Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rum-cajsz

őstag

válasz Kolondrum #57 üzenetére

"Tök jó mert évek óta nincs szolgáltatós telefonom és nem is lesz! Akkor engem nem céloznak meg? Pedig meglesném a 2.2-őt, végül is ő a jelenlegi legfrissebb."

Természetesen a telefonok többsége elérhetőek szolgáltató függetlenül is, de azért előfordulnak olyan telefonok, amik csak bizonyos szolgáltatóknál vannak, és valószínűleg nem is lesz belőlük szolgáltatófüggetlen változat. De ennek az ellenkezője is igaz. Például Nexus One-t nem fogsz kapni Magyarországon egy szolgáltatónál sem.
    És ahogy megjegyezték már itt előttem, jóval több androidos készülék van, de nem vállalkoztam arra, hogy felsoroljam mindet.

"Ebbe az OS-be azt látom amit a symbianba nem, h ennyire szabadon születnek rá okosságok. Igaz a symbian "zártsága" sem zavar mert megvannak rá a megoldások."

Ez a szabadságot úgy kell elképzelni, hogy T-Mobile Pulse-ra például a T-Mobile nem (és a gyártó Huawei sem) tervezi már a 2.2-es frissítés kiadását. Vannak ráérő fanatikus emberek, akik nekiálltak és elkezdték a Pulsera is megírni az Android 2.2-t, a 2.1-es pulse driverek és a hivatalos linux kernel alapján.

Halkan jegyzem meg, hogy bár a Linux kernel GPL alatt van terjesztve, a Huawei és a T-Mobile is magasról tesz erre, és még most sem adták ki a Huawei által használt 2.1-es kernel forrását. Ennek ellenére a fejlesztők már nagyon jól állnak, és mi Pulse tulajdonosok reménykedhetünk a 2.2-es Androidban.

Új hozzászólás Aktív témák