Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szelidorzo

aktív tag

Notit akartam venni, voltak alapigények, ami miatt kompromisszumot kellett kötnöm.

Szívesen vettem volna mac prot, de ugye azok a fránya anyagiak.
    Qrvára nem kell 15-17 collos gép.
    Pláne nem orrba-szájba tükröződő képernyővel.
    Netbook kicsi, de szóba se jöhet a tudása, használhatósága miatt.
    Munkára, netezésre kellett, dvd íróval, aránylag elfogadható üzemidővel.

Emiatt ugrottam bele egy ilyen készülékbe, ami meglepően kellemes csalódást okozott.

Képernyő jól látható, időnként használom a tapi képességét is. (meglepően jól tűri az ujjlenyomatokat.)
    Beépített tapipadja kapacitív, jól használható.
    Munkához szükséges programok jól futnak rajta (autocad-ot nem használok :-))))
    Lövöldözős játékok meg nem érdekelnek, nem kellett gamer gép.

Win7 prof előre telepítve (jobb lett volna ulti de majd egyszer lecserélem)
    Ami nagyon tetszik és a felső kategóriákhoz közelíti a gépet a support. Minden driver, kiegészítő program elérhető a magyarul kommunikáló toshiba oldalon. Kisegítő program figyeli, van e driver frissítés és sikít, ha igen. Túlestem ez ügyből már bios frissítésen is gond nélkül.
    Egyes gépek esetében kínszenvedés megfelelő drivert találni.
    Ilyen előzmények után vettem ég egy külső vinyót a toshibától, rajta mentő programmal.
    Ismerek pár progit, de ezt kb egy sima elmebájos user is tudná kezelni.
    A gép nem volt olcsó (250 br), de nem bántam meg. Eddig hiba nélkül teljesít.
    Garanciális szervíze úgy működik, hogy neten beregisztrálod a gépet, és bárhol a világon ha elromlik beviszed a szervízbe, s meggyógyítják.
    Nem kell számla, garanciajgy, stb.
    Kíváncsi vagyok hány ilyen háttészolgáltatást tudtok felsorolni, én kb 3-4 gyártóról tudok.
    (pl panasonic katonai gépéhez, de az másfél milla)

Új hozzászólás Aktív témák