Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
válasz
Graphics
üzenetére
Nem ezt mondtam, ne sértődj meg, és ne vidd el ilyen irányba. Nem mondtam soha, hogy hülye vagy, de amit mondtál az szvsz tényleg hülyeség. Egyszerűen semmi nem utal erre még a kínaiak szerint sem.
Itt már elhangzott opr-től ez:
Tehat van egy orszag, ahol a mocsokban-szarban elnek kb, europai szemmel iszonyatosan undorito korulmenyek kozott, nem tudsz 1 percet allni ugy egy random utcan, hogy ne lass embereket kopkodni, emellett a kaja is higienia szempontjabol kb az ahogy esik ugy puffan kategoria, plane a piacokon meg az utcai arusoknal, a levego borzalmas, az egesz nepesseg teljesen anti-sportos, nem mozog semmit, meg stb.
Na, itt feluti a fejet egy uj virus, ami egy allatrol terjed at.
Konkluzio: Az a rohadt USA!
Én ezzel értek egyet és hozzátenném több ismerősöm hasonló tapasztalatokról számolt be, akik nem csak a kirakatvárosokba jutottak be.Tényleg megdöbbentő.
Van egy olyan "dokumentumsorozat" egy idióta külföldön, ajánlom, ott sok mindent látni a kínai higiéniáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest