Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
Még mindíg nem sikerül felfogni a dolgokat...
Az Apple azért (is-de főleg azért) pereli a samsungot, mert olcsóbban akar alkatrészhez jutni."Nyilván azt fogják betámadni peres úton is, akin a legkönnyebb fogást találni, és a leginkább veszélyes rájuk."
Nyilván azt fogják betámadni, akihez üzleti érdekeik, szerződés fűzik, és így nyomottabb árakat tudnak kicsikarni.
Az LG-t, vagy HTC-t minek perelné? Apple-re egyáltalán nem veszélyesek az eladásaik, főleg a tablet vonalon, és tőlük nem akar semmit az Apple. (LG-vel gondolom "jóban" vannak, HTC meg nem gyárt nekik semmit.)"azzal, hogy egy olyan marketing hullámot lovagol meg, amiben az Apple-nek $ milliói vannak."
Na ezaz, akkor a HTC-t, LG-t, SonyEricssont, ZTE-t, Huaweii-t miért nem pereli? Azok is ugyanazt a marketinghullámot lovagolják éppen.(#194) BlyanEbben szerintem mindenki egyetért. Senkinek se jó ez a "játék", de a felhasználóknak, azaz nekünk biztosan nem.
[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
Pete55555
addikt
válasz qpwoeiruty #154 üzenetére
Abból azt hozná ki, hogy a Samsung elraboltatta Jobs, meg Cook összes családtagját, és rákényszerítette őket, hogy ezt nyilatkozzák.
(#151) Bog:Most már tényleg abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy konkrétan a piac szinte összes létező kisebb és nagyobb szereplőjével van valamiféle megállapodásunk
Meg is látszik az egész MA oldalon, csak így tovább srácok(#153) Everman: Igen, felmatricázták a terméket, mert gondolták, hogy baj lehet belőle, de szerintem remélték, hogy így majd nem köt bele a bíróság, és ottmaradhat a kiállításon a termék, de csak nem tetszett nekik. Kiváncsi vagyok, mi lett volna, ha ezt máshol mutatják be, mondjuk angliában. Akkor mit csinált volna a düsseldorfi
sufnibíróság?
Az meg a másik dolog, amit Bog írt, és ha jól emlékszem, én is leírtam már valahol, hogy ennyi erővel majdnem minden táblagép gyártót perelhetne, de neki éppen a legnagyobb riválisát kell, ami egyébként nettó hülyeség, mert az iPad nagyságrendekkel előrébb van az eladásokban.
Azzal meg, hogy azt írod, hogy az apple felhasználók, nem olvasnak szakmai oldalakat, fórumokat, stb, kb lehülyézed őket. Főleg a fanboyok akik árgus szemekkel figyelik az istenített Apple cég minden lépését. Aki ilyen terméket vesz, és most főleg a táblákra gondolok, igencsak utánaolvas a dolgoknak, mielőtt kilökne 120-180 e Ft-ot....Szeretem leracsniztatni...
-
Pete55555
addikt
Magam se mondhattam volna szebben.Everman (#10): "Nem az Apple vetette le" Hát akkor ki? Ki nyújtotta be a bíróságra a keresetet? Vagy a németek gondoltak egyet, hogy na! most betiltjuk a galaxy pad-et.
Arrol ugye nem beszélve, hogy az még a 10"-os verzióra vonatkozott.(#34) kaller1 : "Mit akarnak ezek ezzel a droiddal, nem lesz ebből semmi..."
Ez jóóóóó[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ukrajnai háború
- OpenMediaVault
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Path of Exile 2
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- További aktív témák...
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest