- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komolyan mondom, hogy ezt most fejezd be, mert csak magadat égeted. Érdekes módon mindenki más számára világos, hogy mi is a különbség a két kocsi között, ennek pedig semmi köze a felsőbbrendűségi érzéshez. A csicsa alatt egyébként mit értesz? Mert pl. egy S osztályos Merci semmivel sem "csicsásabb" a golfnál, legfeljebb a beltere készült jobb minőségű anyagokból, de külsőleg még letisztultabb (konzervatívabb) a formavilága, mint a sportos golfnak.
Ha pedig az az érved, hogy az is elvisz A-ból B-be, akkor javaslom, hogy vegyél egy Barkast, vagy egy Trabantot, hiszen az is megteszi ezt, jóval olcsóbban. Ja, hogy abban nincs elektromos ablak, és az úton is jobban ráz? Na látod, épp ezért jobb a Merci a Golfodnál. Agyrém, hogy ezt magyarázni kell felnőtt(?) embereknek...
-
válasz
micimacko #13 üzenetére
"Akkor igen, ha funkcionalitásában hasonló termékről beszélünk." versus ".tény, hogy főként az olcsóbb készülékeken gyakrabban előfordul". - akkor miért is hasonlítja össze az Iphone részesedésével? Amikor azt mondjuk a Samsung Galaxy S-S2-vel kéne? Pont erről beszéltem, hogy az egyik egy modellcsalád, a másik pedig egy oprendszer, amit már mindenre ráraknak, aminek kijelzője van. (ez nem fikázás volt, hanem tény).
Azt pedig nem állítottam, hogy az Iphone hibátlan lenne. Azt állítottam, hogy ez a fajta összehasonlítás nem adekvát. Jó lenne, ha végre EZT próbálnád megcáfolni.
-
Ugyanezt tudja egy Trabant is, elvisz A-ból B-be. Telefonálni, SMS-ezni, Internetezni az én >5 éves W810i-men is lehet, mégsem jutna eszembe, hogy azt mondjam: ugyanannyit tud, mint egy Iphone, vagy S2.
Sőt, egy 32 centis TV is ugyanazt tudja, mint egy 150 centis 3D-s, filmet lehet nézni rajta. A HSZ-em lényege nem ment át...
Ennyire ne legyünk már egyszerűek!
#6: Te sem értetted a lényeget. Ha pedig szerinted egy S Merci csak a csicsában több, mint egy Golf, akkor nincs miről beszélnünk...
-
Az egyetem ~harmadának Iphone-ja van. Sőt, tudok olyan emberről is, aki egész nyáron dolgozott, csak hogy vegyen (kártyásan!) egy iphone-t, majd nem kötött rá mobilnet csomagot, csak sms-re, meg telefonálásra használta. A konklúziót mindenki vonja le saját maga.
Az Android egy operációs rendszer, az Iphone pedig egy telefon család. Miért kell állandóan keverni a kettőt? Azért, mert már a WC deszkára is droidot raknak még nem lesz előnyben. A rá írt alkalmazásokat tudni kell futtatni is.
(Ismerős X10 mini pro-ja folyamatosan akad, lassú, pedig csak egy sms-t akar megírni).
Schmidt érvei pedig nevetségesek. Az aktivált példányszám mutatja egy rendszer jóságát? Meg az eladott darabszám? Ennyi erővel a VW Golf (csak hogy ne Suzukit írjak) jobb, mint a Mercedes S klasse, csak mert nagyságrendekkel többet adnak el belőle?
Mielőtt még jönnek a trollok: ez nem az Android becsmérlése volt, hanem Schmidt érveié.
#3: Itt a kamatmentes részletfizetésre gondolsz a T-nél? Mert ha igen, akkor az nem is olyan nagy hülyeség ám, mint amilyennek gondolod. Már pénzügyi szempontból. Keress rá az NPV-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest