Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Designdíjas Aukey cuccok jöttek Magyarországra is
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
magyarattila
üzenetére
Ja én is felfrissítettem még mindig akad. Igaz már jobb valamivel a Youtube 480p. Viszont fagy tőle a böngésző kettő is. HTC Desire HD-m van

-
magyarattila
tag
nekem ma du gyütt egy frissítésem 10.2 re.

-
csab2
veterán
Android Markeren tegnap ota fent van a 10.2.
-
phantom88
tag
Írd már be ezeket googlebe:
- html5 + video chat
- silverlight + wp7
- silverlight + symbianhtml5 full screen video is meg lesz oldva (twittelték a madarak)...
A játékok egyedül azok, ami miatt a flash nyerő. Csili-vili galériára stb-re jó lesz a html5...
Silverlight meg programozói szemmel messze a legjobb... ez persze a usereket nem hatja meg

-
gaborbp
tag
Azért az az igazság hogy bármennyire is utálja mindenki a Flasht hogy ilyen meg olyan én sem vagyok annyira nagy rajongója, de eddig még senki sem állt ki, hogy na tessék megcsináltam egy jobb hatékonyabb platformot tessék itt van használjátok.
Erre is tudtok játékokat írni, videochatet használni pont úgy mint a flashre platformfüggetlenül. -
doggie
aktív tag
Hát hajrá, lássuk-lássuk.
-
Fairplays
aktív tag
Van egy elìràs a cikkben, -motantòl!
-
Cyberpunk
félisten
Már megint a több processzormag
Ahelyett hogy a grafikus gyorsítókat használnák. Na mindegy valami csali kell hogy el lehessen adni a Tegra 2-es és társai készülékeket is.
Mert az egy vicc hogy egy Youtube 480p szaggat
De sebaj Skyfire-t használok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rankesz
veterán
A cikkbol nekem nem derul ki, most akkor 2.2 es 2.3 alatt is lesz erzekelheto gyorsulas?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Nagyon ritka Blackshark Phone 2 gamer telefon gyüjtői csomag! Kàrtyafüggetlen EU verzió!
- iPhone 15 128GB Pink független 91% akku 1év garancia.
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Talán majd az 5-ösben.

Ahelyett hogy a grafikus gyorsítókat használnák. Na mindegy valami csali kell hogy el lehessen adni a Tegra 2-es és társai készülékeket is.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)