Új hozzászólás Aktív témák
-
szelidorzo
aktív tag
Notit akartam venni, voltak alapigények, ami miatt kompromisszumot kellett kötnöm.
Szívesen vettem volna mac prot, de ugye azok a fránya anyagiak.
Qrvára nem kell 15-17 collos gép.
Pláne nem orrba-szájba tükröződő képernyővel.
Netbook kicsi, de szóba se jöhet a tudása, használhatósága miatt.
Munkára, netezésre kellett, dvd íróval, aránylag elfogadható üzemidővel.Emiatt ugrottam bele egy ilyen készülékbe, ami meglepően kellemes csalódást okozott.
Képernyő jól látható, időnként használom a tapi képességét is. (meglepően jól tűri az ujjlenyomatokat.)
Beépített tapipadja kapacitív, jól használható.
Munkához szükséges programok jól futnak rajta (autocad-ot nem használok :-))))
Lövöldözős játékok meg nem érdekelnek, nem kellett gamer gép.Win7 prof előre telepítve (jobb lett volna ulti de majd egyszer lecserélem)
Ami nagyon tetszik és a felső kategóriákhoz közelíti a gépet a support. Minden driver, kiegészítő program elérhető a magyarul kommunikáló toshiba oldalon. Kisegítő program figyeli, van e driver frissítés és sikít, ha igen. Túlestem ez ügyből már bios frissítésen is gond nélkül.
Egyes gépek esetében kínszenvedés megfelelő drivert találni.
Ilyen előzmények után vettem ég egy külső vinyót a toshibától, rajta mentő programmal.
Ismerek pár progit, de ezt kb egy sima elmebájos user is tudná kezelni.
A gép nem volt olcsó (250 br), de nem bántam meg. Eddig hiba nélkül teljesít.
Garanciális szervíze úgy működik, hogy neten beregisztrálod a gépet, és bárhol a világon ha elromlik beviszed a szervízbe, s meggyógyítják.
Nem kell számla, garanciajgy, stb.
Kíváncsi vagyok hány ilyen háttészolgáltatást tudtok felsorolni, én kb 3-4 gyártóról tudok.
(pl panasonic katonai gépéhez, de az másfél milla)
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Óra topik
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Akciós HP Elitebook 840 G4
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged