- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
A Samu most fog kijönni a kisebb készülékeivel, nem tudom ezekből mi kapható már nálunk.
A Samsung Galaxy Spica jó készülék, de most már kifutó termék, szerintem újat nem érdemes venni. A Samsung Galaxy 580 (vagy Galaxy 3)-ről nem tudok semmit sajnos, de elvileg ő a Galaxy S kistestvére. -
rum-cajsz
őstag
De, az is van.
Sony Ericsson X10 -
rum-cajsz
őstag
Mindkét Xperia miniről van teszt a mobilarénán:
Sony Ericsson Xperia X10 mini
Sony Ericsson X10 mini pro
Én egyiket sem próbáltam.HTC HD alatt pontosan melyik készülékre gondolsz?
Mert amiket ismerek (HTC HD2, HTC HD Mini, HTC Touch HD) azok Windowsosak. -
potyi23
senior tag
-
rum-cajsz
őstag
Igen, az androidos telefonok Okos telefonnak számítanak. Bár most már jelennek meg sorra a szintén Android operációs rendszerű tablet PC-k is.
Sajnos nem tudok neked mit javasolni készülékekben konkrétan, de ha van pénzed, akkor a Galaxy S a legjobb választás (jelenleg ez a csúcs Androidos készülék).
Az árbeli eltérés okai a processzor, memória és a kijelző minősége. Szerintem nem érdemes 3.5" alatti kijelzővel venni telefont, mert nem olyan kényelmes a használata, de ez is személyfüggő, van akinek a kisebb kijelző is megfelel az igényeinek.
Egy jó tanácsot viszont tudok adni annak, aki új készülékben gondolkodik, hogy minél nagyobb RAM legyen a készülékében, mert a Pulse-ban lévő 192MB a használhatóság alsó határát súrolja.
-
-
potyi23
senior tag
hi.Htc Wildfirerol olvastam hogy lassu processora van,es gyenge kepminosege.A HTC Desire jobb tole??
-
ViTaZi
aktív tag
Köszi egy mostmár jobban átlátom az android-ot. Nekem nagyon tetszik.
-
TK36
aktív tag
Szép és jó írás. Köszönöm.
Itt, a készülékeknél mivel olyan széles skálán mozognak árban mik a nagy eltérések?Ezek, az Androidos készülékek akkor már okos telefonnak számítanak?
Samsung mobilok közül mit javasolnátok emberi árakon, ami Android platformos készülék?
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Kepi p4 630 #99 üzenetére
Nagy különbségek vannak a készülékek között.
Egyrészt a hardver, másrészt a gyártók a saját arcukra szabják az androidot, a saját készülékükből a legtöbbet szeretnék kihozni, több kevesebb sikerrel.És az egyes verziók között is elég jelentős változások vannak. Folyamatosan fejlesztik a Dalvik shellt és ezért a programok is gyorsabbak és kevesebb memóriát esznek. Szerintem a 2.1 mindenképp javasolt, a 2.2 pedig ugye csak akkor elérhető, ha a készülékedre van már.
-
Kepi p4 630
tag
Az egyes verziók között nagy tudás beli különbség van? Vagy csak gyorsaság? Érdemes 1.6ról nagyobbra váltani, vagy a sok marketes progival amúgy is szépen ki lehet pofozni a mobilt?
-
rep3at
őstag
Jól sikerült cikk és egyben hézagpótló is. Ha valaki Androidos telefont akar venni, először tényleg informálódjon egy kicsit, mert csúnyán pórul lehet járni. Így járt pl. a barátnőm is, akinek megtetszett a Tatoo..
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Kepi p4 630 #93 üzenetére
Az Sg fórumán hyako nemrég írta, hogy ő egy HTC Touch Pro 2-t használ androiddal. (egész pontosan mindkét oprendszer fennt van a telefonon, de az android is elindítható, és használható)
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Kepi p4 630 #93 üzenetére
Igen fel lehet. Amerikában az Evo 4G a HD2 androidos verziója.
Az más téma, hogy te otthon nem fogod tudni megcsinálni mezei user-ként, mivel tudtommal még nincs meg hozzá a kész csomag (amit egyébként "amatőr" programozók csinálnak). -
Kepi p4 630
tag
Van egy alapban wp-oprendszeres mobil arra valamely úton módon fel lehet rakni androidot? Például HTC HD?
Köszi!
-
Forchalad
tag
Itt van az igazság. A Microsoftnak valami nagyon más vonalat kéne kitalálni vagy felhagyni a mobil rendszerek fejlesztésével mert jelenleg nagyon rossz irányba halad és olyan alapvető dolgokat hagy ki amik nélkül ma már egy készülék használhatatlan. A WP7-nél engem még az akasztott ki hogy a HTC féle Sense felület nem lesz majd elérhető rá, legalábbis a legtöbb cikkben eddig ezt olvastam. Na már most ezt azért sem értem mert az utóbbi időben a HTC adta ki a legtöbb winMo-s készüléket és akkor a Microsoft meg ilyet csinál...nem értem.
-
rum-cajsz
őstag
Alapértelmezésben csak a marketről lehet alkalmazásokat telepíteni a telefonra. A marketen olyan alkalmazások vannak, amiket a Google jóváhagyott. Előfordult már olyan, hogy egy alkalmazásról kiderült, hogy gyanús, Google azonnal törölte a marketről.
Tudni kell az alkalmazásokról, hogy amikor telepíteni akarod, akkor megmutatja, hogy mihez kér hozzáférést a telefonon (a hátsó ablakon talán látható.):
Eddig egy "vírust" találtak, véletlenül pont a Kasperskynél, amit csak egy orosz oldalról lehetett letölteni, neked engedélyezned kellett a telefonon, hogy nem csak a marketről akarsz telepíteni, és a fent említett figyelmeztetést le kellett szarnod ahhoz, hogy települjön.
Szóval szerintem elég komolytalan, ha az ember odafigyel, hogy mit csinál.Eddig egy komoly figyelmeztetés jelent meg, víruskereső cégektől, hogy vannak a marketen olyan alkalmazások, jórészt játékok, amik olyan dolgokhoz is kérnek hozzáférést (pl. geolokáció, híváslista, sms lista) amikhez a program futásához valószínűleg nincs szükség, csak a gyártó valamiért összegyűjti ezeket az adatokat.
Ez ellen egy orvosság van, ésszel kell telepíteni a telefonra bármit, és nem sima next, next a telepítés. -
lujó55
addikt
Nekem meg nem válaszol senkííííí
-
perempe
veterán
válasz
lumpen_stex #80 üzenetére
mi a progi neve? akkor interneten keresztül másik android telefont ingyen hívhatok?
-
lujó55
addikt
Létezik az, hogy vírus kerül rá és kampeca?
-
perempe
veterán
Létezik-e program, ami wifi-n keresztül telefonál Skype mintájára? (Cél szintén wifin keresztül kapcsolódó elérése.) Futhat-e ilyen háttérben ilyen alkalmazás? Ingyenes-e ez a hívás?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Skynet258 #76 üzenetére
Tízedredszerre? Akkor linkeld be, ha van ilyen, és ne osszál ki, hogy gugli a barátom.
Írtam, hogy a kérdések nagy része nekem költői (pl. video/pdf), csak adtam pár ötletet, hogy mi merülhet fel.
Kipróbálni persze lehet, csak tudod nem mindenki van körbevéve akkora kockákkal, mint ő maga, az én környezetemben pl. a slide-os telefon is ritka, nem hogy érintős, főleg android. Innentől kezdve kipróbálni sem tudom. Tudom, menjek boltba c*gánykodni. Ott ismerős nincs, vadidegenhez meg nem megyek be, hogy muti már fél órára (vagy egyáltalán ilyen?)
A többi válaszod pont semmit nem segít.. sok ram, nagy proci... ez igen... Juli néniek is ilyen asztali gépet ajánlasz, ha skypeolni akar Andriskával londonban?
Folyamatosan meg a szarakodás, hogy süllyed a logout színvonala. Itt van egy tag, aki szivesen ír, ez látszik, mert elég bőséges és minőségi a bejegyzéseinek a lsitája, élvezi, csinálja. Te meg lecseszel, amikor próbálok kifejezni egy igényt, hogy hasznos tartalommal hogy lehetne feltölteni a portált? Legyen inkább 203. önarcképfelmérésgépvas?
Utána lehet olvasni igen, utána is fogok, ha rá birom venni magam, hogy lecseréljem a 8 éves telefonom, de addig hadd kérjek, kérdezzek már akitől én akarok.
Minden tiszteletem a tiéd, tényleg, de azért cserébe hadd várjam már el, hogy ismeretlenül ne minősíts már "csak-kérek-de-nem-keresek jánosnak"
-
Skynet258
veterán
Ha olvasol egy keveset a neten, az összes kérdésre van érthető válasz...
- lehet, de ez ott van minden készülék specifikációjánál, akár a neten fél perc megkeresni
- lehet
- jobb mindent kipróbálni, amit lehet, nem? Általános buktató pl., ha valaki nem olvas, aztán csodálkozik, hogy nyeli a netet az x számú widget és program
- arra használod, amire akarod, ha akarsz minden szarral szinkronizálni, akkor azt is lehet, ha nem akarsz, akkor nem használsz ilyen programokat. Ezért okostelefon, sok lehetőség van benne.
- sok ram, nagy prociÉs persze az ehhez mért ár, amit ki tudsz fizetni.
- kávét nem főz, mosni sem fog... Érdemes kinézni egy telefont, aztán megkeresni akár itt a Ph-n a hozzá tartozó telefont, és átolvasni. Ott aztán kijönnek a hibái (ha vannak).Ezekről a kérdésekről mind van írás a neten, csak az a baj, hogy nem olvassátok el, és mindig azt akarjátok, hogy valaki foglalja össze (tízezredszerre). A blogomon is van olyan program, amiről pár hónapja írtam, és tegnap csodálkozott rá egy srác a fórumban, hogy jé, ez ezt tudja? Hát ja.
Szóval szerintem van annyi infó, mint a szemét, csak el kéne őket olvasni.
-
user137
őstag
3 javaslat:
- ha már androidot népszerűsítenéd, kellene egy bővebb (6-8 oldalas) leírás.
- és ha már magyar, kitérhetnél arra, h mik a korlátozások az itthoni store-on. mit lehet, mit nem lehet, mit kell ügyeskedni hozzá
- és ha már business, és van esetleg vele tapasztalat, bemutathatnád az Exchange kezelést is, a google alkalmazásait mindenki unalomig ismeri szerintem -
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
Szólhatna valami olyasmiről egy következő rész, mint amit Zsiti4 említett. Aki eddig csak zárt/buta/alapfunkciós telefont használt, abban egy csomó kérdés felmerül:
- ezeken a telefonokon lehet videókat nézni?
- lehet rajtuk pdf-et, könyveket olvasni?
- sokan figyelmeztetnek, hogy először ki kell próbálni. miért? mik a buktatói?
- tulajdonképpen egy on-line kommunikációra képes kütyüről van szó elősorban, amivel útközben e-mailt csekkolok, rss-ezek, olvasok, facebookozok, vagy valami egészen más az irány?
- mik a főbb paraméterek amit mérlegelni kell telefonválasztásnál?
- milyen elvárásokat NE támasszunk a telefonnal/androiddal szemben? mi az, ami csalódást jelenthet?Ezek persze csak gondolatébresztők, és egy része nekem már inkább költői kategória, de annak ellenére, hogy kb egy hónapja elkezdtem érdeklődni, igazán egyszerűen, összeszedetten megírt anyagot kezdőknek még nem találtam róla.
-
Zsiti4
csendes tag
Sziasztok
Nekem SE X10 mini pro-m van és a készenéti/használat idön kivül meg vagyok elégedve vele. Nem olyan téglaméretü mint az okostelefonok nagy része és mégis majd minden benne van ami kellhet. Igaz nem akarok videókat nézni a picurka képernyöjén, de amire használom tökéletesen megfelel és a teljes billentyüzet atom jó amikor gyorsba kell valakinek körmölni egy levelet/sms-t. Kicsit furcsa volt a Nokáról a váltás androidra de nem tartott sokáig. Én mindenképp ajánlanám mindenkinek aki ilyen telefont tervez venni hogy probálja ki valakinél elöször mert meglepetések érhetik ha ez lesz az elsö androidos telefonja. Nem elég az üzletbe megcsodálni meg a neten elolvasni a sok teknikai specifikációt. Droiddá vállni nem könnyü...
-
neosipi
csendes tag
Kösz a segítséget.
Még 1 kérdés(bár ez már nem androidra vonatkozik): Limo-hoz gps progit tudtok? Ugybár a gyári csak a voda360-nal működne. -
z0d1AK
nagyúr
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Kolondrum #57 üzenetére
"Tök jó mert évek óta nincs szolgáltatós telefonom és nem is lesz! Akkor engem nem céloznak meg? Pedig meglesném a 2.2-őt, végül is ő a jelenlegi legfrissebb."
Természetesen a telefonok többsége elérhetőek szolgáltató függetlenül is, de azért előfordulnak olyan telefonok, amik csak bizonyos szolgáltatóknál vannak, és valószínűleg nem is lesz belőlük szolgáltatófüggetlen változat. De ennek az ellenkezője is igaz. Például Nexus One-t nem fogsz kapni Magyarországon egy szolgáltatónál sem.
És ahogy megjegyezték már itt előttem, jóval több androidos készülék van, de nem vállalkoztam arra, hogy felsoroljam mindet."Ebbe az OS-be azt látom amit a symbianba nem, h ennyire szabadon születnek rá okosságok. Igaz a symbian "zártsága" sem zavar mert megvannak rá a megoldások."
Ez a szabadságot úgy kell elképzelni, hogy T-Mobile Pulse-ra például a T-Mobile nem (és a gyártó Huawei sem) tervezi már a 2.2-es frissítés kiadását. Vannak ráérő fanatikus emberek, akik nekiálltak és elkezdték a Pulsera is megírni az Android 2.2-t, a 2.1-es pulse driverek és a hivatalos linux kernel alapján.
Halkan jegyzem meg, hogy bár a Linux kernel GPL alatt van terjesztve, a Huawei és a T-Mobile is magasról tesz erre, és még most sem adták ki a Huawei által használt 2.1-es kernel forrását. Ennek ellenére a fejlesztők már nagyon jól állnak, és mi Pulse tulajdonosok reménykedhetünk a 2.2-es Androidban.
-
potyi23
senior tag
válasz
NathanCullen #53 üzenetére
hol talalom azt a mobil arenas cikket?
-
"A Google üzletpolitika, hogy az Androidos telefonokat elsősorban telefonszolgáltatókon keresztül próbálja meg értékesíteni" >>> Tök jó mert évek óta nincs szolgáltatós telefonom és nem is lesz! Akkor engem nem céloznak meg? Pedig meglesném a 2.2-őt, végül is ő a jelenlegi legfrissebb.
Tegyük fel egy szép Nokiaba öntött 2.2-vel megbarátkoznék és elgondolkodnék a megvételén.Ebbe az OS-be azt látom amit a symbianba nem, h ennyire szabadon születnek rá okosságok. Igaz a symbian "zártsága" sem zavar mert megvannak rá a megoldások.
-
harry
veterán
Jól gondolom, a végén lévő készüléklista alapján, hogy nincs is független? Vagy ezek közül némelyiknek elérhető ezt a változata is, csak nincs kiemelve?
-
janos666
nagyúr
Addig, hogy linux kernel a mobilon, még szép és jó. Onnantól, hogy felette áll egy Java virtuális gép is, és minden más csak ebben futhat, már hererák. (24/7 virtuális gépben ténykedni, kicsit, hogy is mondjam... nekem iditizmusnak hat.)
Persze ezek csak a felületes előítélet, még sohasem volt a kezemben androidos telefon. És elhiszem, hogy pillanatnyilag ez a legkisebb rossz, de nekem attól még nyakatekertnek tűnik. (Aztán ennek is majd csak a levét isszuk később a visszafelé kompatibilitások ügyén.) -
potyi23
senior tag
HELLOTOK!telefont keszulok venni,de sajnos nemtudok donteni a 3 telefon kozul:HTC Wildfire,Samsung Galaxy3,Samsung Galaxy Spica! melyik ezek kozul a legkezelhetobb ,es a legjobb?
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Bathory Peti #44 üzenetére
Mindenkinek kösz az elismerést és az észrevételeket.
A Nokia az Intellel saját linux platformot fejleszt, MeeGo néven.
-
Mr.Csizmás
titán
jesssz....köszönöm a cikket.
ez jól megindokolja, hogy miért is váltok androidra
-
Bathory Peti
aktív tag
Jó lett a cikk,grat hozzá én az iphone mellet használok egy acer s100-at,amit nagyon megszerettem,és egyre jobban tetszik az android rendszer,szóval be kell ismernem,nagyon fejlesztik az androidot,egyre több gyártó kezdi a termékeit android rendszerrel árulni,ami biztos nem véletlen,és ugy látom vége az iphone örületnek.Egyedül azt nem értem a nokia miért nem csinál android rendszerü mobilt?Mert a symbian már igen csak elavult szerintem.
-
hakosh
tag
válasz
Kepi p4 630 #42 üzenetére
Ha a gyártó hivatalosan is kiadta rá, akkor kb 4 őő... tapintás(?) az egész. Ha nem így van, akkor nem túl bonyolult lecserélni a gyárit custom rom-ra házilag.
-
Kepi p4 630
tag
Androidos mobilnál működik az, hogy pl 1.6-os verzióval veszem és frissítem a legújabbra?
-
CoDWaW07
őstag
Jó cikk lett köszönjük
-
vsgaborr11
tag
Samsung Galaxy 580 - Én ilyet nem találok T-nél...
Jó lett a cikk, mondjuk én még várok a WP7-re(ha az nem lesz olyan fasza, akkor android)
-
legiaap
félisten
Ez egy jó összefoglaló az androidról, de ennyi. Ezeket az infókat bárki megleli a neten, ha kicsit is utána néz. Hiányolom belőle azt a plusszt, amitől jobb, több lenne, mint a neten található infók összeollózása.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Feruendios #24 üzenetére
ja, mint a Dell Streak...
-
neosipi
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Srácok tudnátok segíteni abban, hogy a Samsung i8320 H1-re hogyan lehet Androidot telepíteni?
Előre is kösz a választ!
Oh, és egyébként sztem a cikk zsír volt. -
tgtom
tag
Jó kis cikk! Ami azt illeti, a google-nál okos emberek dolgoznak, tehát szerintem bőven van még lehetőség az androidban és a legjobb hogy gyakorlatilag mindenki jól jár
-
Skynet258
veterán
Mert nem bírja a hardver
Legalábbis én feltettem (illetve a mostani főzött romomban is benne van az opció), de pár kivételtől eltekintve használhatatlanul belassul tőle a kezdőképernyő. Szóval ne sajnáld - vagy ha mégis, akkor dobj fel egy olyan romot, amiben benne van a lehetőség.
Hivatalos 2.2 nem biztos, hogy lesz (bár vannak infók szeptemberről, októberről), de nem hivatalosan már készítik az orosz rommerek. -
kovacsroli
senior tag
Laikusként is megértettem, nagyon grat.
-
wAfu
tag
ha valaki Androidozáson töri a fejét, minimum egy HTC Heroval kezdjen (vagy bármivel, amiben legalább 256 MB memória és 3D gyorsító van), különben lehet sok negatív tapasztalat fogja érni
-
koviprog
csendes tag
üdv elvileg témához vág. azt lehet tudni hogy miért hagyták ki Galaxy Spica-n 2.1 eclair-ből a live wallpaper-t? és hogy 2.2-es frissítés mikor telepíthető fel a szolgáltatók álltal?
-
Gude
senior tag
Összeszedett alaps írás.Gratula
-
z0d1AK
nagyúr
(#16) DeFranco: Nem biztos, hogy minden esetben a szolgáltatónál érdemesebb olcsó telefont keresni. Példának okáért a GD510 39990 a vodánál, mindenhol máshol meg már 10 ezerrel olcsóbban, függetlenül, újonnan, áfás számlával.
(#19) Skynet258: Nekem már a kinézete sem tetszik, elég csúnya, inkább csaj telefon.
(#22) vlevi: Már kapható netbook is, mely androidot futtat gyárilag, nem windows-t. Ez a Toshiba Netbook AC100.
(#24) Feruendios: Ez a megszabja nem teljesen így van. Előírja ugyan, de enélkül is telepíthető az Android. Annyi, hogy az előírt követelmények nélkül nem kapja meg a Market-et. Az Acer-nek is van ilyen telefonja.
-
aram01
nagyúr
hiányzott már egy ilyen cikk,köszi
-
Feruendios
tag
Jó kis leírás bár a Barcode-ról nem volt említés pedig elég sok helyen van már. És azt is meg lehet emliteni, hogy a Google megszabja milyen Hardverrel kell rendelkeznie a telefonnak, hogy megkapja az Android-ot (pl. Wifi, 3,5 Jack, Mini USB) szerintem ez a legfontosabb mert aki androidos telefont vesz biztos lehet benne, hogy ezek vannak benne.
-
Alukard
senior tag
válasz
Gál István #20 üzenetére
Az x10 még a mindíg a régi 1.6-ot futtatja.... a Deisre-hez és a Galaxy S-hez képest elavúlt vason... de az optimalizácót szépen megcsináltál, főleg a mini-n...
Egy darabig én is gondolkodtam rajta, hogy a Deisre és a Galaxy S közül melyiket, de úgy néz ki, hogy a voksomat a galaxy S mellett teszem le... a HTC felülete még nincs annyira kiforrva min a samsungé, és a vas is jobb
-
vlevi
nagyúr
van az androidnak pc-s változata, az pedig futtatható virtualbox alatt
Ja, hogy melyik droid verzió, azt nem tudom.http://www.blogsdna.com/4032/install-google-android-on-pc-with-google-android-live-cd-live-usb.htm
De mivel live image, akár a rendes gépedbe is berakhatod.
-
rum-cajsz
őstag
És jól látod, hogy a cikknek a célja nem elsősorban a szakmai részletesség volt a célja, hanem egyfajta kedvcsináló.
Akit részletesebben érdekel a téma, itt a logouton talál a telefonon belül használt hardverekről is elég részletes cikket, és az egyes telefonokról is elég részletes bemutatót.
-
Gál István
senior tag
Én egy X10 minit nyomogattam de botrányos... Nyilván a komolyabb HTC telefonok egy fokkal jobbak lehetnek.
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
szabob1996 #17 üzenetére
Kell. Nyereményjáték.
-
szabob1996
csendes tag
átlátható és érthető cikk, kell ennél több?
-
DeFranco
nagyúr
Köszönöm hogy megcsináltad a cikket, jó lett.
Én is szemezek az androiddal, konkrétan a vodafone 845 ami szóba jöhet az ára miatt. És innentől kezdődik a szokásos móka: azért jó lenne az android 2.1, de az drága, várjuk meg, míg lemegy az ára... és így nem lesz új telefonom.
Talán karácsonykor lesz egy olyan leárazás, ami elcsábít.
-
z00li
senior tag
Jó kis bemutató cikk lett. Mostanában engem is foglalkoztat egy androidos telefon gondolata, lehet meglepem magam karácsonyra.
devast: T-mobile ilyen néven fogja forgalmazni a galaxy 3-at ha jól tudom -
devast
addikt
Ez inkább ilyen teaser mint egy szakmai bemutató. Annak viszont teszetős
ps:
Samsung Galaxy 580 Ilyen nincs. Az nem 5800 akart lenni (GT-i5800) ? -
Széééép összefoglaló/bemutató sogorkám
Amúgy én egy Sony Ericsson Xperia X10-el szemezgetek... Majd 2-3 év múlva -
Titan44
tag
Jómagam is egy Pulse készülékkel kóstoltam bele az Androidságba, de nekem annyira nem jött be.
Visszatértem inkább a jó öreg Symbian rendszerhez, nem adnám az 5530XM telómat semelyikért sem.
...legalább is amíg nem jön az N8... -
Hunter2
addikt
Az a tricorder azért nem gyenge, edig is gondolkodtam egy spica vételén de most hogy tudom hogy van ilyen is hozzá már 100% hogy fogok venni egyet.
-
keIdor
titán
Remek cikk!
Jó lenne egy hasonló Windows Phone 7-el is!rum-cajsz: Viszont WP7 már nem ugyanaz, mint a WM6.
Egyébként a HTC HD2-ben nagyon jó lett a WM6.5 a Sense-nek köszönhetően. -
-
.bableWes
őstag
nagyon jo lett a cikk! szeretném kiprobálni az androidot de még várok a wp7re, de nagyon az android felé hajlok.
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- E-roller topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest