Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
micimacko #13 üzenetére
"Akkor igen, ha funkcionalitásában hasonló termékről beszélünk." versus ".tény, hogy főként az olcsóbb készülékeken gyakrabban előfordul". - akkor miért is hasonlítja össze az Iphone részesedésével? Amikor azt mondjuk a Samsung Galaxy S-S2-vel kéne? Pont erről beszéltem, hogy az egyik egy modellcsalád, a másik pedig egy oprendszer, amit már mindenre ráraknak, aminek kijelzője van. (ez nem fikázás volt, hanem tény).
Azt pedig nem állítottam, hogy az Iphone hibátlan lenne. Azt állítottam, hogy ez a fajta összehasonlítás nem adekvát. Jó lenne, ha végre EZT próbálnád megcáfolni.
-
Warrax
csendes tag
válasz
micimacko #25 üzenetére
"olcsó húsnak híg a leve" ... aham, ja ... nem hinném, hogy a Motorola Milestone ebbe a kategóriába tartozna. Ha nem android lenne rajta, akkor imádnám, mert elképesztően jó minőségben van összerakva.
Én azért rühelltem meg teljes szívből az androidot, mint rendszert, mert egy pár éves csúcsvassal használhatatlan, és nap, mint nap szívok vele, hogy vállalati környezetben rendesen tudjam használni.
A jövőben csak és kizárólag iOS vagy WP7 környezet, mert nem szeretném megérni még egyszer, hogy szoftverfrissítésenként duplázódjon a hardverigény.
De ennek persze nagy része egyéni szociális probléma, de nem hinném, hogy egyedül vagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Seed szerver topic
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest