Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DeFranco

nagyúr

válasz Skynet258 #76 üzenetére

Tízedredszerre? Akkor linkeld be, ha van ilyen, és ne osszál ki, hogy gugli a barátom.

Írtam, hogy a kérdések nagy része nekem költői (pl. video/pdf), csak adtam pár ötletet, hogy mi merülhet fel.

Kipróbálni persze lehet, csak tudod nem mindenki van körbevéve akkora kockákkal, mint ő maga, az én környezetemben pl. a slide-os telefon is ritka, nem hogy érintős, főleg android. Innentől kezdve kipróbálni sem tudom. Tudom, menjek boltba c*gánykodni. Ott ismerős nincs, vadidegenhez meg nem megyek be, hogy muti már fél órára (vagy egyáltalán ilyen?)

A többi válaszod pont semmit nem segít.. sok ram, nagy proci... ez igen... Juli néniek is ilyen asztali gépet ajánlasz, ha skypeolni akar Andriskával londonban?

Folyamatosan meg a szarakodás, hogy süllyed a logout színvonala. Itt van egy tag, aki szivesen ír, ez látszik, mert elég bőséges és minőségi a bejegyzéseinek a lsitája, élvezi, csinálja. Te meg lecseszel, amikor próbálok kifejezni egy igényt, hogy hasznos tartalommal hogy lehetne feltölteni a portált? Legyen inkább 203. önarcképfelmérésgépvas?

Utána lehet olvasni igen, utána is fogok, ha rá birom venni magam, hogy lecseréljem a 8 éves telefonom, de addig hadd kérjek, kérdezzek már akitől én akarok.

Minden tiszteletem a tiéd, tényleg, de azért cserébe hadd várjam már el, hogy ismeretlenül ne minősíts már "csak-kérek-de-nem-keresek jánosnak"

• z0d1AK

nagyúr

válasz Skynet258 #8 üzenetére

A Spica régi, kifutó modell, így aki azon gondolkodik, annak nem árt megsürgetnie magát a Samsung már nem nagyon szállítja.

Új hozzászólás Aktív témák