Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
WayneGace #30 üzenetére
Nagyon ritka az olyan felállás amikor ne lenne jobb a ház hűtése oldallappal, mint nélküle. Úgy van megtervezve (jó esetben) a ház áramlása, hogy fenn van az oldallap. Ha ezt megzavarod, az általában nem jó.
Egy ideig (sokszor most is) én is oldallap nélkül használtam a gépeimet, de nekem ez a tapasztalatom. Ettől függetlenül az újabb gépeimnél, amikben elég komoly hűtések vannak, nem túl nagy differenciát veszek észre, maximum pár fokot. Meg ahogy már előttem is mondták nem porosodik annyira, bár ezt meg a porszűrős nyílások nagymértékben csökkentik.
Sok házamon meg azért nem volt oldallap, mert nem is készítettem hozzájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest