, akkor érintésre is tökéletes lenne.
-
Szroncs
tag
Avril Lavigne is Fender endorser noha nem teljesen mert a leányvállalatáé Fender Squier
van is signature modellje:http://www.squierguitars.com/products/search.php?partno=0301010506 gondolom ezért kapott helyet ő is a telóban.
A burkolat nagon szép bár jó lett volna ha valódi juhar-ból van.
A miheztartás végett egy gitárhangoló funkció belekerülhetne. -
amanoba
őstag
bazári kinézet..
-
GALARDO
addikt
Nem rossz.
-
Womb
senior tag
Már az előzetes képeknél is tapsoltam, szerintem rock arcoknak telitalálat ez a sunburst Fender kiadás.
Amúgy mit keres itt ez az izé...Lavigne? -
Konflikt
addikt
válasz
Spindlyman #5 üzenetére
eleg baj az, h a fenderrol neked a "Lavigne csajszi" az aki eloszor eszedbe jut.
btw a sima magicnek a burkolata imho egesz egyben van, bar nalam csak egy kiprobalas erejeig volt.
-
Spindlyman
tag
Nekem olyan "gagyi, utángyártott burkolat" érzésem van ezzel a telefonnal kapcsolatban. És valahogy nem tette vonzóvá a Lavigne csajszi és a többi előadó sem....
Amugy a paraméterek nem rosszak, de nem is ájultam el tőlük... -
coyote55
őstag
A "Lassúkezű" telefont kapott?
Megérdemelte!
A hátlap pedig csúcs szerintem. Kár, hogy műanyag... -
Konflikt
addikt
franko: )
kar h pont a magic kapott ilyen elo, es hatlapot. (es igazan irhatnanak mar vmi igazan hasznalhato gitaros appot a marketre, ami nem csuszik semmit. tuner mar van szamtalan, a legtobbje egesz jo) -
Mr.Csizmás
titán
hm, tetszetős színezés, kevésbé tetszetős árcédula, gondolom kékre fogják keresni magukat a fent említett művészek.
-
Quasi_modo
nagyúr
Érdekes színű a készülékház, de egyébként van ennek értelme?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Eric Clapton lesz a reklámarca az Android alapú T-Mobile készülék különleges kiadásának.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest