- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szelidorzo
aktív tag
Notit akartam venni, voltak alapigények, ami miatt kompromisszumot kellett kötnöm.
Szívesen vettem volna mac prot, de ugye azok a fránya anyagiak.
Qrvára nem kell 15-17 collos gép.
Pláne nem orrba-szájba tükröződő képernyővel.
Netbook kicsi, de szóba se jöhet a tudása, használhatósága miatt.
Munkára, netezésre kellett, dvd íróval, aránylag elfogadható üzemidővel.Emiatt ugrottam bele egy ilyen készülékbe, ami meglepően kellemes csalódást okozott.
Képernyő jól látható, időnként használom a tapi képességét is. (meglepően jól tűri az ujjlenyomatokat.)
Beépített tapipadja kapacitív, jól használható.
Munkához szükséges programok jól futnak rajta (autocad-ot nem használok :-))))
Lövöldözős játékok meg nem érdekelnek, nem kellett gamer gép.Win7 prof előre telepítve (jobb lett volna ulti de majd egyszer lecserélem)
Ami nagyon tetszik és a felső kategóriákhoz közelíti a gépet a support. Minden driver, kiegészítő program elérhető a magyarul kommunikáló toshiba oldalon. Kisegítő program figyeli, van e driver frissítés és sikít, ha igen. Túlestem ez ügyből már bios frissítésen is gond nélkül.
Egyes gépek esetében kínszenvedés megfelelő drivert találni.
Ilyen előzmények után vettem ég egy külső vinyót a toshibától, rajta mentő programmal.
Ismerek pár progit, de ezt kb egy sima elmebájos user is tudná kezelni.
A gép nem volt olcsó (250 br), de nem bántam meg. Eddig hiba nélkül teljesít.
Garanciális szervíze úgy működik, hogy neten beregisztrálod a gépet, és bárhol a világon ha elromlik beviszed a szervízbe, s meggyógyítják.
Nem kell számla, garanciajgy, stb.
Kíváncsi vagyok hány ilyen háttészolgáltatást tudtok felsorolni, én kb 3-4 gyártóról tudok.
(pl panasonic katonai gépéhez, de az másfél milla) -
Gordiann
őstag
válasz
Rickenstein #13 üzenetére
Kérdés, hogy MIT dolgozni?
-
nah, toshibáék lassan megtanulnak designe-olni?
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Nem az érintőképernyővel van a gond, hanem azzal hogy normál notebookba tették bele.
Ott van az ipod touch, iphone, vagy az új ipad, amiben nagyon ideálisan használható az érintőképernyő kezelésre. Ott vannak a tablet pc-k, vagy a convertible tabletek, amikben szintén jól használható mert kézre esik, de már nem annyira jó használni, mert nagy a súly. Ebben viszont nem lehet kifordítani a kijelzőt és így már kényelmetlen az egész művelet. Nem esik kézre és nehéz is.
-
Pubszon
veterán
Tetszik, csak ez a gond...
"alapváltozatért körülbelül 270 000 forintot kell kifizetni" -
craine12
tag
válasz
a normál 13,3 hüvelykes, 1280x800 pixeles kijelzőt is egy multi-touch rendszerű érintőképernyő váltotta
Vagy csak szimplán arra gondoltál, hogy ugyan MT, csak nem jó?
Mondjuk nekem is herótom van attól, hogy összetapicskolják a képernyőmet. Valami sokkolót kellene beépíteni, hogy leszokjanak róla. Nem tudom, miért érzi mindenki úgy, ha nem nyomja be fél centire az LCD panelt, akkor nem fogom meglátni, pontosan mire mutat...
-
atenza
senior tag
Ha meg lehet oldani h működjön digitális ceruzával, mint egy digitális rajztábla, akkor nagyon hasznos tud lenni...
-
Gordiann
őstag
Ez a nagy semmire jó, arra hogy összekoszoljuk a képernyőt.
Hülyék ezek......vagy tablet, vagy a klasszikus kezelés. a kettő között minden veszett ötlet. Mintha gamer billentyűzetet akarnának megvetetni irodai munkára.
-
bocsika
aktív tag
Egy 100 assal olcsóbban és ssd vel azonnal venném.
-
Devid_81
félisten
Hmm, latom nem csak nekem nem tetszik.
Persze attol lesz aki megveszi mert milyen tok szuper matatni a kijelzon. -
HarryPotter
őstag
nem meg ennyiért a minimum, hogy SSD.
-
tkazmer
addikt
ha mondjuk egy thinkpadbe tennék, és kerülne mondjuk 100-150-el többe, bizonyára meggondolnám, de toshiba satellite sorozatot a világért sem vennék...
-
Annyira semmi értelme. A promo fotón is bénázik a gyerek...
-
Tigerclaw
nagyúr
Hát ezt szépen elárazták. Azt hiszik, az érintőképernyővel el lehet adni minden hulladék hardvert. Megint más kérdés hogy ki a francnak kell notebookba érintőképernyő, ami mégcsak nem is convertible.
-
huszar90
aktív tag
Kicsit drága, de tetszik nagyon.
-
iSonic
addikt
Árával én sem vagyok kielégedve..
-
zsirfecske
addikt
hát ez korrekt kis gép, megvenném ha ócsóbbért lenne!
(nem gondoltam, hogy nem tablet-re ilyet fogok mondani a jövőben...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mini-ITX
- bambano: Bambanő háza tája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam Deck
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest