- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Ez nagyon mellé ment.
Gyengén őrzött fegyverraktár.
. Ez jó..
Lehet röhögni rajta, de én épp egy ilyen helyen dolgozom, pontosan tudom, hogy mit írok. Azt azért nem írom le, hogy melyik, mert még valaki ihletet kap,vagy bemószerol melóhelyen, hogy fecsegek.
Maradjunk annyiban, hogy Magyarországon nem kell nagy erőt felvonultatni ahhoz, hogy több ezer fegyverhez lehessen jutni nagyon könnyedén.
A WTC-vel kapcsolatban pedig tévedsz. Ott konkrétan azért lett lehülyézve a biztonsági főnök, mert a 93-as merénylet után, amikor minden irányból bevédték a helyet azt feltételezte, hogy még az égből is jöhet támadás, és nem pedig azért mert kibírták volna a 747-est (nem is tudom, hogy gondolhatsz ilyet, nyilván a toronyban bennégő emberek is kibírták volna nem?) Rick Rescorla a név, keress rá.
-
VinoRosso
veterán
A 911-ről is azt gondolták, hogy fikció, mert ott is volt biztonsági terv arra, h mi van ha repülővel hajtanak a toronyba, csak senki nem vette komolyan. Pont olyan emberek ültek ott a bőrfotelban mint ti. Először csak kacagtak aztán már nem. Pedig az nem a magyar rendőrség/katonaság. Ezek után ki vesz biztosra akármit? Én nem.
Attól mondjuk nem tartok, hogy itthon lesz akármi is, de olyan helyek amik híverő célpontok simán elképzelhetőnek tartom, sőt akár tennék is rá fogadást, hogy pár éven belül fognak végrehajtani drónnal merényletet ahogy szigorodik a biztonság, és nem lehet már olyan egyszerűen bejuttatni dolgokat mint most.
Putyin meg nem jó példa, nem puha célpont. Puha célpont a finomító, vegyi üzem, atomerőmű, gyengén őrzött fegyverraktár, metró, vasút stb.. ezek mellé nem is lehet mindenhova őrt állítani, mert nincs annyi ember. -
VinoRosso
veterán
válasz
Teréz Atya #60 üzenetére
Aham, akkor ezek szerint ez ál és rémhírkeltés illetve összeesküvés elmélet [link]
Ezek meg mind hülyék [link]
Én csak remélni tudom, hogy Pakson van valamiféle védelem ezek ellen.
Jackal2
Kapásból tudok 5 katonai ill. rendőrségi objektumot a közelemben, ahol a portánál tovább nem jutnál a furgonnal, de egy tenyérnyi méretű drónnal bárhová...
-
VinoRosso
veterán
Igen, csak a rakéta nem megy át olyan helyeken, ahol a minidrón (pl rács, szellőző járatok, résre nyitott ablak). Plusz a rakétát le lehet lőni, a beszerzés meg az üzembe helyezés nem úgy megy, hogy rendelek az aliról egyet. A rádiós blokkolás pedig csak akkor ér valamit, ha nyílt terepen együtt mozognak, illetve ha nincs elve bennük az útvonal térképe.
-
VinoRosso
veterán
válasz
Teréz Atya #36 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest